Dit zijn de beste Switch games op het moment volgens jullie

  Volgens jullie zijn dit de beste Switch games op het moment. Er zijn de laatste tijd flink wat games uitgekomen en er staan nog pareltjes op de planning. Deze willen zijn volgens jullie het beste.

  De Nintendo Switch zit deze zomer vast en zeker standaard in je tas. De zomer staat voor de deur en dat betekent lekker onderweg gamen. Dit zijn de beste Switch games op het moment volgens jullie.

  5. Crash Bandicoot N-Sane Trilogy

  Op de vijfde plaats is voor jullie Crash Bandicoot N-Sane Trilogy beland. De game was al een jaar op de PlayStation 4 te spelen, maar is nu ook in handheld formaat te spelen. Niet op de dode PlayStation Vita, maar op de Nintendo Switch.

  De game ziet er volgens sommigen zelfs beter uit op de Switch, omdat de game geen 4K-effects heeft. Het klinkt misschien gek, maar zonder het pracht en praal lijkt de game meer op hoe deze er vroeger uitzag. Het is dan ook dat nostalgische gevoel dat de game op Switch zo fantastisch maakt.

  4. Captain Toad: Treasure Tracker

  Vorige week was het Captain Toad die een ander platform opspoorde en uitkwam op de Nintendo Switch. De game kwam een aantal jaren geleden al uit op de Nintendo Wii U en is naast de Switch ook uitgekomen op de Nintendo 3DS. De game heeft wel wat veranderingen ondergaan sinds de Wii U release.

  De game heeft nu namelijk een aantal Super Mario Odyssey levels, waarmee je door New Donk City mag spelen. In de Captain Toad Treasure Tracker review gaven we de game een 9.0 omdat de game er niet alleen geweldig uitziet, maar ook nog eens vermakelijk is voor tussendoor. Wel is de game net iets te makkelijk voor een puzzelgame.

  3. Octopath Traveler

  Jullie kijken halsreikend uit naar een grote nieuwe RPG en die kregen jullie in de vorm van Octopath Traveler. De nieuwe game van Square Enix kwam vorige week uit op de Nintendo Switch en zal flink wat plezier bieden. Zo kun je minstens 60 uur kwijt in de game voordat je het einde nadert.

  In onze Octopath Traveler review kon je al lezen hoe de game kleurrijke personages heeft en een fantastische artstyle. Deze heeft namelijk een oog voor detail wat de open wereld vol geheimen alleen nog maar beter maakt. Wel nekt de structuur het tempo van de game hier en daar, maar het diepgaande vechtssysteem maakt dat helemaal goed.

  2. Mario Tennis Aces

  Jullie hadden ook wel zin in een stevig potje tennis, maar dan wel met Mario. Mario Tennis Aces kwam eind juni uit en was de oudste game waaruit jullie konden kiezen betreffende recente Switch games. Op de tweede plaats van de beste Switch games op dit moment eindigt Mario Tennis Aces volgens jullie.

  In onze Mario Tennis Aces review kun je lezen hoe we de game een 9.0 gaven wegens de grote diversiteit en Story Mode. Die laatste mag dan wat ongebalanceerd zijn, maar de toffe personages maken dat goed. Daarnaast is er flink wat plezier te halen uit de co-op dus kunnen jullie op het strand lekker tennissen met Mario.

  1. Overig

  Volgens jullie waren de beste Switch games op het moment niet eens te vinden in de keuzelijst. Geen Tennis Aces, Octopath Traveler of Captain Toad is volgens jullie het beste op het moment. Jullie vonden dat het ergens anders vandaan moest komen.

  In de reacties haalden jullie verschillende oude titels van de Switch aan, zoals The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Super Mario Odyssey en Xenoblade Chronicles 2. Dit zijn alleen geen titels die recentelijk zijn uitgekomen, zoals gevraagd werd in de poll van vorige week. Later vandaag kunnen jullie op een nieuwe poll stemmen met een nieuwe vraag.

  Dit zijn volgens jullie de beste Switch games

  De beste Switch games van dit moment waren volgens jullie nog steeds de oudere games. Het is in ieder geval zeker dat je je op vakantie niet hoeft te vervelen. Onderweg gamen was nog nooit zo gemakkelijk met de Nintendo Switch.

  Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

  Verkijgbaar vanaf 30 june 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.