De beste gadgets in de eerste helft van 2023

Article
vrijdag, 28 juli 2023 om 18:00
untitled 7f1690209007
Gadgets kunnen je leven een stuk makkelijker en leuker maken. Op zoek naar een nieuwe gadget? We hebben de beste gadgets tot nu toe voor je verzameld.
Als eerste hebben we twee mini-projectors: handig voor wie regelmatig presentaties geeft, maar natuurlijk ook leuk om films en series mee te projecteren waar je ook bent. Zo creëer je je eigen bioscoop on the go! Beide projectors gaan meer dan twee uur mee, dus genoeg voor de meeste films.
Voor de muziekliefhebbers hebben we de Victrola Eastwood hybride platenspeler met ingebouwde luidspreker en bluetooth. Hierop kan je niet alleen je platen afspelen, maar je kunt ook je muziek op Spotify of Apple Music streamen via bluetooth.
Ook interessant voor muziekliefhebbers is de Sony SRS-XB13 draadloze speaker. Deze speaker heeft een goede geluidskwaliteit in ruil voor een lage prijs en gaat 16 uur mee. Daarnaast kun je de speaker makkelijk meenemen naar het zwembad, want hij is waterbestendig.
Vergeet jij altijd je thee of koffie en neem je dan een slok om verrast te worden met een vieze, koude slok? Dan is de Ember Mug² een uitkomst. Via de Ember-app kun je namelijk zelf de temperatuur van deze slimme mok instellen. Deze temperatuur houdt de mok tot 80 minuten vast of de hele dag als hij op een oplaadonderzetter staat - nooit meer koude thee en koffie!

Het beste van 2023

Ben je aan het einde van dit artikel nog steeds op zoek naar de perfecte gadget? Eerder stelden we ook al specifiekere lijstjes samen: