Foto: The CW

Uit al dat kijkplezier zijn zorgvuldig de tien beste Netflix series in 2018 gekozen die nog uit moeten komen. Er is een divers aanbod, want zowel animatie, drama en grof vermaak komt aanbod. Natuurlijk is er ook wat voor de kijker die zijn of haar bloed wil laten pompen, dus laten we maar snel beginnen met nummer tien.

10. Riverdale (Seizoen 3)

De Arrowverse series zijn niet de enige die half oktober weer van start gaan, want het derde seizoen van Riverdale gaat dan namelijk ook van start. Het derde seizoen zal het duistere vervolg van de seizoensfinale uit afgelopen mei moet gaan opvolgen. Deze verliep namelijk anders dan iedereen gedacht had.

Hoewel het mysterie rondom de Black Hood killer nu wel daadwerkelijk voorbij is, is het dagelijks leven in Riverdale nog niet gekalmeerd. Hiram Lodge heeft namelijk nog steeds flinke plannen voor het dorpje en er zijn genoeg hoofdpersonen die wat problemen lijken te hebben. Zo ook de zus van Betty, want in de trailer is te zien hoe zij haar baby boven een kampvuur houdt op iets wat lijkt als een religieus offer. Als dat maar goed komt.