Wat is de beste game van 2017? [poll]

  Het duurt niet lang meer of we mogen weer een bovengemiddeld aantal kruid de lucht inschieten om het nieuwe jaar in te luiden. Een perfect moment om eens terug te kijken op wat 2017 nou heeft opgeleverd als we het hebben over games. Dus, aan jullie de vraag: wat is de beste game van 2017?

  Nintendo

  Elk jaar komen er natuurlijk weer de bekende bestsellers uit, denk aan FIFA, Call of Duty en Assassin's Creed. Nu zorgen deze games er al voor dat wij aan het einde van het jaar een flink geldbedrag kwijt zijn, maar er zijn veel meer games van dit jaar die er écht voor hebben gezorgd dat onze portemonnee aan de beademing ligt.

  Denk aan een Wolfenstein 2 of aan de Nintendo hit Super Mario: Odyssey. Ach, genoeg gesproken, onze handen beginnen alweer te kriebelen om de games in de lijst hieronder te kopen! Dat wordt wachten op Black Friday 2018.

  Beste game van 2017 - Het verlossende antwoord!

  Onze stemmen doen nog pijn van het discussiëren, wij komen er echt niet uit welke game uit 2017 het beste is. Dus, aan jullie de taak om ons het verlossende antwoord te geven. Wat is de beste game van 2017? Wanneer jouw favoriete game er niet tussen staat stem dan op 'anders' en laat weten in de reacties wat voor jou de beste game is!

  Super Mario Odyssey

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.