Breaking Bad

  Sinds 2 maart 2018 te zien op Netflix

  Een terminaal zieke scheikundeleraar probeert samen met een oud-leerling de toekomst van zijn gezin veilig te stellen door de productie en verkoop van crystal meth.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Pilotaflevering

  Een terminale longkankerpatiënt en scheikundedocent waagt zich aan het maken en verkopen van methamfetamine om voor zijn gezin te kunnen zorgen.

  Aflevering 2

  The Cat's in the Bag

  Na hun eerste misgelopen drugsdeal moeten Walt en Jesse een paar lijken opruimen. Ondertussen vermoedt Skyler dat haar man een kwaadaardig plan heeft.

  Aflevering 3

  And the Bag's in the River

  Terwijl Walt de ellende oplost die is voortgekomen uit zijn eerste drugsdeal, komt Skyler te dicht bij de waarheid over zijn dubbelleven.

  Aflevering 4

  Cancer Man

  Gedwongen om de waarheid over zijn ziekte te onthullen, maakt Walt zich zorgen over hoe hij de kostbare kankerbehandelingen zou kunnen bekostigen.

  Aflevering 5

  Gray Matter

  Skyler grijpt in om Walt te overtuigen dat hij moet ingaan op het genereuze aanbod van zijn voormalige partner om de kankerbehandelingen te bekostigen.

  Aflevering 6

  Crazy Handful of Nothin'

  Nu de bijwerkingen en de kosten van zijn behandeling zich opstapelen, eist Walt dat Jesse een handelaar zoekt om hun drugs te kopen, waardoor hij in de problemen komt.

  Aflevering 7

  A No-Rough-Stuff-Type Deal

  Na Jesse’s kennismaking met de dood, besluit Walt meer drugs te produceren voor de meedogenloze Tuco. Ondertussen verdenkt Skyler haar zus van winkeldiefstal.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Seven Thirty-Seven

  Terwijl Walt en Jesse plannen maken voor hun laatste grote drugsdeal, zijn ze bang dat hun enige afnemer hen zal vermoorden wanneer het hem uitkomt.

  Aflevering 2

  Grilled

  Als een DEA-jacht op Tuco in gang wordt gezet, schakelt Skyler Hank in om op zoek te gaan naar Walt.

  Aflevering 3

  Bit by a Dead Bee

  Als Hank op het punt staat om Walts rol in de drugshandel te ontsluieren, bedenkt hij een plan om zijn sporen uit te wissen.

  Aflevering 4

  Down

  Walt heeft moeite met het overbruggen van de kloof tussen hem en Skyler en Jesse heeft geen dak boven zijn hoofd nadat zijn ouders hem uit huis hebben gezet.

  Aflevering 5

  Breakage

  Hank probeert zich groot te houden na zijn ontmoeting met Tuco. Ondertussen vormt Jesse een team om meer producten te kunnen verkopen.

  Aflevering 6

  Peekaboo

  Terwijl Jesse de verslaafden achtervolgt die Skinny Pete's drugsvoorraad hebben gestolen, verzint Walt een verhaal dat verklaart hoe hij zijn behandelingskosten betaalt.

  Aflevering 7

  Negro y Azul

  Als Jesse's reputatie als drugsbaron ertoe leidt dat Walt de handel moet uitbreiden, laat Hanks uitstapje naar het DEA-kantoor in El Paso hem op zijn grondvesten schudden.

  Aflevering 8

  Better Call Saul

  Na Badgers arrestatie moeten Walt en Jesse samenwerken met een louche advocaat.

  Aflevering 9

  4 Days Out

  Walt is bang dat hij niet lang meer te leven heeft en wil zijn gezin goed bedeeld achterlaten. Hij huurt Jesse in om samen tijdens een marathonsessie meth te maken.

  Aflevering 10

  Over

  Na het goede nieuws over zijn kankerbehandelingen vraagt Walt zijn zwager om advies voordat hij zich stort op het rechtzetten van zaken aan het thuisfront.

  Aflevering 11

  Mandala

  Aan het einde van de zwangerschap heeft Skyler tegenstrijdige gevoelens. Na de dood van een dealer moet Walt op zoek naar een nieuwe laadplaats voor zijn meth.

  Aflevering 12

  Phoenix

  Nadat Walt de geboorte van zijn dochter heeft moeten missen vanwege een grote drugsdeal, maakt hij ruzie met Jesse's vriendin over zijn aandeel.

