Beste februari 2019 game releases - 15 februari dag van de keuzestress

  In februari komen er ontzettend veel games uit die er alles aan proberen te doen om de aandacht van gamers te trekken. Het opvallende is dat het gros van de games ook nog eens op dezelfde dag verschijnt. Keuze stress dus met deze beste februari 2019 game releases. Heb jij aan het einde van je geld nog maand over?

  Anthem

  Dit wordt een zware maand voor mensen die graag zolang mogelijk met een dikke portemonnee rond willen lopen. De kans is namelijk al groot dat met de release van Anthem velen enkele vette flappen tevoorschijn zullen halen. 22 februari is het namelijk feest voor iedereen die al zo een lange tijd naar Anthem uitkijkt.

  Eerder gaven wij al een duidelijk beeld van deze prachtige spelwereld in de Anthem preview. In Bioware's openwereld kun je in ieder geval flink aan de slag in een spelwereld die erg uitgebreid lijkt te gaan worden. Je mag aan de slag met een zogeheten Javelin, wat eigenlijk een exoskelet is met ontzettend veel vuurkracht. In de openwereld ga je verschillende missies uitvoeren en probeer je je Javalin alsmaar sterker te maken.

  Anthem verschijnt al snel op PS4, Xbox One en PC.

  Jump Force

  Ook voor de anime-liefhebbers is er deze maand voldoende te beleven. De niche titel Jump Force probeert namelijk ook de nodige aandacht te trekken van gamers die in zijn voor iets nieuws. De werelden van Dragon Ball Z, One Piece, Naruto en Death Note zullen in Jump Force allemaal samenkomen. Het is alsof je een actievolle mix speelt van alle bekende Anime-series. 15 februari kun je de de fighter game onder de anime beleven!

  Wil jij een duidelijkere indruk krijgen wat Jump Force jou te bieden heeft? Eerder maakten wij een overzicht met de tien beste Jump Force karakters tot nu toe. Op die manier weet jij of je favoriete karakters zijn vertegenwoordigd in dit spel. Eerder schreven wij ook al waarom dit mogelijk één van de beste fighting games 2019 is om naar uit te kijken.

  Jump Force is in ontwikkeling voor PS4 en Xbox One

  Metro Exodus

  Geen trek om op 15 februari Jump Force in huis te halen? Diezelfde dag komt ook Metro Exodus uit. Met deze titel wordt opnieuw op de proef gesteld of je nog wel voldoende kunt sparen om in maart ook nog toffe games te gaan kopen. Met dit nieuwste deel in de Metro-serie is het nu aan jou om Moskou te verlaten en vervolgens dieper Rusland in te trekken. Dit moet een epische reis opleveren waarin je nieuwe spelomgevingen zult ontdekken.

  Eerder schreven wij al een uitgebreide special waarin veel Metro Exodus gameplay werd behandeld. Zo leer je daar meer over de vijanden, de seizoenen waar je in dit spel flink mee te maken zult krijgen en het verdienen van goede en slechte karmapunten. Het lijkt erop dat Metro Exodus weer een toffe ervaring kan gaan worden voor Metro-fans.

  Metro Exodus is in ontwikkeling voor PS4, Xbox One en PC

  Crackdown 3

  Maar wacht nog even met het trekken van je flappen! Want diezelfde dag is er ook nog een andere game die mogeljk jou interesse zal trekken. Zo is het ook aan Crackdown 3 om 15 februari al de winkels binnen te komen sprinten. Ook in deze game mag je alles kort en klein slaan. Knokken, daar draait het allemaal om! Het liefst maak je alles kapot wat maar een beetje los of zelfs vast zit. Niets mag nog heel blijven inde wereld van Crackdown 3.

  Voor een goede indruk van Crackdown 3 verwijzen wij je graag door naar onze Crackdown 3 preview. Hierin wordt helemaal duidelijk of al dat geweld dat deze game je te bieden heeft, wat voor jou is, Met vet wapentuig, gave voertuigen en een heleboel actie lijkt dit zeker een titel te zijn die menig persoon wild enthousiast kan gaan krijgen.

  15 februari kun je Crackdown 3 spelen op Xbox One en PC.

  Far Cry New Dawn

  De kans is groot dat er ook nog wat geld aan de kant moet worden gezet voor Far Cry New Dawn. Fans van Far Cry kijken al een poos naar deze nieuwe titel uit. Hopelijk gaat hij alle nieuwe verwachtingen op 15 februari waarmaken. Deze game heeft (zoals ondertussen al wel duidelijk is), flink wat games die dezelfde dag om zoveel mogelijk verkopen proberen te concurren. Met radioactieve zones en een oorlog tussen verschillende bevolkingsgroepen, kan Far Cry New Dan mogelijk wel je aandacht voldoende trekken.

  Ben jij benieuwd wat voor toffe features Far Cry New Dawn te bieden heeft, dan hebben wij speciaal voor jou daar een special voor klaarstaan. Uiteindelijk kan dit jou helpen of je dit vervolg op Far Cry 5 direct in huis wilt halen, of toch liever voor een andere titel van deze al uitgebreide lijst met beste game releases uit februari 2019.

  Dit nieuwe Far Cry-avontuur verschijnt op zowel PS4 als Xbox One en PC

  Beste februari 2019 game releases - Was nog meer

  Eigenlijk zou 15 februari nog veel drukker worden. Zo stond Dead or Alive 6 ook nog eens voor deze datum gepland! Uiteindelijk is de Dead or Alive 6 release met 2 weken uitgesteld, dus daar kun je pas 1 maart van genieten. Maar als we kijken naar de flinke lijst met games die al op 15 februari verschijnt, dan is het misschien ook maar beter.

  Mocht jij nu echt naar Dead or Alive 6 uitkijken, dan is het handig om even naar het budget te kijken en te kijken of je al die februari games wel kunt betalen. Mocht geld geen probleem zijn, dan is de volgende stap om te kijken of je sowieso wel voldoende tijd hebt om al deze mogelijke pareltjes te spelen. Beetje zonde als je backlogs opbouwt.

  Naar welke beste februari 2019 game release kijk jij het meeste uit?

  Far Cry New Dawn

  Verkijgbaar vanaf 15 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.