Beste familiefilms op Netflix - Lekker bankhangen tijdens de feestdagen!

Article
zaterdag, 24 november 2018 om 16:19
beste familiefilms op netflix lekker bankhangen tijdens de feestdagen 141648
De feestdagen komen eraan en dat betekent lekker hangen met je familie. Broertjes, nichtjes, oma’s of opa’s; iedereen komt bij elkaar. Het is bijvoorbeeld leuk om een film te kijken met je familie of misschien alleen je gezin, maar welke film moet je opzetten? Wij hebben de beste familiefilms op Netflix voor je onder elkaar gezet!

5. Candy Jar

Lona Skinner en Bennet Russell zijn niet bepaald de beste vrienden. Je kunt deze twee studenten van het Hemlock Prep Academy beter rivalen noemen. Helaas lijken ze elkaar maar niet te kunnen vermijden, aangezien ze in dezelfde naschoolse club zitten. Allebei willen ze voorzitter worden van de debatclub, aangezien dat goed staat op hun brief naar de universiteit waar ze heen willen.
Helaas voor Lona en Bennet gaat het niet volgens plan. Ze worden covoorzitters van dit kleine clubje en moet samen strijden om in de finale te komen van een debatwedstrijd. Candy Jar is een perfect voorbeeld van het gezegde 'tegenpolen trekken elkaar aan'.
Dit is een perfecte film voor een avondje bankhangen met het gezin. Candy Jar is een lieve en grappige film waar geen kwaad in zit. De jongere kinderen kunnen dus gewoon gezellig meekijken, maar ook als je wat ouder bent zul je je niet vervelen tijdens deze film. Als je niet houd van romantische komedies, dan is deze film wel iets minder passend voor jou, maar het is de moeite waard om de film proberen te kijken. Het is namelijk niet voor niets een van de beste familiefilms op Netflix.
141649

4. Zootropolis

Zootropolis is een Amerikaanse animatiefilm die is gemaakt door Disney. Dit klinkt kinderachtig, maar de film is beter dan je verwacht (ook voor mensen die wat ouder zijn!). Prooi- en roofdieren leven in Zootopia in harmonie. Het maakt niet uit wat voor dier je bent, je wordt geaccepteerd. Tenminste, dat is zoals het lijkt. Want toch zijn er een aantal dingen in Zootopia die op oneerlijke wijze lopen.
Judy Hopps (een klein, vrouwelijk konijn) wilt zich bijvoorbeeld aansluiten bij de politie, maar wordt hier zowat uitgelachen. Het politiekorps zit namelijk vol met roofdieren en Judy is een klein lief konijntje. Wanneer er een heftige zaak op Judy's pad komt, besluit ze de kans te grijpen om zichzelf te bewijzen. Zelfs als ze daarvoor moet samenwerken met sluwe crimineel Nick Wilde.
Zootropolis lijkt een hele simpele Disneyfilm, maar is eigenlijk een animatie met een veel diepere betekenis erachter. Het onderwerp racisme speelt een grote rol in deze animatiefilm, maar wordt op een vele zachtere manier behandeld. Voor kinderen is het dus de perfecte film om wat te leren op een leuke manier en voor volwassenen is dit een vermakelijke film met onderliggende grappen die je alleen op een bepaalde leeftijd begrijpt.
Zootropolis verdient zeker de titel van een van de beste familiefilms op Netflix.

