Net als bij de tien beste PlayStation 4 games en de tien beste Xbox One games, zijn niet alle games in deze lijst exclusief voor de Switch te krijgen. Dat betekent niet dat ze niet in deze lijst thuis horen, want deze games tillen je game ervaring op de Nintendo Switch naar een heel nieuw niveau.

10. Overcooked! 2

We trappen deze lijst af met Overcooked! 2. De game waarbij Team 17 en Ghost Town Games de handen ineen sloegen laat je namelijk op een heerlijke manier koken. Althans , de game is heerlijk om te spelen. Het koken zelf kan nogal eens hectisch zijn. Je moet in Overcooked namelijk in de gekste keukens aan de slag om nog gekkere gerechten samen te stellen voor je klanten.

Dat hoef je gelukkig niet alleen te doen, wat de gekkigheid alleen maar vergroot. Je mag je namelijk met maximaal drie andere spelers zowel online als offline culinair uitleven. Overcooked! 2 brengt je niet alleen de gekste keukens en lekkerste gerechten om klaar te maken, maar ook bijzonder veel spelplezier. Een titel die een mooie opening verzorgt voor deze top tien beste Switch games van 2018.

Overcooked! 2 is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.