'Elden Ring, Hellblade 2 en meer niet op E3'

News
donderdag, 20 mei 2021 om 14:30
elden ringf1624265795
Over nog iets minder dan een maand is het E3-evenement weer te aanschouwen. Met het feit dat het grote evenement om de hoek staat, komen ook al het een en ander aan geruchten, lekken en verwachting naar buiten. Nu is er alleen slecht nieuws voor de fans die nog steeds met geduld wachten op Elden Ring
Jeff Grubb, bekende en vrij betrouwbare insider, meldde eerder deze week tijdens een livestream dat een aantal grote titels niet op E3 worden getoond. Onder deze titel noemt hij ook Senua’s Saga: Hellblade 2 en Everwild, maar de grootste tegenvaller is misschien wel dat we ook Elden Ring niet gaan zien tijdens het evenement.
De nieuwe titel van FromSoftware is tot nu toe enorm stilgehouden en die trend zet nog even door. Grubb laat weten dat de game niet te zien is tijdens een onaangekondigde presentatie van Xbox en de kans is ook nihil dat de game überhaupt ergens op het evenement getoond gaat worden.

Hideo Kojima ook niet te zien op E3

Als laatste meldt Grubb dat ook de nieuwe game van Hideo Kojima niet getoond gaat worden tijdens de E3 en dat het hele bedrijf niet eens aanwezig gaat zijn bij het gigantische evenement. De nieuwe game van Kojima zou volgens geruchten een Xbox-exclusive worden, maar er is nog niet bekend over de game dus neem dat met een flinke korrel zout.
E3 is dit jaar geheel digitaal te zien en voordat het grote evenement van start gaat, host Geoff Keighley eerst nog het Summer Game Fest, waar ook meerdere grote namen voorbijkomen.