Better Call Saul

  Sinds 2 maart 2018 te zien op Netflix

  Deze voor een Emmy genomineerde Breaking Bad-prequel volgt de transformatie van de onbeduidende raadsman Jimmy McGill tot de omstreden advocaat Saul Goodman.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Uno

  Advocaat Jimmy McGill, die het niet zo breed heeft, probeert zijn louche verleden achter zich te laten, maar dat blijkt lastig te zijn als er zich een gouden kans voordoet.

  Aflevering 2

  Mijo

  Tijdens een gewelddadige confrontatie met gevaarlijke criminelen is het voor Jimmy een kwestie van leven of dood en hangt alles af van zijn eigen overtuigingskracht.

  Aflevering 3

  Nacho

  De politie houdt een gevaarlijke nieuwe klant van Jimmy vast. Hij probeert hen in een andere zoekrichting te sturen en tegelijk ook zijn eigen hachje te redden.

  Aflevering 4

  Hero

  Een wanhopige Jimmy moet creatief zijn om meer zaken binnen te halen en slaagt er op de koop toe in om wraak te nemen.

  Aflevering 5

  Alpine Shepherd Boy

  Jimmy probeert een nieuwe tak van de advocatuur uit en doet zijn best om zijn broer te beschermen.

  Aflevering 6

  Five-O

  Mike heeft een gunst nodig en tot zijn grote verbazing is Jimmy bereid alles te doen om hem een handje te helpen. Dat stelt Mike echter niet gerust.

  Aflevering 7

  Bingo

  Jimmy's nieuwe cliënten stellen hem voor een persoonlijk en professioneel dilemma, dus hij schakelt wat illegale hulp in.

  Aflevering 8

  Rico

  Jimmy neemt een juridische klus aan van een corrupt bedrijf en moet daarvoor op zoek naar bewijs. Chuck krijgt hierdoor een opleving.

  Aflevering 9

  Pimento

  Jimmy's grote zaak dwingt hem zijn trots te laten varen en om hulp te vragen, maar waar en van wie? Intussen gaat Mike de arbeidsmarkt weer op.

  Aflevering 10

  Marco

  Tijdens een bezoek aan zijn geboortestad wordt Jimmy herenigd met een oude partner in crime. Het duurt niet lang voordat de twee het weer goed met elkaar vinden.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Switch

  Terwijl Jimmy geniet van zijn nieuwe vrijheid, komt zijn relatie met Kim onder druk te staan. Mike verbreekt zijn relatie met een roekeloze cliënt.

  Aflevering 2

  Cobbler

  Mike probeert een wankele situatie te stabiliseren voordat deze volledig escaleert. Jimmy's oude instincten komen naar boven wanneer hij werkt voor een excentrieke cliënt.

  Aflevering 3

  Amarillo

  Jimmy's inspanningen om meer Sandpiper-cliënten bijeen te krijgen wekt argwaan. Hij verandert zijn tactiek en weet bij iemand anders de aandacht te trekken.

  Aflevering 4

  Gloves Off

  Terwijl Mike een winstgevend aanbod overweegt dat hem in problemen kan brengen, worstelt Jimmy om de schade die zijn malafide campagne veroorzaakte ongedaan te maken.

  Aflevering 5

  Rebecca

  Kim doet er alles aan om op kantoor weer in een goed blaadje te komen, Jimmy ergert zich aan de inmenging van een junior advocaat, en Chuck rijt oude wonden open.

  Aflevering 6

  Bali Ha'i

  Jimmy zoekt troost op een vertrouwde plek en Kim overweegt een zeer belangrijk voorstel. Een alarmerende nieuwe bedreiging drijft Mike tot het uiterste.

  Aflevering 7

  Inflatable

  Jimmy ontdekt toevallig een kleurrijke oplossing voor zijn problemen bij Davis & Main. Kim wordt ongedurig tijdens het wachten op een interessant aanbod.

  Aflevering 8

  Fifi

  Mike staat van alle kanten onder druk en probeert zijn eigen leven weer onder controle te krijgen. Jimmy verkent een nieuwe kans die zich onverwachts voordoet.

