De tofste merchandise om nu bij Nedgame te scoren

Article
zondag, 02 januari 2022 om 12:00
far cry 6 anton en diego statuef1640795261
Velen genieten met volle teugen van hun games, maar het leukste is natuurlijk als je er naast het gamen ook nog van kan genieten. Door bijvoorbeeld met toffe merchandise van de game. Gelukkig kan je bij Nedgame nu heel veel merchandise kopen, waar wij een mooie selectie van hebben gemaakt!

Far Cry 6 Anton & Diego Statue

Sinds oktober kunnen Far Cry-fans eindelijk weer aan aan de slag met een nieuw deel in de franchise. Far Cry 6 speelt zich af op het fictieve eiland Yara, dat sterk is gebaseerd op Cuba. Op het eiland heerst ‘El Presidente’ Antón Castillo (Giancarlo Esposito) met ijzeren vuist, terwijl hij zijn zoon Diego aan het trainen is om hem op te volgen.
Ubisoft heeft met Castillo weer een legendarische villain afgeleverd, net zoals andere memorabele figuren in de reeks, zoals de knotsgekke Vaas. Als je een blijvende herinnering wil houden aan Antón Castillo en zijn zoon, dan kan je nu een gave statue halen bij Nedgame. Dit beeldje van 26 centimeter hoog zal zeker indruk maken!
tamagotchi the originalf1640795459

Tamagotchi The Original

Kinderen die zijn opgegroeid in de jaren 90, zullen bij het horen van de naam Tamagotchi waarschijnlijk ineens een enorme nostalgie-flashback krijgen. De beestjes waren in die tijd namelijk enorm populair en waren in de broekzakken van veel kinderen te vinden. Het was de bedoeling om je Tamagotchi zo lang mogelijk in leven te houden, door hem of haar regelmatig te voeren, drinken te geven en te laten slapen.
De Tamagotchi zijn nu weer terug en ideaal voor nineties kids om weer nostalgisch van te worden of voor een compleet nieuwe generatie om verantwoordelijk om te gaan met de digitale diertjes. Je kan de Tamagotchi nu bestellen bij Nedgame, uiteraard in een 90’s-achtig kleurtje.
playstation metal coastersf1640795940

PlayStation Metal Coasters

Als je niet genoeg kan krijgen van de PlayStation, of ken je iemand die enorme fan is van de consoles van Sony, dan heeft Nedgame perfecte merchandise voor je. De webshop heeft namelijk officiële PlayStation Metal Coasters.
Met deze metalen onderzetters kan je ervoor zorgen dat je nooit meer drinken morst op de tafel en tegelijkertijd jouw voorliefde toont voor PlayStation.
the witcher 3 wild hunt medallionf1640796256

The Witcher 3: Wild Hunt Medallion

The Witcher-franchise had al een grote fanbase, maar daar zijn er recent nog veel meer bijgekomen, dankzij The Witcher serie op Netflix. In de games en serie moet Geralt of Rivia het opnemen tegen hordes aan vijanden, of dat nu soldaten zijn van de verschillende facties in de wereld of dodelijke monsters van alle soorten en maten.
Bij laatstgenoemde vijanden zal Geralt ook gewaarschuwd worden door zijn speciale medaillon. Wanneer er namelijk magie in de buurt is zal het sieraad gaan vibreren, zodat de witcher niet verrast wordt door een plotselinge spreuk of drowner die tevoorschijn springt. Het is een iconische accessoire van Geralt, die je lekker kan dragen tijdens het spelen van The Witcher 3: Wild Hunt of het kijken van The Witcher serie op Netflix.
animal crossing heat change mugf1640796380

Animal Crossing Heat Change Mug

In deze koude wintermaanden zullen we bijna allemaal verlangen naar een lekker warm oord om te verblijven, zoals een tropisch eiland. Helaas kan dat momenteel niet door de coronapandemie. We zullen het dus moeten doen met uitstapjes naar een warm eiland in Animal Crossing: New Horizons.
Als je tijdens het gamen het ook echt warm wil krijgen, dan kan je dat natuurlijk doen met een hete drank zoals een kop koffie, thee of warme chocolademelk. Met de Animal Crossing Heat Change Mug weet je precies of je drankje warm genoeg is, want dan zal de buitenkant namelijk veranderen van kleur. Zo beleef je elke keer plezier aan je warme dranken.