De top 10 beste FIFA 18 Packs

  FIFA 18 is inmiddels al een tijdje uit en de Ultimate Team markt begint zich al aardig te stabiliseren. Speler worden steeds goedkoper en dat is vooral te danken aan het feit dat er steeds meer FIFA 18 Ultimate Team packs geopend worden. Wat zijn eigenlijk de beste FIFA 18 packs? Wij lichten ze uit.

  Het principe van de FIFA 18 Ultimate Team packs is simpel en vergelijkbaar met de echte Panini voetbalplaatjes. Je koopt in de game met virtueel geld een pakketje en daarin krijg je spelers, verbruiksitems en extra’s voor je club. Het punt is dat je niet weet wat je krijgt en het daardoor risicovol, maar spannend is om een pakketje te openen.

  Wij zetten in deze top 10 de beste FIFA 18 packs op een rij. Daarin lichten wij expliciet de speciale packs uit en dus niet het standaard Bronzen Pakket en Zilveren Pakket. We trappen af met:

  10. Two Rare Gold Players Pack

  Een pakket kan niet duidelijker worden omschreven dan het Two Rare Gold Players Pack. Met deze pack krijg je namelijk twee zeldzame gouden spelers. Zonder dat je daar iets voor hoeft te doen, want deze krijg je als je één van de dagelijkse of wekelijkse uitdagingen voltooid.

  Zo hebben wij op die manier een gratis Theo Walcott gekregen. Niet dat we die gingen gebruiken in Ultimate Team, maar door hem te verkopen hebben we toch duizend munten weten te verdienen.

  Het Two Rare Gold Players Pack kost niks en kun je verkrijgen door dagelijkse of wekelijkse doelstellingen te behalen. In verhouding misschien wel één van de meest winstgevende FIFA 18 Ultimate Team packs.

  9. Jumbo Premium Gold Pack

  Waar je in de reguliere Premium Gold Pack twaalf kaarten, waarvan tien goud, verdiend, is dit bij de Jumbo variant het dubbele: 24 kaartjes, waarvan twintig goud en zeven zeldzaam. Een risicovol pakket, want de kans op die ultieme spelers is klein. En voor meer dan tienduizend munten moet je daarmee dus wel geluk hebben.

  De Jumbo Premium Gold Pack kost 15.000 munten of 300 FIFA punten. De FIFA punten zijn valuta die je met echt geld koopt. In dit geval komen 600 FIFA punten overeen met zo’n 6 euro.

  8. Rare Electrum Players Pack

  Dit is een hybride pakket tussen gouden en zilveren spelers. In deze pack krijg je twaalf spelers, waarvan de onderverdeling tussen goud en zilver logischerwijs gelijk is. Met geluk kan je dus zomaar een zeer waardevolle zeldzame speler pakken. Al is de kans daarop niet bijzonder groot.

  Het Rare Electrum Players Pack kost 30.000 munten of 600 FIFA punten.

  7. Rare Gold Pack

  Goed nieuws, want alle twaalf de kaarten in dit pakket zijn goud én zeldzaam. Nu is het niet zo dat je alleen spelers krijgt, want ook verbruiksitems (contracten, trainingen etc.) en clubitems kun je in deze pack vinden. Voor 25 duizend coins zeker de gok waard, want stel dat je Benzema krijgt.

  Het Rare Gold Pack kost 25.000 munten of 500 FIFA punten.

  6. Prime Gold Players Pack

  Twaalf spelers, tien goud en zes zeldzaam, daaruit bestaat het Prime Gold Players Pack. Geen kans dat een groot deel van die zeldzame kaarten verloren gaat aan verbruiksitems, want minimaal vier van de gouden spelers in dit pakketje zijn zeldzaam. Misschien dat daar wel die ene klapper in zit, waardoor dit één van de beste FIFA 18 packs is.

  De Prime Gold Players Pack kost 45.000 munten of 600 FIFA punten.

  5. Mega Pack

  In de Mega Pack krijg je het maximale aantal kaarten dat je kunt krijgen: dertig stuks, bestaande uit spelers en verbruiksitems. Deze zijn verdeeld over 26 gouden kaarten, vier zilveren, waarvan er achttien zeldzaam zijn. In verhouding is de verdeling niet eens zo heel anders dan bij normale gouden pakketten, zij het niet dat je met meer kaarten ook meer kans hebt op die ene gewilde speler.

  Het Mega Pack kost 35.000 munten of 700 FIFA punten.

  4. Rare Players Pack

  Twaalf spelers, allemaal goud en zeldzaam. Dat is wat je kunt verwachten als je besluit om een Rare Players Pack te openen. Nu is de kans natuurlijk aanzienlijk dat je twaalf zeldzame spelers pakt die minder waardevol zijn, maar de kans op iets wat veel coins waard is, is wel veel groter in dit pakket dan veel andere. Zo hebben wij Radja Nainggolan, toen 185 duizend coins waard, gekregen.

  De Rare Players Pack kost 50.000 munten of 1000 FIFA punten.

  3. Rare Mega Pack

  Ja, ook het Mega Pack heeft een overtreffende trap. In het geval van de Rare Mega Pack is het enige verschil dat alle kaarten in dit pakket zeldzaam zijn. Zo is de kans dat je je zuurverdiende munten aan een gouden, maar een waardeloze Granit Xhaka besteedt ook niet aanwezig.

  De Rare Mega Pack kost 55.000 munten of 1100 FIFA punten.

  2. Jumbo Rare Players Pack

  Ook de Rare Players Pack kent een nog duurdere, betere versie en dat is het Jumbo Rare Players Pack. Het verschil? In dit pakket zitten 24 zeldzame spelers! Reken er maar op dat er op zijn minst een bijzondere speler tussen zit.

  Dit pakket is binnen de FIFA community ook één van de meest beruchte. In de befaamde video van YouTuber KSI, wordt een Jumbo Rare Players Pack geopend en krijgt de Brit een Team of the Year kaart van Andres Iniesta. Zijn reactie spreekt boekdelen.

  Het Jumbo Rare Players Pack 100.000 munten of 2000 FIFA punten en is zeker één van de beste FIFA 18 packs.

  1. Ultimate Pack

  De naam zegt eigenlijk genoeg, dit is misschien wel de beste FIFA 18 packs. Niet gek ook, want in deze pack krijg je dertig gouden spelers die allemaal zeldzaam zijn. De kans is groot dat je een waardevolle speler pakt. Zo krijg je die 125 duizend coins die je er voor betaald wel uit, al is het risico natuurlijk nog altijd erg groot.

  De Ultimate Pack kost 125.000 munten of 2500 FIFA punten.

  Wat vind jij van de beste FIFA 18 Packs?

  De pakketten vormen, samen met onder meer de online transfermarkt, de rode draad van Ultimate Team. Al komt het vaker voor dat je je geïnvesteerde (virtuele) geld als sneeuw voor de zon ziet verdwijnen wanneer je een waardeloos pakket opent, de drang is toch hevig om het te doen. Wat vind jij van de beste FIFA 18 Packs? Een soort geldklopperij of is het de eigen verantwoording van de koper?

  FIFA 18 kwam in september uit voor PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, PlayStation 3 en Xbox 360. Heb je hem nog niet en wil je hem toch nog kopen? Wees er dan snel bij!

  Wil je overigens meer tips krijgen over Ultimate Team. Dan komt dat goed uit, want in een eerder stadium gaven we al tips om meer coins te verdienen en lieten we je ook zien wat onze FUT-aanraders zijn.

  Dit artikel is op 29 juni 2020 bijgewerkt.

  FIFA 18

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.