De 10 best bekeken series op Viaplay op dit moment (week 12)

Article
zondag, 27 maart 2022 om 10:00
xgn google image
De streamingsdienst Viaplay trekt veel kijkers met het sportaanbod, maar er is ook genoeg andere content. Weet je even niet wat je moet kijken? Geen probleem, wij hebben namelijk de top10 best bekeken series op Viaplay op dit moment op een rijtje gezet.

10. Keeping up with the Kardashians

Keeping Up with the Kardashians is een Amerikaanse realityserie waarin we een kijkje krijgen in het leven van de bekende Kardashian-Jenner-familie. Zo volgen we onder andere de zussen Kim, Khloé en Kourtney Kardashian.

9. Gangs of London

Gangs of London vertelt het verhaal van het huidige Londen, een van ’s werelds meest dynamische en multiculturele steden. De stad wordt daarentegen verscheurd door de machtsstrijd van de internationale bendes en het plotselinge machtsvacuüm dat ontstaat wanneer het hoofd van de machtigste misdaadfamilie van Londen wordt vermoord.

8. Blue Mountain State

In deze komedieserie volgen we Alex Moran, een onder presterende reserve-quarterback voor de American footballteam Blue Mountain State. Samen met Alex' beste vriend, proberen ze evenwicht te vinden tussen football, meisjes, feesten en school.
blue mountain statef1648222259

7. The Girlfriend Experience

The Girlfriend Experience is gebaseerd op de gelijknamige film van Steven Soderbergh uit 2009. De serie verkent relaties tussen exclusieve escortdames en hun klanten die ze veel meer dan alleen seks schenken, maar wel tegen een hoge prijs.

6. Nina's Formula 1

Nina Kennedy is de dochter van de legendarische 1-coureur Ronnie Peterson. In de serie duikt Nina achter de schermen in de wereld van de Formule 1 en ontmoet ze mensen die deze sport vorm hebben gegeven.

5. The Good Doctor

The Good Doctor is een dramaserie waarin we de jonge chirurg Shaun Murphy volgen. Murphy lijdt aan een autistische stoornis, waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen uit zijn omgeving. Hij verhuist van het rustige plattelandsleven naar een prestigieuze chirurgische afdeling om daar zijn buitengewone medische gaven te gebruiken om levens te redden.
schermafbeelding 2022 03 02 om 130242f1648223294

4. Walker

Cordell Walker, een weduwnaarsvader van twee kinderen en keert na twee jaar undercover te zijn geweest weer terug naar Austin om weer in contact te komen met zijn kinderen en om overeenkomsten te vinden met zijn nieuwe partner. Hij begint te werken als Texas Ranger en krijgt een vrouwelijke partner. Maar de diepbedroefde weduwnaar en vader van twee beginnen meer en meer achterdochtig te worden over de dood van zijn vrouw.
screenshot 2022 03 02 at 13 16 01 walker 2021f1646223460

2. F1 Talks

In de tweedelige documentaire F1 Talks bespreken voormalig Formule 1-coureurs Mika Hakkinen, David Coulthard en Tom Kristensen het verleden, heden en de toekomst van de Formule 1. De gesprekken die ze voeren worden geleid door de Nederlandse F1-presentatrice Amber Brantsen.

1. Verstappen — Master of the Track

In deze Viaplay-serie geeft F1-coureur Max Verstappen uitleg over alle bevestigde circuits die op de Formule 1-kalender van 2022 staan. Verstappen rijdt in een simulator in het Midden-Oosten, Europa, Azië en Amerika en legt uit hoe je elk circuit onder de knie kan krijgen.