De beste The Witcher merchandise om nu in huis te halen!

Article
zondag, 23 januari 2022 om 16:00
the witcher 3 grandmaster feline statuef1642776410
The Witcher-franchise had al een heel legioen aan fans, maar daar zijn er nog eens veel bij gekomen met de gelijknamige Netflix-serie. Kan jij ook niet genoeg krijgen van de avonturen van Geralt of Rivia? Dan mag je deze merchandise niet missen!

The Witcher 3 - Geralt Grandmaster Feline Statue

Hoewel de wereld van The Witcher veel karakters kent, staat er natuurlijk maar één persoon centraal en dat is niemand minder dan Geralt of Rivia himself. Als je fan bent van The Witcher, dan mag merchandise van de zogeheten White Wolf natuurlijk niet ontbreken.
Gelukkig kan je een heel toffe figurine van Geralt bij Nedgame scoren, van 24 centimeter hoog. Dit beeldje toont de bekende Witcher met de Grandmaster Feline Set uit de geprezen The Witcher 3-uitbreiding Blood and Wine. Een uitstekende keuze dus als je groot fan bent van The Witcher games.
toss a coin to your witcher doormatf1642776484

Toss a Coin to Your Witcher Doormat

Naast de games is The Witcher-franchise de laatste jaren natuurlijk ook heel bekend geworden door de gelijknamige Netflix-serie. In de show maken we niet alleen kennis met Geralt, die gespeeld worden door Henry Cavill, maar ook de bard Jaskier/Dandelion. Het karakter van Joey Batey komt al snel met een aanstekelijk liedje om de reputatie van Geralt op te bouwen en het zet Jaskier in de hitlijsten van de Northern Kingdoms.
Het nummer is niet alleen een hit in de serie, maar ook in de echte wereld. Je moet maar ‘Toss a coin to your witcher’ te neuriën of veel Witcher-fans zullen uit volle borst met je mee beginnen te zingen. Wil je ervoor zorgen dat iedereen die je bij je over de vloer komt het liedje in zijn of haar hoofd krijgt, dan kan je nu deze ‘aanstekelijke’ deurmat achter je deur neerleggen.
the witcher griffin fight puzzlef1642776576

The Witcher Griffin Fight Puzzle

Hoewel Geralt of Rivia tijdens zijn avonturen in The Witcher veel verschillende problemen moet oplossen, van politieke kwesties tot aan het in leven houden van Ciri, is zijn hoofdtaak natuurlijk het opsporen en afslachten van monsters. Dat is immers waar Witchers honderden jaren geleden voor zijn gemaakt.
Het bevechten van de monsters in de games kan soms aanvoelen als een hele puzzel, door eerst alle stukjes - in de vorm van aanwijzingen in zwaktes - te vinden en die vervolgens allemaal te gebruiken in het gevecht zelf. Deze Griffin Fight is alleen daadwerkelijk een puzzel, van maar liefst 1000 stukjes. Naast de indrukwekkende puzzel krijg je ook een poster van het tafereel en een katoenen zak om alle stukjes in te bewaren.
the witcher 3 foam sword setf1642776736

The Witcher 3 Foam Sword Set

Wanneer je The Witcher-serie kijkt of de games speelt, dan zal het niet zo vreemd zijn dat je de kriebels krijgt om zelf je vaardigheden als een witcher uit te testen. Hoe effectief zou jij een stalen of zilveren zwaard kunnen hanteren? De politie zal alleen niet zo blij zijn wanneer je met een echt zwaard gaat rondzwaaien.
Gelukkig kan je het ook op een veilige manier doen, namelijk met The Witcher 3 Foam Sword Set. Met dit duo haal je namelijk een 22 centimeter lange ‘stalen’ zwaard en een 20 centimeter lange ‘zilveren’ zwaard in huis, waarmee je verantwoord je skills als witcher op de proef kan stellen. En later kan je ze ook nog perfect gebruiken voor evenementen als Castlefest.
the witcher 3 prince toad statuef1642776813

The Witcher 3 - Toad of Oxenfurt Statue

Zoals gezegd besteedt Geralt of Rivia een groot gedeelte van zijn leven aan het opjagen van monsters. In de wereld van The Witcher staat de vreemde wezens dan ook vaak centraal in het verhaal. Mede dankzij de fantasie die schrijver Andrzej Sapkowski heeft gebruikt voor de monsters, die er veelal afschuwelijk en tegelijkertijd zeer indrukwekkend uitzien.
Eén van de meest indrukwekkende monster die Geralt zal tegenkomen in de Hearts of Stone-uitbreiding van The Witcher 3: Wild Hunt, is ongetwijfeld The Toad Prince. Sideshow Collectibles heeft bovendien een nog indrukwekkendere statue gemaakt van het monster. Dit officiële beeldje is 33 centimeter hoog en 48 centimeter lang. Het enorm beeldje weegt dan ook maar liefst 6 kilogram! Er zit alleen ook een indrukwekkende prijskaartje aan vast.

Populair Nieuws