De beste Netflix tips voor maximaal profijt! - Ontdek de geheimen!

  Dit zijn de beste Netflix tips om de beste ervaring uit je account te halen. Het is een hele opgave om iemand zonder Netflix account te vinden. Toch haalt niet iedereen het maximale uit zijn of haar Netflix account, maar daar kun je met deze tips verandering in brengen.

  Netflix heeft een groot scala aan films, series, documentaires en wat allemaal nog wel niet meer. Toch is er een flink aantal Netflix tips die je ervaring met de streamingservice kunnen verbeteren. Met deze tips haal je het maximale uit Netflix en betaal je misschien ook nog wel eens wat minder.

  Splits je account

  Netflix maakt het mogelijk om je account onder te verdelen in verschillende profielen. Hierdoor kun je als het ware (tot maximaal) vijf accounts creëren, waarbij iedereen ongestoord kan genieten van zijn of haar favoriete films en series. Zo kan jij bijvoorbeeld binnenkort genieten van Chilling Adventures of Sabrina, een van de beste Netflix series in 2018 die nog uit moet komen, terwijl je vrienden genieten van House of Cards. Je hoeft elk profiel alleen maar een naam te geven om duidelijk te maken wie van welk profiel gebruik kan maken.

  Door dit te doen, kun je vervolgens ook op de kosten van een account besparen. Hoewel het niet gewenst is om je account te delen, kan Netflix alleen zien wie voor het account betaalt. De streamingservice kan niet zien of jij een deel van het geld van wat vrienden hebt gekregen zodat de kosten gedeeld zijn. Het is één van de beste Netflix tips, maar het is wel belangrijk om hierbij rekening te houden met de volgende tip.

  Netflix

  Het beste abonnement

  De abonnementskeuze heeft een belangrijke samenhang met de vorige tip, want het soort account heeft wel degelijk invloed op of het mogelijk is om met wat vrienden een account te nemen. Bepaalde abonnementen beperken namelijk met hoeveel personen je gelijktijdig kunt kijken. Hierdoor kun je wel denken dat je het voordeligst uit bent met het Basic-abonnement, maar dan vergis je je lelijk. Dit is dan ook één van de beste Netflix tips om even goed door te lezen.

  Als je voor de goedkoopste optie kiest, word je niet alleen veroordeeld tot de slechtste beeldkwaliteit maar ook betaal je dan 7,99 euro per maand voor maar één scherm. Het Standaard-abonnement klinkt dan al een stukje beter, omdat je dan ten minste in HD kijkt. Toch krijg je dan maar twee schermen die gelijktijdig kunnen kijken, terwijl je toch al 10,99 euro per maand betaalt.

  De beste optie is om te kiezen voor het Premium-abonnement voor 13,99 euro per maand, want dan kun je met vier schermen gelijktijdig kijken en krijg je dankzij Ultra HD het beste beeld. Als je vervolgens je account zou delen met drie andere vrienden ben je ieder maar ongeveer 3,50 euro kwijt per maand. Het is de voordeligste optie die je ook nog eens het beste beeld geeft.

  Netflix

  Kwaliteit over gemakzucht

  Wanneer je vervolgens een abonnement hebt gekozen, is het alsnog belangrijk om even goed op te letten. Bij je account-instellingen kun je namelijk de knop “Instellingen voor afspelen” vinden. Zoek deze zo snel mogelijk op nadat je inlogt op je account. Hier kun je namelijk simpel en snel voor de beste kwaliteit zorgen.

  Je komt dan namelijk bij een aantal opties voor welke beeldkwaliteit je wilt wanneer een video afspeelt. Standaard staat deze op automatisch, waarbij Netflix op basis van het internet de kwaliteit instelt. Je hebt hier gelukkig zelf ook wat over te zeggen, want je kunt deze standaard zo hoog zetten als je wilt. Hierdoor weet je zeker dat je bij elke aflevering maximaal kunt genieten.

  Netflix

  Plezier voor onderweg

  Netflix geeft je ook de mogelijkheid om een groot aantal films en series te downloaden op je telefoon of tablet. Het is één van de beste Netflix tips die je kunt gebruiken, vooral wanneer je op vakantie gaat of lang onderweg bent. Wanneer je weet dat je een lange reis voor de boeg hebt, kun je je namelijk thuis al goed voorbereiden.

  Je hoeft alleen de app op te starten en te zoeken naar de films en/of series die je wilt downloaden en vervolgens de download-knop in te drukken. Netflix zet de series dan klaar voor je op je mobiele apparaat, waardoor jij op je kostbare databundel kunt besparen. Het zou namelijk zonde zijn om alles te streamen. Al helemaal als je de kwaliteit van je video’s op hoog hebt staan.

  Netflix huiswerk

  De laatste van de beste Netflix tips is misschien toch wel dat Netflix je de optie geeft om jezelf een flinke dosis huiswerk te geven. Je kunt namelijk elke serie en film die op Netflix staat toevoegen aan ‘Mijn Lijst’. Hierdoor hoef je nooit meer een serie te missen en kun je één voor één alles zien wat je hartje begeert zonder dat je er naar hoeft te zoeken.

  Je kunt het zien als een langdurig project om alles in je lijst helemaal te kijken. Het kan natuurlijk ook precies andersom. Als je steeds maar series en films blijft toevoegen aan de lijst zonder dat je er ooit wat van kijkt, is het namelijk eerder je lijst vol zonden die je nog steeds niet gezien hebt. Je hebt door je volle lijstje in ieder geval altijd wat te doen als je een keer ziek op de bank ligt.

  De beste Netflix tips zijn erg handig

  De beste Netflix tips zijn ideaal om te gebruiken als je een nieuwe Netflix-gebruiker bent of als je de service al jaren gebruikt. Om het volledige overzicht van Netflix series en films te bekijken, kun je naar onze speciale Netflix pagina gaan. Daar zie je ook welke films en series er wekelijks verschijnen en verdwijnen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.