De belangrijkste The Game Awards aankondigingen - Dit zagen we niet aankomen!

Article
vrijdag, 08 december 2017 om 12:52
xgn google image
Voor de gamer was het vanochtend heerlijk wakker worden. Met het gebakken eitje op schoot lazen we watertandend over de verschillende grote aankondigingen die gedaan werden en nu de rust is wedergekeerd kunnen we voor jullie rustig de verrassingen op een rijtje zetten. Dit zijn The Game Awards aankondigingen van 2017!

Death Stranding trailer

Na een hele hoop heisa rondom de Silent Hill game, die om verschillende redenen werd geannuleerd, komt Kojima Productions nu met een nieuwe game waarin Norman Reedus, bekend van The Walking Dead, de hoofdrol zal spelen.
Hier blijft het niet bij, ook Mads Mikkelsen zal door middel van motion capture, gezichtsscan en voice-over in de game zitten. Tijdens The Game Awards aankondigingen kregen we een tweede trailer van Death Stranding te zien, die het spel nog aparter maakt dan het al was. De trailer van de actie game bevat beelden die men in het dagelijkse leven niet ziet. Wij kijken er in ieder geval naar uit!
123015

Far Cry 5 en The Crew 2 uitgesteld

Oké, toen we dit lazen veranderde de grote glimlach die we hebben gekregen van de Death Stranding trailer al snel in een betreurd gezicht, want deze twee games, Far Cry 5 en The Crew 2, hebben een latere releasedatum gekregen dan uitgever Ubisoft oorspronkelijk van plan was.
Far Cry 5 was gepland om uit te komen op 27 februari volgend jaar en The Crew 2 zou in eerste instantie op 16 maart in de winkels liggen. Nu dus niet meer, de reden: Ubisoft wil dat de games helemaal top en speelklaar zijn voordat ze uitkomen. Kwaliteit boven alles!
123017

Metro Exodus trailer

Het is alweer een tijdje geleden dat Metro: Last Light uitkwam en op de E3 van dit jaar kregen we te horen dat de nieuwe Metro game, Metro Exodus, er in 2018 aan zal komen. Nu een paar maanden later op The Game Awards hebben we weer wat mooie beelden voorgeschoteld gekregen van de game!
Gebasseerd op de bestseller Metro 2035 van Dmitry Glukhovsky gaat het verhaal van Metro weer verder. De trailer laat weer de fantastische vergaande wereld zien waarin we weer een hoop survival horror elementen in terug zien. De portemonnee moet weer even aan het infuus!
123019

SoulCalibur 6 aangekondigd

Dat betreurde gezicht van het uitsellen van Far Cry 5 en The Crew 2 zal na het lezen van de Metro Exodus trailer wel weer een lichtelijke positieve wending hebben gekregen, maar na het horen van de SoulCalibur 6 aankondiging kan het geluk niet op.
Het is alweer zes jaar geleden dat de laatste SoulCalibur uitkwam en sindsdien is het nooit echt sil geweest rondom het spel. Tijdens The Game Awards heeft Bandai Namco laten weten dat SoulCalibur 6 in 2018 verkrijgbaar zal zijn voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Ook kwam de uitgever met een super vette trailer die je hierboven kan bekijken.
123020

Bayonetta 3 Switch release aangekondigd

Jawel, deze zagen we al helemaal niet aankomen. Er komt een derde deel van Bayonetta die exclusief te spelen is voor mensen die in het bezit zijn van de Nintendo Switch. Van de game is ook een trailer de lucht in gebracht die je hierboven kan bekijken. Er is nog geen releasedatum bekend.
Tegelijkertijd heeft Nintendo ook aangekondigd dat Bayonetta 1 en 2 naar de Switch komen. Van deze twee games zijn de releasedatum wel bekend. De games komen in één uitgave uit en zijn vanaf 16 februari verkrijgbaar.

The Game Awards aankondigingen - Wat vinden jullie?

Er zijn dus weer een hoop dingen aangekondigd waar we weer glansrijk naar uit zullen kijken. Welke van alle aankondigingen vonden jullie het tofst?

Populair Nieuws