Check nu onze Trust hub voor unieke content en het laatste nieuws!

Article
vrijdag, 10 september 2021 om 17:00
trust gxt 863 mazz 5f1630584532
Er zijn tig merken voor accessoires als het aankomt op gaming, maar wie op zoek is naar een goede prijskwaliteitverhouding, vindt dat onder andere bij het merk Trust. In samenwerking met Trust lanceren wij een speciale pagina waar we een half jaar lang jullie op de hoogte houden van alles wat er op de markt gebracht wordt van het bedrijf.
Trust is een Nederlandse fabrikant die inspeelt op de behoefte van gamers. Voor PC en gaming zijn er diverse accessoires te koop. Denk aan muizen, muismatten, toetsenborden en nog veel meer. Ook zijn er streaming-apparaten te koop zoals microfoons voor een zacht prijsje.
Ook de nieuwe spelcomputers worden niet vergeten. Eerder dit jaar bracht het bedrijf accessoires uit voor onder andere de PlayStation 5. We schreven het volgende artikel erover: De PlayStation 5 guide voor toffe game gear. Ook testten we onlangs de beste Trust koptelefoons voor PS5, Xbox en PC. Meer weten?

Komende Trust producten

Misschien denk je nu: een pagina waar de klant voor heeft betaald? Dat kunnen we enigszins begrijpen, maar we doen dit uit enthousiasme voor het merk, zoals we eerder ook deden bij bijvoorbeeld Assassin's Creed: Valhalla. We zullen jullie zo goed mogelijk proberen te informeren. Dat betekent dus niet per se een Trust Valhalla, want als er dingen zijn die bij bijvoorbeeld een recensie iets minder goed uit de verf komen, laten we dit ook weten. Alles om jullie zo goed mogelijk te informeren.

Wat kun je van ons verwachten?

Het laatste nieuws over Trust. Denk aan een aanbieding van het product of de aankondiging van een nieuwe release. Ook zullen we producenten recenseren, soms in geschreven vorm, soms in video-vorm. Laat ons ook weten als jullie ergens informatie over willen hebben. Heb je liever een streaming mic recensie dan een koptelefoon recensie? Laat ons tevens weten wat je van de hub vindt en wat voor content je wil zien.
Voor de rest zullen we proberen wat leuke prijsvragen te regelen voor jullie!