Dit zijn de beste gaming laptop merken volgens jullie!

  Vorige week vroegen we jullie naar de beste gaming laptop merken. We wilden weten welk merk gaming laptop je het liefste had zodat je ook on the go kunt gamen. Jullie wisten daar wel raad mee en dit zijn de resultaten.

  Laptops zijn er in alle soorten en maten, maar er is een speciaal type laptop nodig om de beste games te kunnen draaien. Daarom vroegen we jullie naar de beste gaming laptop merken. Jullie lieten je stem horen en dit zijn de resultaten.

  5. Asus ROG

  Het Asus ROG (Republic of Gamers) merk bestaat inmiddels alweer twaalf jaar en is een geliefd merk onder gamers. Dat komt voornamelijk door de krachtige hardware van de laptops, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je games goed werken. Zo heb je met de Asus ROG Strix GL703GM-E5091T een flinke videokaart. Je hebt dan namelijk de NVIDIA GeForce GTX 1060 in handen waardoor je al snel op ultra-settings kan spelen.

  Daarnaast is het 16GB RAM geheugen en de Intel Core i7 processor ook niet mis. Dit specifieke type laptop is zelfs goed voor VR-gaming, maar er is wel één minpuntje. Deze laptop kost je 1499 euro en dat hoge prijskaartje zie je bij Asus ROG wel vaker. Kijk niet verder dan de Asus ROG Zephyrus GM501 die we daarop afrekende in de Asus ROG Zephyrus GM501 review.

  TechAcute

  4. Acer

  Een iets goedkopere optie vind je dan terug in de gaming laptops van Acer, waardoor jullie het merk op het lijstje met beste gaming laptop merken misschien wel hoger zetten. Voor 450 euro minder heb je namelijk de Acer Predator Helios. Het enige waar je dan op inlevert is de kwaliteit van de videokaart, want dan heb je maar een GeForce GTX 1050 Ti.

  Toch moet dat pret niet drukken, want Acer heeft over het algemeen ook gewoon een strak design en dat is belangrijk. Een laptop neem je immers overal mee naar toe en moet er niet uitzien als een veel te grote baksteen die een bouwvakker zo in de muur zou steken. Dat doen die van Acer dan ook niet, want die zien er gewoon strak en van tijd tot tijd elegant uit.

  3. Razer

  Toch kan het design van een laptop mooier en dat is iets wat Razer erg goed laat zien. De fabrikant laat namelijk met haar laptopreeks zien hoe een mooie laptop eruit moet zien, zonder in te leveren op kracht. De Razer laptops staan namelijk garant voor kwaliteit onder de kap. Zo wordt er nu gebruik gemaakt van de achtste generatie Intel processoren en weet Razer wel raad met de Nvidia GTX 1080.

  Hier hangt aan de andere kant wel een stevig prijskaartje aan, maar dat moet volgens jullie de pret niet drukken. Razer mag dan geen gaminglaptops aanbieden onder de duizend euro maar dat maakt niet uit. Razer is volgens jullie één van de beste gaming laptop merken op de markt.

  2. MSI

  Er is een reden dat MSI op de tweede plaats staat als het op beste gaming laptop merken aankomt. Dat komt doordat MSI weet wat kwaliteit is en dat weet te leveren. Zo hoef je het internet niet lang af te struinen voor je de MSI Gs65 Stealth Thin voorbij ziet komen. In één opslag weet je dat je naar hart vol pure hardware liefde sneller aan het kloppen is.

  Niet alleen ziet de laptop er simpelweg sexy uit door het slanke, simpele design, maar als je hoort wat er allemaal onder de spreekwoordelijk moterkap zit, val je al helemaal achterover. Een Intel Core i7, Nvidia GeForce GTX 1070 Max-Q en 16GB RAM klinken allemaal erg goed en al helemaal als je van de lange baterijduur weet. Deze laptop alleen al maakt het één van de beste gaming laptop merken die nu op de markt te vinden is.

  1. OMEN by HP

  Hoe sexy een laptop er ook uit mag zien, het gaat natuurlijk allemaal om hoe de laptop is om te gebruiken en volgens jullie boekje staat de OMEN by HP op één. Het is volgens jullie het beste gaming laptop merk dat nu op de markt te vinden is.

  OMEN heeft natuurlijk flink wat laptops die stuk voor stuk laten zien dat je het niet met een standaard gaming laptop te maken hebt. Een bakbeest van een draagbare PC die in sommige vormen zelfs met een uit de kluiten gewassen Nintendo DS vergeleken kan worden. Het is hoe dan ook de beste van de gaming laptop merken volgens jullie.

  Volgens jullie zijn dit de beste gaming laptop merken

  De winnaar is bekend en jullie bekronen OMEN by HP tot het beste gaming laptop merk. Later vandaag gaat er een nieuwe poll online, dus vergeet niet om te stemmen. Laat in de reacties weten wat jij de beste gaming laptop vindt!

  Dit artikel is bijgewerkt op 29 mei 2020.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.