Narcos

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Deze dramaserie vertelt het waargebeurde verhaal over het geweld en de macht van de beruchte drugskartels in Colombia.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Descenso

  Een Chileense drugsproducent, de chemicus Cockroach, brengt zijn product naar de Colombiaanse smokkelaar Pablo Escobar. DEA-agent Steve Murphy bestrijdt drugs in Bogota.

  Aflevering 2

  The Sword of Simón Bolívar

  De communistische radicale groep M-19 werkt de drugsbarons tegen, en Murphy's nieuwe partner Peña leert hem de kneepjes van het vak binnen de Columbiaanse ordehandhaving.

  Aflevering 3

  The Men of Always

  Murphy wordt geconfronteerd met zeer diepgaande corruptie bij de overheid wanneer hij samen met Peña probeert om de politieke ambities van Escobar te ontwrichten.

  Aflevering 4

  The Palace in Flames

  Ondanks een nieuw uitleveringsverdrag stopt de VS meer geld in de strijd tegen het communisme, wat nieuwe uitdagingen creëert voor Murphy en Peña in de jacht op Pablo.

  Aflevering 5

  There Will Be a Future

  Pablo's extreme methoden leiden ertoe dat de drugshandelaren op voet van oorlog staan met Carrillo en de regering. Peña probeert zijn getuige Elisa te beschermen.

  Aflevering 6

  Explosivos

  Peña en Carrillo zitten Gacha op de hielen. Murphy probeert kandidaat Gaviria, die voor uitlevering is, te beschermen tegen een huurmoordenaar met banden met Pablo.

  Aflevering 7

  You Will Cry Tears of Blood

  Pablo duikt onder als het politieke tij zich tegen hem keert, maar vindt een manier om terug te slaan. Murphy en Peña krijgen eindelijk hulp van de CIA.

  Aflevering 8

  La Gran Mentira

  Een tragische fout dwingt de regering om van tactiek te veranderen in de strijd tegen Pablo. Maar voor Pablo dreigen er grotere gevaren binnen zijn imperium.

  Aflevering 9

  La Catedral

  De jacht op Pablo lijkt voorbij te zijn wanneer hij een deal sluit met de regering, maar Murphy, Peña en het Cali-kartel hebben andere plannen.

  Aflevering 10

  Despegue

  Pablo's activiteiten in de gevangenis leiden ertoe dat de regering extreme maatregelen neemt. Murphy en Peña krijgen te maken met een problematische situatie.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Free at Last

  De nasleep van een grote militaire operatie om Pablo gevangen te nemen herenigt de familie terwijl de vijanden zich zorgen maken. Steve en Connie ruziën over veiligheid.

  Aflevering 2

  Cambalache

  Het leven op de vlucht maakt Tata ongeduldig. Pablo reageert op de uitgeloofde beloning door president Gaviria. Steve en Javier maken kennis met hun nieuwe chef.

  Aflevering 3

  Our Man in Madrid

  President Gaviria heeft een nieuwe taak voor een oude collega. De nieuwe tactieken van de Search Bloc houden Pablo alert, maar verontrusten Steve en Javier.

  Aflevering 4

  The Good, The Bad, and The Dead

  Het Cali-kartel bespreekt een inval in het territorium van Pablo. Limón doet Maritza een voorstel. Tata krijgt een pistool als bescherming.

  Aflevering 5

  The Enemies of My Enemy

  De Search Bloc krijgt een nieuwe leider. Javier verliest zijn vertrouwen in het systeem. Pablo laat Tata's broer Carlos overkomen uit Miami om haar op te vrolijken.

  Aflevering 6

  Los Pepes

  De nieuw opgezette Los Pepes willen Pablo en zijn imperium vernietigen. Tata's broer probeert haar over te halen te vertrekken en met haar kinderen veiligheid te zoeken.

  Aflevering 7

  Deutschland 93

  Nu het gevaar voor de Escobars alsmaar groter wordt, stuurt Pablo zijn familie naar een ander land. Gaviria overweegt ze als dwangmiddel te gaan gebruiken.

  Aflevering 8

  Exit El Patrón

  Colombia keert zich tegen Escobar na zijn recentste terroristische aanslag. Tata krijgt hulp van een onverwachte bondgenoot. Quica wordt steeds nerveuzer.

  Aflevering 9

  Nuestra Finca

  Pablo wordt herenigd met een vervreemd familielid. Judy Moncada’s leven wordt in gevaar gebracht. De DEA en de CIA zijn het niet eens over de aanpak van Los Pepes.

  Aflevering 10

  Al Fin Cayó!

  Javier krijgt te maken met de weerslag van Judy's interview. Tata probeert Pablo ervan te overtuigen zich over te geven omwille van zijn kinderen.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  The Kingpin Strategy

  De Heren van Cali roepen hun partners bijeen voor een verrassende aankondiging over de toekomst van hun drugshandel.

  Aflevering 2

  The Cali KGB

  De deal tussen het Cali-kartel en de overheid lijkt te mislukken door een gasincident en Jorge moet komen helpen. Peña heeft het moeilijk met zijn Los Pepes-verleden.

  Aflevering 3

  Follow the Money

  De broers Rodriguez duiken onder tijdens de onderhandelingen. Pacho ontmoet de meester van de lucht in Mexico. Peña's nieuwe DEA-team brengt een bezoek aan Cali.

  Aflevering 4

  Checkmate

  Peña bedenkt een plan om Cali-leider Gilberto Rodriguez te pakken. Amado heeft een zakelijk voorstel voor Pacho.

  Aflevering 5

  MRO

  Miguel is doodsbang voor lekken en pakt daarom de beveiliging aan. Pacho neemt een beslissing over zijn nieuwe aanbod. Peña probeert een getuige te bewerken.

  Aflevering 6

  Best Laid Plans

  Jorge neemt een enorm risico. Door een ongeluk in New York dreigt Chepe te worden ontmaskerd. Peña gaat naar Curaçao om een potentiële getuige te arresteren.

  Aflevering 7

  Sin Salida

  Peña maakt plannen voor nog een geheime operatie om een belangrijk lid van het Cali-kartel uit te schakelen, maar hij lijkt hem niet op tijd te kunnen vinden.

  Aflevering 8

  Convivir

  David is uit op wraak namens zijn vader, waardoor Enrique in gevaar komt. Peña vraagt Don Berna om hulp bij een reddingsmissie.

  Aflevering 9

  Todos Los Hombres del Presidente

  David heeft vermoedens die hij wil onderzoeken. Peña is geschokt over de enorme corruptie binnen de Colombiaanse overheid. Miguel wordt opnieuw gezocht.

  Aflevering 10

  Going Back to Cali

  David en Peña willen allebei Pallomari als eerste vinden. Peña neemt een belangrijke beslissing over de toekomst van zijn carrière.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.