Max Verstappen neemt je mee langs alle F1-circuits in nieuwe serie op Viaplay

News
donderdag, 17 maart 2022 om 14:00
rsz vr 191116 bragp487951f1585049969
Viaplay is het nieuwe thuis van de Formule 1, en dat betekent dat de streamingdienst ook verschillende andere titels aanbiedt rondom F1. Daar komt nu een nieuw programma met Max Verstappen in de hoofdrol bij.
In de nieuwe 22-delige serie Verstappen – Master of the track neemt de wereldkampioen kijkers via een simulator mee langs alle circuits waar het komende jaar gereden gaat worden in de Formule 1. Op geheel eigen wijze legt hij uit hoe je die circuits in het Midden-Oosten, Europa, Azië en Amerika onder de knie krijgt. Iedere aflevering duurt ongeveer 2 minuten.
Verstappen zelf is erg enthousiast over de nieuwe serie:

"Ik kijk vol enthousiasme uit naar de start van het nieuwe seizoen, waarin we hopelijk onze wereldtitel kunnen verdedigen. Ik denk dat de Viaplay-kijkers een heel spannend jaar mogen verwachten.

Ze kunnen zich op elk raceweekend voorbereiden en wat baankennis opdoen door mij op de circuits te zien rijden. Het was erg leuk om de rondes te rijden op de simulator in het hoofdkwartier van Team Redline. Ik hoop dat iedereen zal genieten van alle Formule 1-actie.’’

- Max Verstappen

Formule 1-seizoen zondag van start

De nieuwe serie is net een paar dagen voor het nieuwe F1-seizoen van start gaat gelanceerd. Vanaf 20 maart kunnen fans weer genieten van bloedstollende races. Benieuwd hoe de kalender er precies uitziet? Hier vind je welke dagen je moet noteren!

Populair Nieuws