  Aflevering 13

  ABQ

  Walt wil zijn en Jesse's leven weer op het goede spoor krijgen terwijl hij zich op de operatie voorbereidt en zijn inkomstenbron geheim wil houden voor Skyler en Walt Jr.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  No Más

  Skyler dwingt Walt te verhuizen na een vliegtuigramp, terwijl Jesse's revalidatie hem helpt om te gaan met zijn rol in het conflict.

  Aflevering 2

  Caballo Sin Nombre

  Skyler wil scheiden en een onwetende Walt belandt recht in het vizier van twee huurmoordenaars van het Mexicaanse drugskartel die op wraak uit zijn.

  Aflevering 3

  I.F.T.

  De spanning neemt toe als Walt Skyler uitdaagt en het huis weer intrekt zonder haar toestemming. Jesse overweegt om weer in de drugshandel te stappen.

  Aflevering 4

  Green Light

  Walt raakt erbij betrokken als een nieuwe lading meth Jesse weer werk bezorgt. Ondertussen veroorzaakt Skylers affaire met haar baas grote chaos.

  Aflevering 5

  Mas

  Als Skyler nadenkt over haar bezwaren tegen Walts terugkeer, overweegt hij weer in de drugshandel te stappen. Hanks obsessie veroorzaakt problemen voor Jesse.

  Aflevering 6

  Sunset

  Net als Walt zijn werk hervat in Gus' ultramoderne meth-lab, dwingt de ontdekking van Walt en Jesse’s oude RV hen snel tot actie over te gaan.

  Aflevering 7

  One Minute

  Als Hank zijn carrière op het spel zet door Jesse aan te vallen, wil Jesse hem aanklagen. Skyler vraagt Walt hem te helpen Jesse op andere gedachten te brengen.

  Aflevering 8

  I See You

  Terwijl Hank zich vastklampt aan het leven nadat hij een aanval van het drugskartel heeft overleefd, wil Walt problemen ontwijken door Jesse als partner te nemen.

  Aflevering 9

  Kafkaesque

  De vooruitzichten voor Hanks herstel leiden tot een conflict tussen Marie en hun verzekeringsmaatschappij. Jesse zoekt een manier om de opbrengst te verhogen.

  Aflevering 10

  Fly

  Na een lange gespannen nacht in het meth-lab bezorgt een hardnekkige vlieg Walt en Jesse extra kopzorgen.

  Aflevering 11

  Abiquiu

  Hank is ontevreden over de snelheid van zijn herstel, Skyler twijfelt aan Sauls witwaspraktijken en Jesse wordt verliefd op een medepatiënt.

  Aflevering 12

  Half Measures

  Jesse achtervolgt de dealers die Combo's moord hebben gepland. Hank weigert het ziekenhuis te verlaten en Skyler zet Walt onder druk om haar plan te accepteren.

  Aflevering 13

  Full Measure

  Nadat Walt twee dealers van zijn baas heeft uitgeschakeld, beseft hij dat Gus van plan is hem en Jesse te vermoorden en Walt te vervangen door zijn voormalige assistent.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  Box Cutter

  Na de cliffhanger van het spannende derde seizoen zien we dat Walt en Jesse angstvallig afwachten wat Gus' volgende stap zal zijn.

  Aflevering 2

  Thirty-Eight Snub

  Terwijl Walt zijn verdediging tegen Gus voorbereidt, gaat Jesse om met de druk door zijn vriendschap met Badger en Skinny Pete nieuw leven in te blazen.

  Aflevering 3

  Open House

  Terwijl Walt zich zorgen maakt over Gus’ bemoeienissen en Jesse's fragiele gemoedstoestand, voert Skyler de druk op om te krijgen wat ze wil.

  Aflevering 4

  Bullet Points

  Als Skyler een verhaal verzint over de financiën van de Whites, ontdekt een bezorgde Walt dat Hank met een nieuw onderzoek is begonnen.

  Aflevering 5

  Shotgun

  Jesse maakt een angstaanjagende rit met Mike als ze op de vlucht zijn voor pick-ups waardoor Walt bezorgd is dat zijn partner het niet overleeft.

  Aflevering 6

  Cornered

  Skyler neemt een afstandelijke houding aan als ze vermoedt dat Walt niet de waarheid vertelt. Ondertussen bewijst Jesse zichzelf aan Mike en Gus.