  Aflevering 9

  Nailed

  Na een pijnlijke ervaring op het werk wil Chuck Jimmy's ware aard onthullen aan Kim. Mike gaat de confrontatie aan met Hector Salamanca.

  Aflevering 10

  Klick

  Nu Chuck is ingestort, staat Jimmy voor de ene onmogelijke keuze na de andere. En Mike bereidt een mysterieuze missie in de woestijn voor.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Mabel

  Chuck denkt na over zijn volgende stap en Jimmy wordt achtervolgd door nog een leugen. Mike is nerveus en probeert erachter te komen wie hem in de gaten houdt, en hoe.

  Aflevering 2

  Witness

  Mike nadert zijn doel en schakelt Jimmy in voor een geheime missie. Een nieuwe collega vrolijkt het kantoor van Wexler en McGill op. Kim krijgt verontrustend nieuws.

  Aflevering 3

  Sunk Costs

  Terwijl Mike een ontmoeting heeft met zijn mysterieuze nieuwe kennis, wordt Jimmy geconfronteerd met de vernederende gevolgen van het incident bij Chuck.

  Aflevering 4

  Sabrosito

  De spanningen in Los Pollos Hermanos lopen op als een sluimerende ruzie tot uitbarsting komt. Kim helpt Jimmy bij de voorbereidingen op een ontmoeting in de rechtbank.

  Aflevering 5

  Chicanery

  Terwijl Jimmy binnenkort een afspraak met de staatsbalie heeft, wordt Chuck door hem en Kim voor een reeks verrassingen gesteld.

  Aflevering 6

  Off Brand

  Terwijl Chuck probeert te begrijpen wat er is gebeurd bij de hoorzitting, vindt Jimmy een slimme uitweg uit een financiële crisis. Don Hector werkt Nacho op de zenuwen.

  Aflevering 7

  Expenses

  Jimmy heeft moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Kim worstelt met een schuldig geweten. Nacho betrekt een ex-leverancier bij zijn plan om Hector ten val te brengen.

  Aflevering 8

  Slip

  Als klanten proberen terug te krabbelen, is Jimmy gedwongen hen hard aan te pakken. Nacho bereidt zich voor op zijn grote moment. Mike gaat een geheime samenwerking aan.

  Aflevering 9

  Fall

  Een sluw plan brengt Jimmy terug bij Sandpiper. Chuck en Howard redetwisten over de toekomst van het kantoor. Kim probeert een nieuwe cliënt tevreden te stellen.

  Aflevering 10

  Lantern

  Een geschokte Kim heroverweegt waar haar prioriteiten liggen. Jimmy probeert een fout recht te zetten. Chuck moet een stel tegenslagen verwerken.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  Smoke

  Op Netflix sinds 7 augustus 2018

  Jimmy leert leven met een onverwachte tragedie, Mike onderneemt een verkenningsmissie naar Madrigal, en Nacho ontmoet Juan Bolsa.

  Aflevering 2

  Breathe

  Op Netflix sinds 14 augustus 2018

  Jimmy gooit zijn charmes in de strijd voor een sollicitatiegesprek, Gus maakt zich zorgen over Hector Salamanca, en een ontevreden Kim reageert zich af op Howard.

  Aflevering 3

  Something Beautiful

  Op Netflix sinds 21 augustus 2018

  Gus' mannen lieten Nacho een zware beproeving ondergaan. Jimmy's plan om snel geld te verdienen, loopt uit de hand. Kim verdiept zich weer in haar werk met Mesa Verde.

  Aflevering 4

  Talk

  Op Netflix sinds 28 augustus 2018

  Jimmy neemt een nieuwe baan om Kim te laten zien dat hij zijn leven weer op de rails heeft. Nacho raakt verwikkeld in een bloedbad. Mike ligt dwars in de supportgroep.

  Aflevering 5

  Quite a Ride

  Op Netflix sinds 4 september 2018

  Jimmy drijft een gewiekst handeltje in mobieltjes. Kim gaat aan de slag als openbare verdediger. Mike interviewt experts op het gebied van graven.

