Beste game sequels 2018 - Bekenden terug van weggeweest!

Article
dinsdag, 26 december 2017 om 15:00
xgn google image
Met het nieuwe jaar voor de deur komen niet alleen oude goede voornemens weer terug, ook in games zal 2018 veel bekende gezichten terugbrengen. In deze lijst met de beste game sequels 2018 zetten we voor je op een rijtje welke je allemaal kunt verwachten!

5. Darksiders 3

Dat duivels en engelen elkaar niet uit kunnen staan, is algemeen bekend. Om die balans een beetje intact te houden, krijgen de rijders van de apocalypse, The Four Horsemen, de taak om de balans te herstellen als één van beide kanten iets geks doet.
In het eerste deel speel je als War, die erin wordt geluisd en daarna zijn onschuld moet zien te bewijzen. In het vervolg, waar twee jaar geleden een opgepoetste versie van verscheen, moet zijn broeder Death de eer van War herstellen. En in 2018 stappen we voor het eerst in de schoenen van een vrouwelijke Rider of the Apocalypse, Fury!
Een exacte datum voor de hack ’n slash is nog niet bekend, maar THQ Nordic heeft wel gezegd dat de game in 2018 zal verschijnen. Vanaf volgend jaar kan je weer heerlijk bizarre wezens in elkaar meppen met ellenlange combo’s en de vreemdste wapens!
123672

4. State of Decay 2

Schreeuwend vanaf de bank toe moeten kijken hoe de overlevers in The Walking Dead de zoveelste domme fout maken is frustrerend. Hebben die oelewappers dan nooit een zombiefilm gekeken?
Om te bewijzen dat jij wel een groepje ongeregeldheden kan leiden, mag je in State of Decay relaties onderhouden, vestingen bouwen en ook nog eens uitvogelen waarom de zombies überhaupt rondlopen op deze planeet. In 2018 komt er eindelijk een vervolg op het spel uit 2013.
Behalve de features uit het eerste deel waarbij je tussen verschillende personages kunt wisselen afhankelijk van jouw speelstijl, kan je in State of Decay 2 ook nog eens met drie vrienden het avontuur aangaan. Zeker een van de beste game sequels 2018 om naar uit te kijken dus als je van zombie survival games houdt!
Meer weten over deze game? Lees dan onze State of Decay gameplay preview. En dit is alles wat je van de game moet weten.
123673

3. Far Cry 5

Een titel die niet kan ontbreken in de lijst met beste game sequels 2018 is natuurlijk de nieuwe Far Cry. Het vijfde deel, dat je meeneemt naar het glorieuze Amerika, is vanaf 27 maart 2018 te spelen en belooft nog meer functies dan voorgaande delen!
Of je nu een bos afbrandt omdat er een kamp met vijanden in het midden staat, of een kooi met wilde dieren openmaakt vanaf een afstand om toe te kijken hoe wilde beesten jouw vijanden kapotscheuren: Far Cry heeft al flink wat keren voor toffe features gezorgd. In het nieuwe jaar kunnen we zien wat Ubisoft deze keer in petto heeft!
Wij gingen eerder al met de game aan de slag. Lees daar alles over in onze Far Cry 5 hands on. De game is ook in meerdere edities te pre orderen.
123674

2. Metro Exodus

Waar de nummers vijf en vier in deze lijst met de beste game sequels 2018 al in het teken stonden van een vergaande wereld, gooit Metro Exodus er nog een schepje bovenop. Jaren nadat de wereld naar z’n grootje is geholpen door een nucleaire oorlog, komen overlevenden de metrotunnels van Moskou uit. De tunnels zijn misschien wel bloedlink, maar ook de nieuwe wereld kent genoeg gevaren, zoals in de trailer te zien is.
In Metro 2033 en Metro Last Light nam jij als Artyom al het heft in eigen hand en kwam zo nu en dan de tunnels uit om op avontuur te gaan. Metro Exodus belooft daar nog een flinke schep bovenop te doen nu je de tunnels een stuk veiliger hebt gemaakt en de zogenaamde Dark Ones vriendelijk de deur hebt gewezen. Ook deze game komt vooralsnog in 2018 uit.
123675

1. Red Dead Redemption 2

Het heeft flink wat jaartjes geduurd voordat gamers aan de slag konden met een nieuwe Red Dead Redemption game. Vanaf 2018 is dat wel degelijk weer mogelijk, want de nummer één in de lijst met beste game sequels 2018 is natuurlijk Red Dead Redemption 2!
Een titel waar zoveel naar wordt verlangd brengt natuurlijk flinke verwachtingen met zich mee. Welke features willen we terugzien, welke personages moeten een rolletje krijgen en vooral: wat kan er beter dan het vorige deel? Wanneer de game precies uitkomt, is nog niet bekend. Maar dat het in 2018 gaat gebeuren (wederom vooralsnog niet voor de PC) staat vast, en we hebben natuurlijk al een trailer.

Wat worden de beste game sequels 2018 volgens jullie?

Shooters, hack ’n slash en role-playing sequels staan allemaal op de agenda voor 2018. Onze vraag aan jullie is dan ook naar welke van de grote aankomende sequels bij jullie de meeste aandacht uit gaat. Laat het ons weten in de comments!

Populair Nieuws