Zo win je kaarten voor de Dutch GP in Zandvoort!

News
vrijdag, 28 juli 2023 om 17:30
si202109051364 newsf1655217169
Het is alweer bijna tijd voor de zomerstop van de Formule 1. Maar eind augustus hervat het seizoen alweer met de Grand Prix in Zandvoort. Het is niet makkelijk om aan kaarten te komen, maar je hebt nu de kans om ze te winnen.
Voor sommige fans is de F1 dit jaar eigenlijk niet spannend genoeg. Max Verstappen heeft bijna elke GP gewonnen en gaat ruimschoots aan de leiding in het klassement. De andere kant daarvan is dat er misschien wel geen beter moment is om hem in actie te zien.
Dat kan natuurlijk gewoon via het liveverslag van de race, maar er hangt toch een andere sfeer als je erbij bent. Dat moge wel duidelijk zijn, gezien de populariteit van Verstappen-tribunes bij Gands Prix. Als jij er ook graag eens bij wil zijn, dan heb je nu de kans om gratis kaarten te winnen.
Ze worden namelijk weggegeven door bezorgdienst DHL. Het bedrijf vervoert veel materieel in de F1 en is daarom een belangrijke partner van de sport. Om kans te maken of kaarten hoef je alleen maar de DHL app te downloaden en je gegevens in de app in te vullen.

Wanneer is de Grand Prix van Zandvoort in 2023?

We moeten weliswaar tot na de zomerstop wachten op de Dutch GP, maar de zomerstop is eigenlijk niet zo heel lang. Na de Grand Prix van België is het vier weken later alweer tijd voor de Grand Prix van Zandvoort. Die wordt gehouden op 25, 26 en 27 augustus. Voor alle dagen zijn kaarten te winnen via DHL.

Populair Nieuws

Laatste Reacties