Vijf Kingdom Hearts 3 release tips om goed aan de game te beginnen!

  De Disney droom komt uit nu dat de Kingdom Hearts 3 release een feit. Het kan alleen best wel een grote duik in het diepe zijn om zonder enige voorkennis het nieuwe deel te gaan spelen. Daarom hebben wij vijf Kingdom Hearts 3 release tips voor je zodat jij met veel plezier met de game aan de slag kunt.

  Kingdom Hearts is nou niet bepaald een makkelijke serie om zomaar op te pakken, maar met deze Kingdom Hearts 3 release tips ben jij optimaal voorbereid. Zo moet je een paar dingen weten over de gameplay, het verhaal en met wie je allemaal te maken krijgt. Laten we maar snel beginnen met de tips!

  5. De juiste keuzes

  De eerste van de Kingdom Hearts 3 release tips die we je geven is dat je de juiste keuzes moet maken. Wanneer je de game start krijg je namelijk net als in vorige delen de mogelijkheid om te kiezen wat je speelstijl is. Ditmaal moet je een ‘Desire’ en ‘Power’ kiezen die een permanente invloed hebben op de gameplay.

  Eerst mag je een ‘Desire’ kiezen, waarbij je de keuze krijgt tussen Wisdom, Vitality of Balance. Wie voor Wisdom kiest begint de game met wat meer magische punten (MP) en minder levenspunten (HP), terwijl je met Vitality precies het tegenovergestelde krijgt. Als laatste kun je kiezen voor Balance, waarbij je voor de middenweg kiest en je evenveel HP en MP hebt.

  Vervolgens is er de ‘Power’ keuze, waarbij je moet kiezen tussen de Guardian, Warrior of Mystic. Afhankelijk van de keuze speel je gedurende game andere vaardigheden vrij die je kunt gebruiken tijdens het vechten. Zo leer je bij het kiezen voor de Guardian als eerst defensieve vaardigheden en leer je als Warrior sneller de aanvallende vaardigheden. De Mystic keuze zorgt ervoor dat je als eerste vaardigheden leert die je magische aanvallen versterken.

  Bij zowel de 'Desire' als 'Power' keuze draait het volledig om je eigen speelstijl. Als je een ongeleid projectiel bent in veel games, is het misschien handig om te kiezen voor Vitality en Warrior. Wie liever van een afstandje schade uitdeelt heeft misschien meer aan Wisdom en Mystic omdat je daardoor meer magie kunt gebruiken. Voor nieuwkomers is het een slimme keuze om te gaan voor Balance en vervolgens een Power te kiezen op basis van zijn of haar favoriete speelstijl.

  4. Wees Sherlock Holmes

  De volgende van de Kingdom Hearts 3 release tips heeft te maken met de vele geheimen die de game bevat in de vorm van verzamelobjecten. Al vroeg in de game wordt duidelijk gemaakt dat je tijdens het spel een embleem van Mickey Mouse kunt vinden in de omgevingen van de verschillende werelden. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat deze gemakkelijk te herkennen zijn, maar niets is minder waar.

  Soms kun je een embleem alleen vinden wanneer je vanuit een bepaald perspectief naar de wereld kijkt. Hierdoor moet goed opletten en ook goed luisteren. Donald en Goofy geven je hier en daar namelijk hints wanneer er een embleem in de buurt is en dan is het tijd om te zoeken naar het juiste perspectief.

  3. Gebruik de shortcuts

  Het vechten in Kingdom Hearts 3 kan je al snel overrompelen aangezien de beste elementen van alle eerdere games zijn samengevoegd. Gelukkig kun je het jezelf met de volgende van de Kingdom Hearts 3 release tips een stukje gemakkelijker maken. Het is namelijk mogelijk om snelkoppelingen te maken naar bepaalde aanvallen, waardoor je een handig voordeel hebt tijdens het vechten.

  In het heetst van de strijd wil je namelijk niet lang bezig zijn met het selecteren van een aanval en door snelkoppelingen te gebruiken hoeft dat ook niet. Via het menu kun je vier snelkoppelingen toevoegen per set, zodat je gemakkelijker en handiger kunt vechten. Er zijn drie setjes met snelkoppelingen te maken, dus er is ook nog eens genoeg keuze. Die snelkoppelingen zijn handig voor het gebruiken van magische aanvallen, terwijl de volgende tip handig zijn voor het slaan met je Keyblade!

  2. Upgrades zijn je vriend

  In Kingdom Hearts 3 maak je gedurende de game gebruik van verschillende Keyblades om vijandige Heartless mee te verslaan. Nu zijn de Keyblades standaard al sterk, maar je kunt ze nog vele malen sterker maken door gebruik te maken van upgrades. Door te upgraden kun je namelijk veel meer schade uitdelen aan vijanden, maar daarvoor heb je wel een aantal dingen nodig.

  Elke keer dat je een wapen wil upgraden is het van groot belang dat je de juiste ingrediënten hebt verzameld. Dan bedoelen we natuurlijk niet letterlijk ingrediënten als zout en peper, maar materialen die in de game te vinden zijn. Materialen, zoals Fluorite of een Wellspring Shard, die je soms krijgt door vijanden te verslaan. Het is dan ook zeker één van de Kingdom Hearts 3 release tips die je moet weten voordat je gaat spelen.

  1. Gebruik de Memories Archive!

  Voor nieuwkomers kan Kingdom Hearts III best wel onduidelijk zijn als het op het verhaal aankomt. Het is immers een epos dat al negen games spant en waarbij Kingdom Hearts III (overigens de tiende game) het huidige verhaal afsluit. Gelukkig kun je een samenvatting van het verhaal in de game vinden via de Memories Archive. Deze bevatten wel flink wat spoilers voor de eerdere games, maar dat is dan ook de enige goede manier om jezelf goed voor te bereiden op het derde deel als nieuwkomer.

  In het archief kun je flink wat filmpjes bekijken die het gecompliceerde verhaal samenvatten. De video’s zijn om het gemakkelijk te maken opgedeeld in verschillende hoofdstukken. Hierdoor kun je als je de video’s vaker moet kijken om het te snappen gemakkelijk de juiste kiezen in plaats van dat je door een superlange video moet scrollen.

  Deze Kingdom Hearts 3 release tips bereiden je voor

  Met deze Kingdom Hearts 3 release tips ben je helemaal voorbereid op het spelen van Kingdom Hearts III. In onze Kingdom Hearts III review lees je precies waarom je de game moet gaan halen. We waren erg enthousiast over de game en dat had mede te maken met de overvloed aan Disney-werelden die we op een rijtje hebben gezet voor je.

  Kingdom Hearts III is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One.

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.