  Aflevering 6

  Piñata

  Op Netflix sinds 13 september 2018

  Kim wil verandering in haar werksituatie en ontregelt daarmee Jimmy's plannen voor Wexler-McGill. Mike en Gus bereiden zich voor op de aankomst van de Duitse arbeiders.

  Aflevering 7

  Something Stupid

  Op Netflix sinds 18 september 2018

  Terwijl zijn relatie met Kim opnieuw onder druk staat, stort Jimmy zich op een nevenactiviteit waardoor hij problemen met de politie krijgt. Hector bereikt een keerpunt.

  Aflevering 8

  Coushatta

  Op Netflix sinds 25 september 2018

  Jimmy en Kim vorderen gestaag met een plan om Huell uit de gevangenis te houden. De mannen mogen van Mike een avondje de stad in en dat heeft zorgwekkende gevolgen.

  Aflevering 9

  Wiedersehen

  Op Netflix sinds 2 oktober 2018

  Nadat Jimmy de boel nogmaals oplicht met Kim, probeert hij zijn advocatenlicentie terug te krijgen. Werners gedrag baart Mike zorgen. Lalo Salamanca komt langs bij Gus.

  Aflevering 10

  Winner

  Op Netflix sinds 9 oktober 2018

  Precies één jaar na het overlijden van Chuck, haalt Jimmy alles uit de kast om zijn imago op te vijzelen. Ondertussen speurt Mike de omgeving af op zoek naar Werner.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  Magic Man

  Op Netflix sinds 24 februari 2020

  Jimmy stort zich volledig in zijn nieuwe leven als Saul, ondanks de twijfels van Kim. Lalo verstoort Gus' plannen over de wasserette. In Omaha schrikt Gene zich wild.

  Aflevering 2

  50% Off

  Op Netflix sinds 25 februari 2020

  Jimmy houdt het tempo maar amper bij nu klanten na zijn promotie binnenstromen. Onder druk van Gus neemt Nacho een groot risico om het vertrouwen van Lalo te winnen.

  Aflevering 3

  The Guy For This

  Op Netflix sinds 3 maart 2020

  Lalo huurt Saul in voor een opdracht. Door een noodgeval bij Mesa Verde raakt Kim van slag. Twee DEA-agenten gaan op bezoek bij Domingo in de gevangenis.

  Aflevering 4

  Namaste

  Op Netflix sinds 10 maart 2020

  Jimmy overweegt een aanbod van Howard. Kim heeft een nieuwe tactiek omtrent de Mesa Verde-impasse. Hank en Steve houden de afleverplek van Gus in de gaten.

  Aflevering 5

  Dedicado A Max

  Op Netflix sinds 17 maart 2020

  Mike wordt wakker, gewond en ver van huis. Saul trekt alle registers open om de uitzetting van zijn nieuwe cliënt te voorkomen. Kims plan tegen Mesa Verde is omvangrijk.

  Aflevering 6

  Wexler v. Goodman

  Op Netflix sinds 24 maart 2020

  Jimmy roept zijn videoteam samen voor een campagne tegen Mesa Verde, maar Kim begint zo haar twijfels te krijgen. Mike zet een val voor Lalo.

  Aflevering 7

  JMM

  Op Netflix sinds 3 april 2020

  Terwijl Jimmy en Kim door de gevolgen van de Mesa Verde-vergadering proberen te komen, stelt Lalo een onmogelijke eis en beraamt zijn wraak op Gus.

  Aflevering 8

  Bagman

  Op Netflix sinds 7 april 2020

  Jimmy doet een lucratieve boodschap voor Lalo, maar komt diep in de woestijn terecht. Daar wacht hem een zware beproeving.

  Aflevering 9

  Bad Choice Road

  Op Netflix sinds 14 april 2020

  Een aangeslagen Jimmy verzint een verhaal om zijn afwezigheid te verklaren, maar al snel wordt duidelijk wat er echt is gebeurd. Ondertussen staat Kim op een keerpunt.

  Aflevering 10

  Something Unforgivable

  Op Netflix sinds 21 april 2020

  Na de confrontatie met Lalo eist Jimmy de waarheid van Mike. Een waarschuwing van Howard zet Kim aan het denken. Nacho maakt een zenuwslopende reis naar Mexico.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.