Top 10 beste PlayStation Black Friday 2018 deals - Uitverkoop in de PSN Store

  Nu de kou het land net als Sinterklaas is binnen gevaren, is het weer tijd voor Black Friday. Thanksgiving mag dan wel niet bestaan in Nederland, maar Black Friday wel en ook de PlayStation Store doet mee. Dit zijn de tien beste PlayStation Black Friday 2018 deals!

  Sony

  Natuurlijk zijn er wel een aantal voorwaarden waar de deals aan moeten doen. Specifiek kijken we naar de games en niet naar dingen als PlayStation Plus, ondanks dat een jaarabonnement door de sale nu maar 47,99 euro kost. Dan nu tijd voor de tien beste PlayStation Black Friday 2018 deals!

  10. Jurassic World Evolution (31,99 euro)

  De eerste van de tien beste PlayStation Black Friday 2018 deals is Jurassic World Evolution. Het is tijd om terug te keren naar Jurassic World en niet door middel van de films, want de game is ontzettend vermakelijk. Iets wat je al kon lezen in onze Jurassic World Evolution Review, waar we de game een 8 gaven.

  Niet zonder reden natuurlijk, want de game heeft meer dan genoeg diepgang en uitdaing aan te bieden. Daarbij is de verhaalmodus vermakelijk en variërend, waardoor je je niet snel verveelt. Er waren misschien wel een aantal technische probleempjes toen de game uitkwam, maar inmiddels zijn we bijna een half jaar verder en heeft de game meerdere patches gehad.

  Zonder PlayStation Plus kost de game 34,99 euro in de PlayStation Store.

  9. Far Cry 5 (31,49 euro)

  De Verenigde Staten wordt wel gezien als het land van ontelbare kansen, maar daar steekt Far Cry 5 flink de draad mee. Volgens de nieuwe game van Ubisoft draait het om krankzinnige sektes, over-de-top actie en met wapens zwaaien. Je maakt het allemaal mee in Far Cry 5, maar dat is niet de enige reden waarom het één van de beste PlayStation Black Friday 2018 deals is.

  Dat komt namelijk door het fantastische prijskaartje. De game is nog geen jaar uit, maar nu bespaar je mits je PlayStation Plus hebt al bijna de helft van de prijs. Heb je dat niet, hoef je gelukkig niet te treuren, want voor 34,99 euro bespaar je nog steeds een flinke duit en hark je ook nog eens tientallen uren aan plezier binnen.

  Zonder PlayStation Plus kost de game 34,99 euro in de PlayStation Store.

  8. The Crew 2 (19,99 euro)

  Ubisoft heeft haarzelf waarschijnlijk omgedoopt tot Sinterklaas, want The Crew 2 is ook in de aanbieding. Rondscheuren, vliegen en varen door de Verenigde Staten zag er nog nooit zo mooi uit en doordat je met zoveel verschillende soorten voertuigen aan de slag kan is er meer dan genoeg variatie. Het is dan ook iets wat we benadrukten in onze The Crew 2 review.

  Waarom het één van de beste PlayStation Black Friday 2018 deals is, heeft alleen wel te maken met iets anders. Namelijk dat je dit goede spel kunt aanschaffen voor minder dan twee tientjes. Je ziet het goed, de game is nu verkrijgbaar voor 19,99 euro en nee het is dan ook niet gek dat er een aanslag op je portemonnee gaat plaatsvinden.

  7. Diablo III: Eternal Collection (19,99 euro)

  Als je zin hebt om jezelf helemaal te verliezen in een game tijdens de feestdagen, is de Diablo III: Eternal Collection de perfecte deal voor jou. Met meer dan dertig uur aan verhaal en extra’s om door heen te spelen, ben je al een goede tijd zoet en dan hebben we het nog niet eens over de verschillende personages. Er zijn er namelijk heel wat en eigenlijk wil je ze stuk voor stuk het maximale level laten bereiken.

  Daarnaast kun je het spel ook nog eens met je maximaal drie andere vrienden spelen, zowel online als thuis op de bank. Met veel plezier ren je door de verschillende locaties heen, terwijl je de demonen uit de hel probeert af te slachten. Voor 19,99 euro steel je de game praktisch en dat maakt het één van de beste PlayStation Black Friday 2018 deals.

  6. Farpoint (9,99 euro)

  Natuurlijk is het mooi dat er een scala aan PlayStation 4-titels in de aanbieding zijn, maar er is natuurlijk meer dan dat. Er zijn ook een aantal toptitels in de aanbieding als we kijken naar PlayStation VR en Farpoint verdient toch met recht een plekje op deze lijst met beste PlayStation Black Friday 2018 deals. Voor nog geen tien euro kun je jezelf helemaal onderdompelen in de futuristische wereld van Farpoint.

