Beste Switch follow-up games - Games om te spelen als je deze toppers al uit hebt

Article
woensdag, 26 december 2018 om 12:02
xgn google image
Wat moet je nou doen als je door Switch-toppers als Pokémon Let’s Go of Super Smash Bros. Ultimate heen gespeeld hebt? Wij geven je de beste Switch games om een kans te geven als je al veel uitgespeeld hebt. De lijst werkt ook andersom, dus je hebt altijd wat te spelen!

Pokémon Let’s Go > Octopath Traveler

Als je de avonturen in de Kanto regio hebt beleefd en alle Pokémon inmiddels veilig in een balletje zitten, kriebelt het ongetwijfeld alweer bij je om opnieuw op avontuur te gaan. Octopath Traveler geeft je de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in een hele nieuwe wereld vol unieke omgevingen. Kies zelf degene met wie je wil spelen en met wie jou gezelschap mogen houden onderweg.
Onderweg krijgen jij en je reisgenoten niet alleen de mooiste locaties te zien, maar komen er ook de meest verschrikkelijke vijanden voorbij. Als dat gebeurt moet er zoals verwacht flink geknokt worden. Gelukkig heeft iedereen zijn eigen vaardigheden en bewegingen die in het turn-based vechtsysteem perfect tot hun recht komen.
144119 1

Mario Kart 8 Deluxe > Mario Tennis Aces

Mario Kart 8 Deluxe is een game die nooit gaat vervelen. Zeker niet als je samen met vrienden speelt. Toch geloven wij erin dat je na alle races met Mario, Luigi en hun vrienden wel zoekt naar wat ander vertier. Als je dan toch met Mario en zijn vrienden aan de slag wil en niet in een kart, dan heeft Mario iets leuks voor je.
Mario speelt namelijk ook tennis in Mario Tennis Aces. Deze game geeft de sport een toffe wending, zowel als je alleen speelt als wanneer je met vrienden aan de slag gaat. Je kunt Mario Tennis met maximaal vier spelers spelen, waarbij er dan twee teams gevormd worden. Weet jij de sterren van de hemel te slaan?
144120 1

Super Mario Party > Overcooked! 2

Voor de feestneuzen onder ons is Mario Party">Super Mario Party altijd een hele leuke game. Als je een Switch gekocht hebt met deze game erbij, dan is de kans erg groot dat je graag met je vrienden speelt. Zelfs met de enorme berg aan minigames (ruim 80) die Super Mario Party je biedt, is de kans best aanwezig dat je soms gewoon een andere setting wil om het feestje voort te zetten.
Overcooked! 2 geeft je precies dat. Want ook dit is een partygame in hart en nieren en dan wel een die de keuken letterlijk en figuurlijk op de kop zet. Overcooked! 2 brengt je namelijk naar de gekste plekken en zet je in de gekste keukens neer, terwijl je ook nog eens de mafste gerechten moet maken.
144121 1

Super Smash Bros. Ultimate > Dragon Ball FighterZ

Een van de meest recente games voor de Nintendo Switch is Super Smash Bros. Ultimate. Deze game is zo uitgebreid dat de kans klein is dat je alle content al hebt vrijgespeeld en de game zat bent. We kunnen ons wel voorstellen dat je toch wat verandering van spijs zoekt voor tussendoor en dan is Dragon Ball FighterZ dé game voor je.
Waar je in Smash Bros. elkaar zo snel mogelijk uit het level probeert te gooien is dat in Dragon Ball FighterZ net even wat anders. Deze vechtgame, gebaseerd op de Dragon Ball animeserie, laat je drie karakters kiezen om daarmee de tegenstanders in elkaar te slaan zoals dat alleen in Dragon Ball games kan: over de top, chaotisch en episch! Vechtersbazen als Goku, Frieza, Vegeta, Krillin en Piccolo zijn als vanouds van de partij en zorgen voor de heerlijke gevechten vol energiestralen en dikke ontploffingen.
144122 1

Super Mario Odyssey > Donkey Kong Country Tropical Freeze

Als laatste game in deze lijst hebben wij een mooie vervanger geregeld voor Mario in Super Mario Odyssey. De kans is aardig groot dat genoeg tijd hebt besteed aan deze enorm uitgebreide game uit de stal van Nintendo. Maar als jij en Cappy de prinses dan eindelijk gered hebben en ook nog eens de content die na de game komt voltooid hebben, wat moet je dan nog doen?
Op vakantie gaan naar het tropische eiland van Donkey Kong natuurlijk! Ga er alleen niet vanuit dat het (voor Donkey Kong) een rustvakantie is, want zijn hele eiland is bevroren door een ijskoude bende dieren. De Kongs moeten in Tropical Freeze dus op pad om het eiland ijsvrij te maken en de indringers van het eiland te trappen.

Dit zijn niet de enige beste Switch games om te spelen

Dit waren onze suggesties van games om te spelen nadat je Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Party en de andere genoemde games het gespeeld. Dit zijn niet de enige toffe games die de Switch je biedt. Voor meer games die je zeker eens moet spelen, kun je altijd onze top 10 beste Switch games van 2018 lezen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties