Trust komt met de Bayo, een supercomfortabele en ergonomische muis

News
vrijdag, 10 september 2021 om 17:30
unnamed 2f1631182915
Anno 2021 werken veel mensen de hele dag achter de PC, met alle gevolgen van dien. Om te voorkomen dat je over tien jaar je arm nog normaal kan gebruiken, komt Trust komt de Bayo, een zeer comfortabele, ergonomische muis.
Waar arbeiders vroeger te maken kregen met allerlei verwondingen, is tegenwoordig de meest voorkomende blessure tegenwoordig zo’n beetje de muisarm. Zo verwonderlijk is dat niet, want veel mensen werken de hele dag achter een PC en verplaatsen de muis van maandag tot en met vrijdag een flinke afstand. Helemaal nu we door de coronacrisis allemaal veel thuiswerken en vergaderingen ook achter de PC of laptop afspelen. Volgens Brandwatch zijn polsklachten in 2021 dan ook gestegen met 96 procent ten opzichte van januari 2019.
Het is dan daarom zeker geen overbodige luxe om een muis aan te schaffen waar je de hele dag comfortabel mee kan werken, zoals de Trust Bayo, die nu door de Nederlandse fabrikant is aangekondigd. De Bayo is een draadloze muis met een verticaal, ergonomisch ontwerp en een zestal knoppen. Het verticale ontwerp betekent dat je je pols in een natuurlijke houding kan plaatsen. Een normale muis is namelijk niet ergonomisch en zorgt voor een draaiing in de pols. Je kan je voorstellen dat het niet gezond is om je arm dag in, dag uit in die onnatuurlijke houding te plaatsen.

Draadloos gemak met de Trust Bayo

Zoals gezegd is de nieuwe muis van Trust geheel draadloos en kan je zonder problemen de Bayo dus overal gebruiken. De meegeleverde dongle heeft namelijk een bereik van tien meter. De muis komt alleen niet met batterijen, want de accu is eenvoudig en snel op te laden via een USB-C kabel, waardoor je weer een aantal dagen door kan komen. Als je nog een persoonlijk tintje wil geven aan je muis op kantoor, dan kan je ook nog eens een RGB-strip naar eigen smaak instellen. Dankzij het nieuwe Clevergreen-initiatief van Trust is het hele pakket bovendien duurzaam ingepakt.
Ben je benieuwd wanneer je je pols de verdiende rust kan gunnen? Dan hebben we goed nieuws voor je. De Trust Bayo is nu namelijk meteen te bestellen en heeft een prijskaartje van slechts 34,99 euro. Geen enkele reden dus om jezelf en je arm niet te verwennen met een comfortable office-ervaring.