  In de woonkamer met twee toverstokjes doen alsof je een geweer vasthoudt, terwijl je een onbekende planeet aan het ontdekken bent is waar het in Farpoint om draait. Het is precies wat Farpoint een fantastisch avontuur maakt voor in VR. Sommigen zouden het zelfs buitenaards noemen, maar wij noemen het één van de beste PlayStation Black Friday 2018 deals.

  5. Shadow of the Tomb Raider (34,99 euro)

  Een trilogie is niet compleet zonder een derde deel en het liefst zie je het derde deel dan ook het beste worden. Het is iets wat je misschien wel kan zeggen over Shadow of the Tomb Raider en dankzij deze aanbieding kun je daar nu zelf achter komen. De game kost in plaats van de volle mik nog maar 34,99 euro.

  Je krijgt daarvoor het derde avontuur van Lara Croft die ditmaal afreist naar de Maya-tempels. Wat volgt zijn natuurrampen, aanvaringen met Trinity en knokkels die wit worden van de spanning. Het is simpelweg één van de beste PlayStation Black Friday 2018 deals vanwege de kwaliteit van het spel en dat de prijs nu lager ligt is mooi meegenomen.

  4. Vampyr (24,99 euro)

  Kiezen tussen zuigen of genezen kan vrij moeilijk zijn. Het is namelijk de keuze die Jonathon E. Reid moet maken nadat hij als legerchirurg terugkeert van de Eerste Wereldoorlog en besmet wordt met het vampirisme. Zijn stad Londen is daarnaast ook nog eens getroffen door een dodelijk ziekte en nu is het aan hem om de bevolking te herstellen.

  Om dit te doen moet je soms alleen wel je tanden in iemands keeltje zetten, maar dat strepen we weg onder het mum van ‘ik wilde de bevolking redden’. In onze Vampyr review kun je lezen hoe leuk we het vonden om op die keeltjes te knabbelen. In ieder geval leuk genoeg om Vampyr in deze lijst met beste PlayStation Black Friday 2018 deals te zetten.

  3. God of War (29,99 euro)

  Goddelijk, gewelddadig en groots zijn alle drie goede woorden om God of War mee te beschrijven. De game kwam eerder dit jaar uit op de PlayStation 4 en in onze God of War review kun je lezen dat we de game een essentiële aankoop vonden. Dat je dit nu kunt door voor minder dan drie tientjes is dan ook de reden dat we de game in deze lijst met beste PlayStation Black Friday 2018 deals zetten.

  Voor de helft van de prijs kun je de game vinden en het meest recente avontuur van Kratos ervaren. Ditmaal gaat hij op stap met zijn zoon Atreus om de as van Atreus’ moeder te strooien. Het avontuur verloopt alleen al snel anders dan gepland en is het meer dan waard om te ervaren.

  2. Marvel’s Spider-Man (39,99 euro)

  Spider-Man, Spider-Man, je bent gek als je de game laat liggen man! Het zou maar zo het nieuwe hitnummer kunnen worden voor Marvel's Spider-Man dankzij deze deal. De game is pas twee maanden te koop en nu al voor twee derde van de oorspronkelijke prijs te vinden. Het is eigenlijk al genoeg reden om de game op deze lijst met beste PlayStation Black Friday 2018 deals, maar we zullen de keuze nog verder toelichten.

  Ontwikkelaar Insomniac weet het in Marvel’s Spider-Man voor elkaar te krijgen om slingeren door de stad heerlijk aan te laten voelen. Terwijl je door de straten slingert, word je ook nog eens een geweldig verhaal voorgeschoteld. Combineer dat alles met hoe leuk het is om vijanden te witten en je hebt een fantastische titel die het meer dan waard is om te kopen.

  1. Monster Hunter World (24,99 euro)

  Op de eerste plaats van de beste PlayStation Black Friday deals staat één van de eerste games die dit jaar uit kwam: Monster Hunter World. Samen of alleen op pad om op grote en kleine monsters te jagen was nog nooit zo leuk en zag er nog nooit zo mooi uit. Als je daar zelf achter wilt komen, kan dat nu voor iets minder dan dertig euro.

  Het is een goede deal als we kijken naar de oorspronkelijke prijs, want die was namelijk zestig euro. Daar gaat nu meer dan de helft van af en dat maakt het zo’n goede deal. Nu kun je gemakkelijker je vrienden overhalen om samen met je te jagen en plezier maken.

  De beste PlayStation Black Friday 2018 deals maken je blut

  Dit zijn de beste PlayStation Black Friday deals waarmee je portemonnee sneller leeg raakt dan die van een Duitser tijdens Oktoberfest. Stuk voor stuk zijn het games waarmee je je uren kunt vermaken en de meesten kwamen dit jaar zelfs uit. Lees ook vooral ons Black Friday 2018 overzicht waarin alle Black Friday deals te vinden zijn.

  Monster Hunter World

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.