  Aflevering 7

  Problem Dog

  Met de opdracht om de auto die hij voor zijn zoon heeft gekocht terug te brengen, neemt Walt wraak door Skyler in de problemen te brengen met hun witwaspraktijken.

  Aflevering 8

  Hermanos

  Als Hank aantoont dat Gus de meth-koning is van Albuquerque, is Walt bang dat hij en Jesse worden vermoord om hun baas te beschermen.

  Aflevering 9

  Bug

  Terwijl Walt Hanks onderzoek naar de meth-wereld in Albuquerque probeert te ondermijnen, moet Gus na een doodsbedreiging nadenken over een deal met het Mexicaanse kartel.

  Aflevering 10

  Salud

  Met een zwaar gehavende Walt die nog steeds herstellende is van de strijd, sleept Gus Jesse mee naar Mexico om de deal te sluiten met het kartel.

  Aflevering 11

  Crawl Space

  Terwijl Skyler Ted onder druk zet om haar geld aan te nemen om zijn belasting te betalen, dringt Gus erop aan dat Jesse zijn werk in het lab alleen moet voortzetten.

  Aflevering 12

  End Times

  Terwijl Walt zijn familie opdraagt om te profiteren van de bescherming die de DEA aan Hank biedt, wacht hij op wat het lot voor hem in petto heeft.

  Aflevering 13

  Face Off

  Als hun plan om Gus te vermoorden wordt doorgezet, moeten Walt en Jesse snel handelen om hun sporen uit te wissen en een zekere dood te vermijden.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  Live Free Or Die

  Walt gaat op bezoek bij zijn familie, nog altijd onder toezicht, terwijl hij wordt geconfronteerd met de gevolgen van de explosie in Casa Tranquila.

  Aflevering 2

  Madrigal

  Walt en Jesse gaan op zoek naar een nieuwe partner voor hun nieuwste list. De DEA onderzoekt verschillende leads in de hoop iets te vinden.

  Aflevering 3

  Hazard Pay

  Tot wanhoop van Skyler trekt Walter weer in. Walter, Mike en Jesse overleggen samen met Saul over een nieuwe kookplek.

  Aflevering 4

  Fifty-One

  Nu Lydia haar eigen medewerker uitlevert aan de DEA, biedt Mike haar Jesse als vervanger. Walt en Skyler vragen zich af of de familie wel veilig is.

  Aflevering 5

  Dead Freight

  Mike en Lydia proberen de methylamine te laten vervoeren voor de missie. Walt en Jesse proberen een plan te bedenken waarmee hun ware identiteit verborgen blijft.

  Aflevering 6

  Buyout

  Walt, Mike en Jesse kampen met de gevolgen van de methylamine-diefstal. Mike en Jesse willen eruit stappen, maar Walt is vastbesloten om een imperium op te bouwen.

  Aflevering 7

  Say My Name

  Walter probeert een deal te sluiten met Declan. Hank moet Mike ontslaan, maar richt zijn aandacht op de advocaten die de mannen van Mike hebben omgekocht.

  Aflevering 8

  Gliding Over All

  Walt vraagt Lydia de namen van de mensen van Mike die in de gevangenis zitten. Skyler probeert Walt opnieuw ervan te overtuigen om geen meth meer te maken.

  Aflevering 9

  Blood Money

  Terwijl Walt en Jesse zich aanpassen aan het leven zonder meth, worstelt Hank met een bedenkelijke aanwijzing.

  Aflevering 10

  Buried

  Terwijl Skylers verleden haar inhaalt, wist Walt al zijn sporen uit. Jesse blijft worstelen met zijn schuldgevoelens.

  Aflevering 11

  Confessions

  Jesse besluit te veranderen, terwijl Walt en Skyler worstelen met een onverwacht verzoek.

  Aflevering 12

  Rabid Dog

  Een ongebruikelijke strategie begint zijn vruchten af te werpen. Ondertussen worden er plannen uitgevoerd die wel eens voor een complete verandering zouden kunnen zorgen.

  Aflevering 13

  To'hajiilee

  De druk neemt op onverwachte wijze toe voor Walt.

  Aflevering 14

  Ozymandias

  Iedereen moet omgaan met de radicaal gewijzigde omstandigheden.

  Aflevering 15

  Granite State

  Gebeurtenissen die lang geleden in gang werden gezet, komen nu ten einde.

  Aflevering 16

  Felina

  Deze prijswinnende serie komt tot een dramatisch einde in deze laatste aflevering.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.