Nieuw op Netflix: Blinded by the Light

News
dinsdag, 27 april 2021 om 16:00
netflix03f1671707076
Vanaf vandaag is er een nieuwe film toegevoegd op Netflix. Het is geen massale blockbuster film en kwam uit onder de radar, doordat deze tijdens de release van Avengers: Endgame te zien was. Hoewel het minder populariteit heeft ontvangen houdt dat niet tegen dat Blinded by the Light een ware sensatie is om te zien. Als je nog zoekt naar een heerlijke feelgood film, dan is deze zeker iets voor jou!
Blinded by the Light vertelt het waargebeurde verhaal van Javed, een Britse tiener van Pakistaanse afkomst die in 1987 opgroeit in de stad Luton. Javed schrijft graag poezie om te ontsnappen van de intolerante en inflexibele mensen in zijn leven, waaronder zijn traditionele vader. Wanneer Javed door een klasgenoot in aanraking wordt gebracht met de geweldige muziek van Bruce Springsteen, gaat hij hier helemaal in op en krijgt hij het zelfvertrouwen om ook zijn eigen stem te laten horen.
Het is een enorme feelgood film met ene hoge dosis inspiratie. Blinded by the Light is misschien niet een film die je in eerste instantie aan zou zetten als je er langs scrolt, maar het is een hele leuke en goede film die zonder twijfel je tijd waard is. De muziek in de film helpt natuurlijk ook bij het genot.
In de cast zitten: Viveik Kalra, Dean-Charles Chapman, Nell Williams, Aaron Phagura, Kulvinder Ghir, Rob Brydon, Hayley Atwell, Meera Ganatra, Nikita Mehta, Sally Phillips, Frankie Fox, David Hayman en Tara Divina.
Check hieronder snel de trailer!