Lucifer seizoen 6 is gestart met filmen!

News
donderdag, 08 oktober 2020 om 18:30
schermafbeelding 2020 10 08 om 172457f1602170720
Showrunner Joe Henderson heeft laten weten dat Lucifer seizoen 6 officieel is gestart met de opnames. Dat betekent dat alle afleveringen van Lucifer seizoen 5 opgenomen zijn. Wij kunnen niet wachten!

Lucifer seizoen 6 was een verrassing

Eerder dit jaar kregen fans van de Netflix-serie Lucifer een hele fijne verrassing. Netflix liet namelijk toen weten dat Lucifer seizoen 6 eraan zat te komen. Eerder werd verteld dat het vijfde seizoen het laatste zou zijn, maar niets is dus minder waar. Lucifer seizoen 6 is helemaal al geschreven en gaat het verhaal vertellen wat aansluit op het vijfde seizoen.
Het Twitter-bericht van Joe Henderson luidt: "Vandaag is onze eerste dag met opnames van het zesde seizoen van Lucifer! Ik ben zo blij dat we seizoen 5 afgerond hebben en we zullen ons helemaal uit de naad werken om het afgemaakt te krijgen en aan Netflix af te leveren. Dank aan onze ongelofelijke cast en crew die zo hard en veilig werken en een kick-ass finale afleveren!'

Waar gaat Lucifer seizoen 6 over?

Wat we kunnen verwachten van Lucifer seizoen 6 is nog maar de vraag. Wel zal dit nieuwe seizoen voortborduren op de gebeurtenissen van seizoen 5. Of het zesde seizoen ook daadwerkelijk het laatste seizoen gaat worden is nog maar de vraag. We zouden er in ieder geval niet om treuren om nog meer te genieten van onder andere Tom Ellis (Lucifer).
Kijken jullie de serie Lucifer? En wat vinden jullie hiervan? Laat het ons weten in de comments. Vertel ook wie jouw favoriete personage is uit de serie.

Populair Nieuws