Beste films van 2018 volgens jullie - Superhelden zijn enorm populair

  De gave films vlogen je het afgelopen jaar om de oren. Vorige week konden jullie stemmen op de beste films van 2018. De uitslag is nu bekend en daar is een toffe top 5 uitgerold en het was een spannende strijd, want veel verschil in stemmen tussen de films is er niet.

  20th Century Fox

  Deze top 5 met de beste films van 2018 komt voort uit de poll van vorige week. Met deze lijst willen we dus niet zeggen dat dit de beste films van 2018 zijn, maar dat deze top 5 voortkomt uit een mening. Dat wil niet zeggen dat de beste films van 2018 volgens jullie niet ontzettend tof zijn.

  5. Bohemian Rhapsody

  De top 5 beste films van 2018 volgens jullie wordt afgetrapt door Bohemian Rhapsody. Sinds de eerste trailer, die op 15 mei uitkwam, bleek dit een film te zijn die enorm veel mensen willen zien. Het is dan ook een van de beste films van 2018, want het tumultueuze leven van Freddy Mercury wordt geweldig beschreven. Maar ook de overwegingen van de band, het succes en de dood van Mercury spelen een rol.

  In Bohemian Rhapsody zien we hoe Freddy Mercury één van de meest geliefde en bekendste artiesten aller tijden werd. Zijn stem was weergaloos en dat zien we nu voor het eerst terug op het witte doek. Het is een ode aan queen en een biografie van de gehele succesvolle band, maar het leven van Mercury komt erg veel naar voren.

  Marvel Entertainment

  4. Ant-Man and the Wasp

  Vanaf de nummer vier in deze lijst met de beste films van 2018 volgens jullie wordt het heel spannend. Het verschil tussen de nummer vier en nummer een in deze lijst is namelijk maar drie procent. Een aantal stemmen de andere kant op en de top 5 had er heel anders uitgezien. Op de vierde plaats in deze top 5 met de beste films van 2018 volgens jullie staat Ant-Man and the Wasp.

  Ant-Man and the Wasp draait voor een groot gedeelte om The Wasp. Actie staat altijd centraal in de Marvel films, maar Ant-Man and the Wasp zorgt ook voor een flinke dosis humor. Verder is de actie erg creatief, waardoor je vaak op het puntje van je stoel komt te zitten. Een aanrader voor de liefhebber van superhelden films dus.

  Warner Bros. Pictures

  3. Aquaman

  De top drie in deze lijst met de beste films van 2018 volgens jullie wordt afgetrapt door wederom een superheldenfilm. Aquaman staat op de derde plaats en wij gaven de film in onze Aquaman review een 8. De hoofdrol wordt gespeeld door Jason Momoa; hij speelde de rol ook al eerder in Justice League. Nu heeft de mix tussen zeewezen en mens een eigen film gekregen.

  Aquaman - ook wel bekend als Arthur Curry - is geen normaal mens, want hij is de zoon van de koningin van Atlantis. Zijn broer - koning Orm - wil een oorlog starten om te voorkomen dat de mens nog meer schade aanricht aan de wereld onder water. Aquaman is de enige persoon die deze oorlog kan stoppen, maar daarvoor heeft hij wel de drietand van oud-koning Atlan nodig.

  Paramount Pictures

  2. Annihilation

  Ook de nummer een en twee in deze lijst schelen niet veel met elkaar, maar toch staat Annihilation net op de tweede plaats. Annihilation is een science fiction horror film die draait om een groep wetenschappers die een gebied, genaamd The Shimmer, gaat onderzoeken. The Shimmer is een quarantaine zone met een getransformeerd landschap en gemuteerde wezens.

  De wetenschappers moeten naar het midden van The Shimmer reizen, omdat het probleem op die locatie is begonnen. Tijdens de reis komen ze allerlei vreemde, gemuteerde wezens tegen. En komen ze erachter dat ze zelf ook langzaam aan het veranderen zijn en het een race tegen de klok lijkt te gaan worden...

  Marvel Entertainment

  1. Avengers: Infinity War

  Wij zullen eerlijk zeggen dat we de nummer één in deze lijst wel een beetje zag aankomen. Avengers: Infinity War wordt namelijk ook door de critici als een van de beste films van 2018 gezien. Wij gaven de film dan ook een 9.5 in onze blu-ray Avengers: Infinity War review. De humor is geweldig, de actie spectaculair en alle helden komen samen om het kwaad te bestrijden. Rox gaf in haar review aan dat het de beste Marvelfilm is en misschien wel de beste film van dit jaar.

  Infinity War is een film voor de echte actieliefhebber. Thanos is namelijk op zoek naar alle zes de Infinity Stones, waarmee hij de kracht verkrijgt om het hele universum op te blazen. De enige manier om de stenen verborgen te houden is door het samenwerken van alle superhelden. Dit gaat ze alleen niet heel gemakkelijk af, want ze hebben allemaal hun eigen krachten. Het is een geweldige strijd, vol met actie, maar ook met de nodige humor!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.