Beste gadgets 2018 - Van headphones tot Xbox controller

Article
woensdag, 26 december 2018 om 9:52
beste gadgets 2018 van earphones tot stofzuiger 143010
Als je in 1960 tegen iemand zou zeggen dat onze stofzuigers in 2018 zichzelf zouden besturen dan zouden ze je regelrecht uitlachen. Niets is minder waar, want een zelfrijdende stofzuiger is inmiddels een feit, samen met nog veel meer gadgets. Ze komen allemaal voorbij in dit artikel over de beste gadgets van 2018.

10. Bose QuietComfort 20

Muziek luisteren is voor veel mensen van groot belang. Je kunt los gaan op de nieuwste hits van Lil Kleine of op de klassiekers van Queen, maar daarvoor heb je wel een goed paar oordoppen nodig. Op de tiende plaats in deze lijst met de beste gadgets van 2018 staat dan ook de Bose QuietComfort 20.
Deze earbuds, speciaal gemaakt voor Android apparaten, zorgen ervoor dat je ongestoord kunt genieten van jouw favoriete muziek. Er zit namelijk noise cancelling in deze oordoppen, waardoor het geluid van de omgeving voor een groot deel wordt geblokkeerd. Tijdens het fietsen is dit niet altijd veilig, maar met één druk op de knop stel je de Aware modus in. Hierdoor krijg je wel de nodige geluiden uit je omgeving mee. Het geluid van deze oordoppen is subliem dankzij de TriPort technologie.
De oordoppen van Bose zijn te bedienen door middel van de ‘afstandsbediening’ in de kabel. Hiermee schakel je moeiteloos naar het volgende nummer, stel je het volume in of neem je een telefoongesprek op. De Bose QuietComfort 20 oordoppen kosten normaal gesproken 249,95 euro.
143017

9. iRobot Roomba i7+

Robotstofzuigers op zich zijn eigenlijk helemaal niets nieuws. In 1996 werd de allereerste automatische stofzuiger uitgebracht door Electrolux. Deze stofzuigers werkten wel, maar reden vaak tegen de muur op. In 2002 werd de Roomba uitgebracht door iRobot. Laat dat nu net het merk zijn dat op de negende plaats staat in deze lijst met de beste gadgets van 2018.
De Roomba i7+ kwam in 2018 uit en is daarmee het nieuwste model van iRobot. Deze robotstofzuiger heeft een aantal nieuwe features die het apparaat nog een stuk gemakkelijker in gebruik maken. Naast dat de Roomba i7+ zelf het huis stofzuigt en zichzelf oplaadt, heeft deze robotstofzuiger nog een vernieuwende functie. De nieuwste stofzuiger van iRobot leegt zichzelf namelijk ook. Hierdoor hoef je wekenlang niet om te kijken naar jouw mechanische huishoudhulp.
Daarnaast kun je met behulp van een app verschillende patronen instellen. Zo kun je precies aangeven hoe vaak per week, per dag of per maand de robotstofzuiger in een bepaalde kamer moet zijn. De nieuwste robotstofzuiger is niet goedkoop, want je betaalt op dit moment 949,99 euro voor het apparaat.
143018

8. Naim Mu-so

Eerder gaven we al aan dat muziek voor veel mensen een belangrijk onderdeel van hun leven is. Onderweg kun je gaan voor earphones of headphones, maar thuis kun je misschien beter kiezen voor een speaker. Wil je dan gaan voor het beste van het beste? Dan kies je de Naim Mu-so die op de achtste plek staat in deze lijst met de beste gadgets van 2018.
De Mu-so is het eerste draadloze muzieksysteem van Naim. Er zitten zes custom-designed speakers in het apparaat verwerkt. Hierdoor is de kwaliteit van het geluid buitengewoon. Daarnaast is het apparaat enorm gemakkelijk in gebruik, want er zijn veel verschillende manieren om jouw favoriete hits af te spelen. Zo kun je verbinding maken door middel van AirPlay, Bluetooth, Spotify Connect, TIDAL, Internet Radio, Multiroom, USB, analoog en digitale invoer, Apple iOS en Android apps.
Wanneer je wilt gaan voor het beste van het beste zul je daar ook voor moeten betalen. Voor de Naim Mu-so speaker betaal je maar liefst 999 euro, maar daarvoor krijg je wel een uitermate goede speaker.
143019

