Beste horror films 2019 om naar uit te kijken - De tofste remakes die nog gaan komen

  Er zijn al duizenden films uitgebracht door de jaren heen en tegenwoordig is het een populair concept om een remake of een reboot te maken van oudere films. Met de moderne technologie van vandaag kunnen deze gouwe ouwe horror films omgetoverd worden in de beste films van 2019, dus wij hebben de remakes van dit jaar op een rij gezet.

  Orion Pictures

  Child’s Play

  Dit jaar komt de meest gruwelijke pop uit de ouderwetse horrorwereld terug in een remake van Child’s Play. Onlangs is ook bekendgemaakt dat Chucky's stem zal worden ingesproken door niemand minder dan Mark Hamill (bekend van Star Wars). De remake zal een modernere kijk geven op het verhaal van Chucky, een pop met hele slechte bedoelingen.

  De eerste trailer van de film is al uitgebracht, waarin we zien hoe de pop deze keer te werk zal gaan. Door de trailer lijkt het erop dat Chucky eerder een op hol geslagen robot is geworden in plaats van een pop die bezeten is geraakt door een geest. Dit kan een realistische draai geven aan het verhaal. Vandaar dat wij denken dat Child’s Play één van de beste horror films van 2019 zal worden.

  Carolco Pictures

  Jacob’s Ladder

  Jacob’s Ladder is een horrorfilm uit 1990 die zich focust op de trauma’s van de oorlog in Vietnam. Soldaat Jacob ziet namelijk hoe de soldaten om hem heen zich raar beginnen te gedragen zonder dat daar enige aanleiding voor is. Vervolgens flitst de film terug naar het verleden toen Jacob nog in New York woonde met zijn vrouw en zoon. Jacob ervaart tijdens deze flashbacks vreselijke hallucinaties.

  Hoewel deze film niet de populairste horrorfilm uit zijn tijd was, denken wij dat de remake één van de beste horror films van 2019 zou kunnen worden. De remake van de film wordt geregisseerd door David M. Rosenthal en zal dezelfde titel krijgen. Wel zal het verhaal van de film iets anders zijn, aangezien de oorlog in deze film zich zal afspelen in Afghanistan.

  Columbia Pictures

  I Know What You Did Last Summer

  De bekende slasher film genaamd I Know What You Did Last Summer krijgt dit jaar een remake. Het is nog maar de vraag wat het verhaal van de film zal worden. De film heeft namelijk een groot stereotype voor slasher films neergezet, maar het boek waar de film op gebaseerd is, volgt dit helemaal niet. In het boek vallen een stuk minder doden en de schrijver, Lois Duncan, heeft zelf toegegeven dat ze een hekel heeft aan de verfilming van haar boek.

  Het feit dat de film misschien de serieuze kant van het boek kan belichten, maakt deze remake enorm interessant. Daarom denken wij dat dit misschien wel één van de beste horror films van 2019 zou kunnen worden. Mocht de film hetzelfde verhaal volgen als zijn voorganger zou het nog steeds goed uit kunnen pakken vanwege de speciale effecten van tegenwoordig. Wij zijn in ieder geval benieuwd!

  Universal Pictures

  Firestarter

  Pet Sematary is niet de enige Stephen King film die een remake krijgt dit jaar. Ook Firestarter zal dit jaar een nieuwe versie krijgen en deze is ook hard nodig na het fiasco in 1984. De eerste verfilming werd namelijk niet gewaardeerd, ook niet door Stephen King zelf. King noemde het de slechtste verfilming van zijn boeken die er ooit is gemaakt.

  Tijd voor een herkansing dus, want tegenwoordig zijn er veel mooiere speciale effecten in de industrie. Laten we hopen dat Stephen King dit jaar naar de verfilming van zijn boek kan kijken waar hij trots op kan zijn. Op die manier weten wij namelijk ook bijna zeker dat wij kunnen genieten en gruwelen tijdens het bekijken van deze film. Voorlopig is het nog afwachten, maar het zou zomaar één van de beste horror films van 2019 kunnen worden.

  Beste horror films 2019 - Een jaar vol met remakes

  Er zijn dus genoeg horror films om naar uit te kijken in 2019, maar deze remakes zouden nog wel eens de beste van het jaar kunnen zijn. Wij zijn in ieder geval zeer benieuwd naar hoe deze remakes worden aangepakt en hoe deze in de bioscoop zullen uitpakken. Benieuwd naar wat er nog meer uitkomt dit jaar? Wij hebben een lijst gemaakt met de beste horror films in 2019 om naar uit te kijken en de beste horror games om naar uit te kijken in 2019.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.