Breaking Bad fan? Check dan deze Netflix series!

Article
donderdag, 13 mei 2021 om 9:30
bcs 303 ms 1028 0360 rtf1620139111
Series die weten te toppen aan het pareltje dat Breaking Bad was, zijn nou eenmaal lastig te vinden. Er zijn genoeg andere series om uit te kiezen, maar niets is zo goed als Breaking Bad zelf. Om een beetje te helpen hebben we hier 3 series die je kunt gaan kijken om die leegte na Breaking Bad te vullen.

Better Call Saul

Better Caul Saul speelt zich tegelijkertijd af met de gebeurtenissen van Breaking Bad. In Breaking Bad zagen Saul Goodman alleen maar als zijn personage voor zijn advocatenbedrijf Better Call Saul, maar in zijn eigen serie krijgen we ook een blik op het verleden van Saul. Ondertussen zijn er 4 seizoenen te bingewatchen met nog een vijfde onderweg!
In de hoofdrollen: Bob Odenkirk, Rhea Seehorn, Jonathan Banks, Michael Mando, Michael McKean en Tony Dalton.

Narcos

De serie van Narcos is gebaseerd op het waargebeurde verhaal rond de drugskartel in Colombia. De serie laat zien hoeveel geweld en macht de gehele kartel met zich mee brengt. Een ijzersterk verhaal met enorme actie in een serie van 4 seizoen en in totaal 30 afleveringen. Je bent met Narcos wel een tijdje zoet.
De cast bestaat onder andere uit: Pedro Pascal, Wagner Moura, Boyd Hollbroek, Alberto Ammann, Paulina Gaitán en Joanna Christie.

El Chapo

Halverwege de jaren 80 is Joaquín Guzmán een onbeduidend hulpje van het beruchte Mexicaanse Guadelajarakartel. Hij knapt vooral de vuile klusjes op en heeft niet veel te vertellen en draagt de bijnaam El Chapo, wat zoveel betekent als ‘de kleine’. Maar ondanks zijn geringe postuur heeft Guzmán grote ambities; Hij is vastbesloten om naam te maken in de wereld van de cocaïnehandel en gaat daarvoor tot het uiterste.
De cast bestaat onder andere uit: Marco de la O, Humberto Busto, Diego Vásquez, Hèctor Holten en Laura Osma.

Populair Nieuws