7. Sennheiser Momentum 2.0 Wireless Black

We gaan nog even door met de gadgets die jouw helpen met het luisteren naar je dagelijkse portie meezingers. Sommige mensen wil wel onderweg muziek luisteren, maar vinden die kleine earphones in hun oren niet fijn. Voor mensen die dus van geweldige geluidskwaliteit houden is er de Sennheiser Momentum 2.0 Wireless. De hoofdtelefoon verovert de zevende plaats op deze lijst met de beste gadgets van 2018.
De Sennheiser Momentum 2.0 Wireless is, zoals de naam al aangeeft, draadloos. Hierdoor zit je niet moeilijk te doen met een kabel die iedere keer weer in de knoop zit. Wanneer je de koptelefoon niet gebruikt, kun je hem meenemen in de meegeleverde opbergtas. Wil je de headphones wel de hele dag door gebruiken? Dat kan bijna! De Sennheiser Momentum 2.0 Wireless gaat namelijk 22 uur mee.
Het geluid is van goede kwaliteit en de koptelefoon zit ook nog eens lekker door de lederen oorkussens. Het stereo geluid dat uit de koptelefoon komt kan op twee manieren worden verkregen. Je kunt de Sennheiser Momentum 2.0 Wireless koppelen door middel van Bluetooth, maar je kunt er ook voor kiezen om de headset ouderwets met een kabel (3.5mm) aan te sluiten. Voor deze headset betaal je op dit moment 249 euro, maar normaal gesproken kost de Sennheiser Momentum 2.0 Wireless 349 euro.
143025

6. Xbox Elite Controller

Spannende situaties tijdens het gamen worden vaak beslist in milliseconden. Als er zich een situatie voordoet waarin je ook maar een beetje voordeel kunt pakken, moet je dat doen. Wanneer je een Xbox One gamer bent, kun je er voor kiezen om de Xbox Elite draadloze controller aan te schaffen. Want deze controller staat niet voor niets op de zesde plek in deze lijst met de beste gadgets van 2018.
De Xbox Elite draadloze controller heeft namelijk meer knoppen dan de standaard Xbox controller die de meeste gamers gewend zijn. Ten eerste kunnen de meeste reguliere knoppen in hoogte worden aangepast. Ook kan er gekozen worden voor ander materiaal. Alle knoppen kunnen in een menu worden ingesteld, waardoor jij de volledige controle hebt over de instellingen van jouw knoppen.
Aan de achterkant van de controller zitten vier aansluitpunten voor zogenaamde paddles. Dit zijn knoppen, waarmee jij bepaalde acties kunt uitvoeren. Zo hoef je je duim bijvoorbeeld niet meer van de duim-stick af te halen, hierdoor kun je verschillende combinaties makkelijker uitvoeren. Je hebt meer controle over de aim, waardoor jij degene bent die het beslissende schot raakt! Voor 149,99 euro haal jij deze top controller in huis!
143026

5. Google Home Mini

Even snel de laatste reisinformatie checken, een muziekje aanzetten of het laatste nieuws te weten komen. Het kan allemaal met je smartphone, tablet of computer, maar tegenwoordig kan het nog makkelijker. Voor 59 euro haal jij namelijk de Google Home Mini in huis, waarmee jij al deze dingen en nog veel meer kunt doen. De Google Home Mini staat dan ook met een goede reden op de vijfde plek in deze lijst met de beste gadgets van 2018.
De Google Mini is eigenlijk jouw persoonlijke agenda, speaker, krant, wekker en notitieblok in één. En dan hebben we het alleen nog maar over het topje van de ijsberg gehad qua dingen die de Google Home Mini allemaal kan. Wanneer je ‘Hey Google’ zegt, reageert het apparaat op het eerstvolgende wat je zegt. Hierdoor hoef je niet voor ieder klein dingetje je smartphone uit je broekzak te halen. De Google Home Mini neemt al deze taken over.
De Google Home Mini is beschikbaar in de kleuren koraal, zwart en wit. Mede door het moderne design past het apparaat in elk interieur. De Google Home Mini is, zoals de naam al doet vermoeden, erg klein, waardoor het apparaat niet hoeft op te vallen wanneer je dat niet wilt.
143027

4. Nest Thermostat E

Tegenwoordig heb je allerlei producten die het denkwerk, dat je vroeger moest verrichten, voor ons overnemen. Zo heb je de smartphones, smart speakers en de robotstofzuigers. Een ander voorbeeld van een product dat voor ons nadenkt is de Nest Thermostat E. Deze slimme thermostaat regelt de temperatuur helemaal zelf. Daarom staat dit apparaat in deze lijst met de beste gadgets van 2018.
Het eerste dat je moet weten over deze slimme thermostaat is dat het apparaat op alle cv-ketels werkt. Deze thermostaat zet de temperatuur automatisch lager wanneer je van huis weg gaat. Als je dan weer terug naar huis gaat, kun je de verwarming al weer aanzetten met behulp van een app. Op deze manier verbruik je minder energie wanneer je niet thuis bent, maar kom je altijd thuis in een gezellig warm huis.
De Nest Thermostat E is de nieuwste thermostaat van Nest en er hangt daarom ook nog een aardig prijskaartje aan. Het apparaat is in vergelijking met andere Nest thermostaten wel een beetje goedkoper, maar je betaalt op dit moment nog altijd 219 euro voor de thermostaat.
143028