3. Lilo & Stitch

Duistere professor Jumba wordt veroordeeld tot een celstraf in deze animatiefilm. Dit kwaadaardige genie heeft illegale experimenten uitgevoerd en een nieuw schepsel gecreeërd: experiment 626. Experiment 626 ziet eruit als een schattig wezentje, maar is eigenlijk levensgevaarlijk en ontworpen om te verwoesten.
Experiment 626 wordt verbannen. Kapitein Gantu, een gigantische buitenaardse haai die werkt voor de United Galactic Federation, moet 626 wegbrengen. Maar dan weet het duivelse experiment onderweg uit te breken. Experiment 626 vlucht naar de aarde. Hier wordt het experiment in huis genomen door Lilo, een eenzaam Hawaiiaans meisje die probeert van 626, die ze Stitch noemt, een goed schepsel te maken. Helaas gaat dit niet zonder problemen.
Lilo & Stitch is al een wat oudere Disney (animatie)film, maar is zeker een van de beste. Na het een tijdje zonder deze film te hebben moeten doen is Lilo & Stitch eindelijk weer terug op Netflix en kunnen we weer van een van de beste familiefilms ooit genieten. Het is al helemaal een ideale film om met je familie te kijken, aangezien het plezier geeft aan zowel ouderen als kinderen.
141651

2. Beauty and the Beast

Deze film is een live-action remake van de originele animatiefilm die uitkwam in 1991. In deze film wordt de jonge vrouw Belle (Emma Watson) door een woest beest (Dan Stevens) ontvoerd en gevangen gehouden in zijn kasteel. Het woeste beest blijkt uiteindelijk een vervloekte prins te zijn die ware liefde moet vinden om de vloek te kunnen verbreken. Bij sommige live-action versies van films kun je verwachten dat het hele verhaal niet meer klopt, maar bij Beauty and the Beast is er juist meer achtergrondverhaal bijgekomen dan dat er in het originele verhaal zat.
Beauty and the Beast is perfect voor het hele gezin, aangezien het voor de jonkies een leuk sprookje is en voor de mensen die al wat ouder zijn een nostalgische film die ze terug kan brengen naar hun jeugd. Dit is dus zeker een van de beste Netflix films voor het gehele gezin. Het is een groot muzikaal spektakel met fantastische acteurs. Dit vertellen wij ook in onze review over Beauty and the Beast.
Wil je lekker na het uitpakken van cadeautjes een filmpje opzetten? Dan is Beauty and the Beast een aanrader en een van de beste familiefilms op Netflix om met het gezin te kijken.
141652

1. Shrek

Shrek is een grote, groene oger. Hij woont op zichzelf in een moeras en jaagt iedereen die ook maar in de buurt komt weg. Shrek vind het namelijk fijn om alleen te zijn. Heer Farquaad is de koning van een koninkrijk bij het moeras en besluit alle sprookjesfiguren uit zijn land te bannen. Hij verhuist ze allemaal naar het moeras waar Shrek woont. Dit pikt Shrek niet en hij besluit een bezoekje aan de koning te brengen.
Hier ontstaat er een deal tussen Shrek en de koning. Als Shrek een gevangen gehouden prinses bevrijdt uit de klauwen van een draak en naar de koning brengt, mag hij zijn moeras terughebben voor zichzelf. Shrek gaat op avontuur met Donkey (een ezel die Shrek eigenlijk heel vervelend vindt) op zoek naar deze prinses.
Shrek is een ontzettend bekende film. Je mist wat in je leven als je deze film niet hebt gezien, aangezien hij zo hilarisch en zo tof is. Er zijn ook ontzettend veel andere films van Shrek gemaakt en er is zelfs een musical rondom de oger gemaakt. Shrek is een van de bekendste animatiefilms die bestaat. Het is ook een van de beste familiefilms die op Netflix te kijken is.

Welke Netflix films vind jij het beste om met je gezin te kijken?

Wij hebben je een hele lijst gegeven met allemaal films die je lekker met je familie of gezin kunt kijken tijdens de feestdagen. Toch kan het zo zijn dat jij hele andere films kijkt en vindt dat andere films het beste zijn om met je gezin te kijken op Netflix. Welke zijn dat volgens jou? Laat het ons weten in een reactie hieronder!
Kun je geen genoeg krijgen van Disney? Dan kun je ook nog onze special over de beste Disney films op Netflix lezen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties