Darksiders III

Darksiders III

Darksiders III is het derde deel uit de Darksiders franchise. Ditmaal speel je als Fury, een magiër die met een zweep en magie de balans tussen goed en kwaad moet behouden.

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

Genre
Actie, Avontuur, Role-playing
Releasedatum
2018
Franchise
Darksiders
Publisher
THQ Nordic
Developer
Gunfire Games
Platformen
PS4, Xbox One, PC

XGN

Community

Metacritic

Belangrijke updates

 • Wat verwacht jij van Darksiders 3? - XGN Doe Mee

  De eerste grote release van mei is er en die ligt één dag achter de XGN Doe Mee. Prey kwam namelijk gisteren uit, maar de Doe Mee vroeg een tijdje geleden al naar jullie verwachtingen over de game. Deze week staat een ander titel dus centraal. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  6 mei 2017 Rick Dijs 2 reacties
 • Darksiders 3 release gelekt voor PS4, Xbox One en PC

  De onthulling van de nieuwe Darksiders is iets te vroeg online gekomen. De Darksiders 3 release is gelekt voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  2 mei 2017 Tom Boshouwers 2 reacties
 • Top 10 beste postapocalyptische games

  Op 10 november komt Fallout 4 uit. In een postapocalyptische wereld ga je op avontuur en kom je de gekste gemuteerde wezens tegen. Het postapocalyptische thema is geen nieuw verschijnsel: veel games naast de Fallout franchise hebben sinds de jaren ’80 hebben een postapocalyptisch sfeer. De top 10 beste postapocalyptische games hebben we hier voor je opgesteld.

  25 oktober 2015 Kasper Mennink 7 reacties
 • Darksiders 2 Deathinitive Edition voor PS4 gelekt

  Dat Darksider 2 naar de current-gen komt, dat is geen nieuws meer. Nordic Games heeft dit namelijk begin dit jaar bevestigd, maar over een Darksiders 2 Deathinitive Edition voor de PS4 was nog niks bekend. Amazon heeft een box-art gelekt en daarin zien we de nieuwe Darksiders game.

  27 mei 2015 Anoniem
 • 'Darksiders III nog niet klaar voor aankondiging'

  Darksiders III staat niet op de plank te verstoffen en uitgever Nordic Games is heel erg toegewijd aan de Darksider-franchise. Dit laat de stichter, Joe Madureira van ontwikkelaar Vigil Games, weten op Facebook naar aanleiding van vragen vanuit de community.

  15 mei 2014 Tjuk Man