3. Apple Watch Series 4

Naast slimme thermostaten en apparaten als de Google Home Mini is er nog een gadget die het dagelijks leven net even wat makkelijker maakt. Op een horloge zag je vroeger alleen de tijd, maar met een smartwatch kun je veel meer. De Apple Watch Series 4 staat op de vierde plek in deze lijst met de beste gadgets van 2018.
De Apple Watch Series 4 heeft een erg strak design met een scherm dat een stuk groter is die van de vorige generatie Apple Watches. De Apple Watch is 44 millimeter hoog, 37,8 millimeter breed en 10,7 millimeter dik. Het horloge weegt ook maar 36,7 gram, waardoor het lekker om je pols zit. De Apple Smartwatch gaat meerdere dagen mee en maakt je dagelijkse bezigheden een stukje makkelijker. Je checkt het weer, houd je agenda bij en je Apple Watch houdt bovendien je gezondheid bij.
Dit klinkt allemaal heel goed, maar er zit ook een groot nadeel aan de Apple Watch. Het horloge van Apple kost namelijk 429 of 459 euro. Wij omschreven het apparaat in onze Apple Watch Series 4 review als een handig hebbedingetje, maar 450 euro is misschien toch wat aan de dure kant.
143059

2. Sonos Beam

Wil je muziek afspelen, films kijken met geweldig geluid en dat allemaal laten besturen door een hele simpele app? Dan kan het zijn dat jij al enkele Sonos apparaten in huis hebt. De apparaten kunnen heel simpel op het Wi-Fi netwerk worden verbonden en er kunnen meerdere apparaten aan een het circuit worden toegevoegd. Zo kun je in iedere kamer genieten van je favoriete muziek. De nieuwste toevoeging aan jouw collectie kan de Sonos Beam zijn. Het geweldige geluid is nog maar één van de redenen waarom deze speaker in deze lijst met de beste gadgets van 2018 staat.
De Sonos Beam is een langwerpige speaker die verkrijgbaar is in zwart en wit. Het apparaat fungeert als externe speaker voor je tv, maar je kunt er ook muziek mee afspelen. Het apparaat maakt automatisch verbinding met je tv en afstandsbediening, waardoor je kunt genieten van prachtig geluid. De Sonos Beam is het beste geschikt voor kleine tot middelgrote kamers. In de toekomst zal er ook stembesturing beschikbaar worden voor het apparaat van Sonos.
De Sonos Beam is met zijn 449 euro niet goedkoop, maar wel goedkoper dan de Playbar en Playbase die beide 799 euro kosten. De Sonos Beam is compatibel met AirPlay, waardoor je de apparaten binnen no-time hebt gekoppeld. Het apparaat kan heel makkelijk worden geïnstalleerd met behulp van de app. Zelfs voor de leken op het gebied van technologie is het een eitje!
143061

1. De beste gadgets van 2018 - GoPro HERO7 Black

We zijn inmiddels aangekomen bij de nummer één in deze lijst met de beste gadgets van 2018. De GoPro HERO7 Black heeft een aantal revolutionaire features. De action-camera heeft een waanzinnige stabilisatiefunctie en is waterdicht. Maar dat zijn niet de enige twee redenen waarom dit staaltje techniek op de eerste plaats staat.
Toch gaan we het nog even hebben over de zogenaamde HyperSmooth stabilisatie. Door deze verbeterde stabilisatiefunctie creëer je een soort gimbal-achtig effect, waarmee je zelfs tijdens het mountainbiken en kitesurfen prachtige stabiele beelden schiet. Daarnaast neemt de GoPro HERO7 Black op in 4K 60 frames per seconde en Full HD met 240 frames per seconde. Een andere nieuwe feature van de nieuwste GoPro is livestreamen. Via de GoPro livestream app kun je heel snel live gaan op Facebook.
Een van de nadelen van de GoPro HERO7 Black is de prijs. De ultieme GoPro ervaring kost je namelijk 429,99 euro. Dat is heel veel, maar wel minder dan de GoPro HERO6 Black bij de release. In onze GoPro HERO7 Black review kun je lezen waarom wij vinden dat deze action-camera de beste ervaring biedt.

Populair Nieuws