De meest opvallende game releases (week 43)

Article
zondag, 30 oktober 2022 om 15:00
call of duty modern warfare 2 posterf1666878320
Er is weer een week voorbij. Dit betekent dat er weer een aantal nieuwe games zijn uitgekomen in de afgelopen zeven dagen. Dit zijn de meest opvallende releases van de afgelopen week!

Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty is weer terug met een nieuw deel. Call of Duty: Modern Warfare 2 is namelijk uitgekomen op PlayStation, Xbox en PC. Het dient dan ook als een directe vervolg op de eerste Call of Duty Modern Warfare reboot game uit 2019.
Call of Duty Modern Warfare 2 heeft weer een multiplayer modus en singleplayer campaign. Er is helaas geen zombie modus, maar wel iets soortgelijks. De game komt namelijk met een Special Ops mode. De oude vertrouwde shooter is dus met wat extra verbeteringen dit jaar weer helemaal terug. Call of Duty Modern Warfare 2 is daarom één van de meest opvallende game releases van deze week en wij hebben alvast een review in-progress klaar staan waar alle details in staan.
bayonetta 3f1657721529

Bayonetta 3

Ook de populaire Bayonetta franchise is terug na acht jaar. Ondanks dat er momenteel veel controversie gaande is rondom deze game, vonden wij van XGN het erg vermakelijk. Ditmaal is Bayonetta 3 alleen exclusief op de Nintendo Switch te spelen.
Bayonetta 3 is in 2017 voor het eerst aangekondigd, nu vijf jaar later gaat het verhaal van Bayonetta weer verder. Ze moet het weer opnemen tegen allerlei demonen en dit keer is het aan haar de taak om het multiversum te redden. Bayonetta zou je zeker eens moeten proberen als het je interessant lijkt en is daarom één van de game releases van deze week om uit te proberen.
resident evil villagef1610958109

Resident Evil Village Winter's Expansion en Re:Verse

Ook de Resident Evil fans kunnen weer smullen van nieuwe content deze week. De populaire Resident Evil Village heeft namelijk een uitbreiding gekregen. De Resident Evil Village Winter's Expansion voegt een extra verhaallijn toe met Rose Winters, de dochter van Ethan Winters, in de hoofdrol. Daarnaast is de game nu ook van begin tot eind in een third person perspectief te spelen.
Naast de Winter's Expansion is ook Re:Verse uitgekomen. Dit is een pvp multiplayer gamemode waarin je met teams van zes tegen zes het tegen elkaar opneemt. In Re:Verse kun je spelen als verschillende karakters uit de Resident Evil franchise. Kortom, als Resident Evil fan moet je dit zeker even uitproberen!

Populair Nieuws