De beste E3 games voor 2021 - Een heerlijk najaar op komst

Article
vrijdag, 18 juni 2021 om 15:00
guardians of the galaxyf1623612095
E3 ligt alweer achter de rug, maar gelukkig kunnen we nog genieten van de nasleep van dit geweldige evenement. Zo zijn er talloze nieuwe titels aangekondigd, hebben we veel updates langs zien komen en waren er ook wat teleurstellingen hier en daar. In dit artikel lees je over de beste E3 games voor 2021.

Marvel’s Guardians of the Galaxy

We beginnen onze lijst met beste E3 games voor 2021 met Marvel's Guardians of the Galaxy. Square Enix heeft na de redelijke flop van Marvel's Avengers weer de handen ineen geslagen voor een nieuwe titel. Dit keer zal het gaan om een singleplayer-titel.
De combat lijkt erg op de actie van de Mass Effect-series en heeft ook andere kenmerken, zoals het interactie-systeem en speelstijl. De titel zal op 26 oktober 2021 verschijnen voor PS4, PS5, PC, Xbox One en Xbox Series X/S.

Forza Horizon 5

We gaan verder met de beste E3 games van 2021 met Forza Horizon 5. Je raad het misschien al, maar dit zal de vijfde toevoeging zijn in de reeks van populaire racegames. Je gaat hier de strijd aan in verschillende races in het landschap van Mexico.
Het zou hier om de grootste berijdbare omgevingen gaan die we tot nu toe hebben gezien. Ook zal de titel voor de eerste keer ooit een campaign krijgen, waar je ook oog in oog komt met gloednieuwe personages.
Forza Horizon 5 zal op 9 november 2021 verschijnen voor Xbox One, Xbox Series X/S en PC.
20021 06 21 far cry 6f1623527365

Far Cry 6

Alweer de zesde instelling in de Far Cry-reeks is onderweg. Tijdens E3 2021 is een gloednieuwe trailer getoond. Hier zien we een tropisch paradijs genaamd Yara, waar spelers controle hebben over het karakter Dani. Als grote slechterik zien we dit keer Giancarlo Esposito in de rol van Anton Castillo.
Een van de beste E3 games van 2021, namelijk Far Cry 6 zal uitkomen op 7 oktober 2021 en verschijnt op PC, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Warioware: Get it Together!

Als we kijken naar grappige gameseries dan kan Warioware als een van de beste E3 games voor 2021 natuurlijk niet ontbreken. Dit keer keert de titel terug op de Nintendo Switch. Zoals altijd kruip je in de huid van antiheld Wario en duik je in een gat van gekke minigames.
Dit is ook de eerste keer dat Warioware een multiplayer-functie met zich meebrengt. De titel is vanaf 10 september beschikbaar op Nintendo Switch.

Rainbow Six Extraction

Eindelijk hebben we een goed beeld gekregen van Rainbow Six Extraction. Dit is dan ook een van de beste E3 games voor 2021. De titel stond eerder bekend als Rainbow Six Quarantine, maar heet nu dus anders. De titel biedt een co-op ervaring met maximaal drie personen. Hier neem je het op tegen een buitenaards ras, genaamd de Archaeans.
Rainbow Six Extraction zal beschikbaar zijn vanaf 16 september 2021 voor PS5, PS4, Xbox Series X/S, PC, Amazon Luna en Google Stadia.

Metroid Dread

Het duurde 19 jaar, maar dan heb je ook wat. Metroid Dead is de eerste Metroid side-scrolling titel die we in die lange tijd hebben gezien. Dit is dan ook een van de beste E3 games voor 2021. We zien wel wat veranderingen in Samus met een nieuwe slide move en een ander Phantom Suit.
Metroid Dead zal uitkomen op 8 oktober van dit jaar voor de Nintendo Switch.

Halo Infinite

Ja, we zullen er niet verder op ingaan over hoevaak Halo Infinite al is uitgesteld. Daarom zetten we hem wel bij de beste E3 games voor 2021. Hier zagen we, tijdens E3 namelijk beelden van de game met onder andere de grootste gamewereld in de franchise tot nu toe.
Halo Infinite zal zowel een campaign als een multiplayer krijgen. Een duidelijke releasedatum is er nog niet, maar we kunnen de titel de 'Feestdagen 2021' verwachten voor Xbox Series X/S, Xbox One en PC.

Dit zijn de beste E3 games voor 2021

Dit zijn een paar van de beste E3 games voor 2021. Welke ga jij als eerste spelen? En welke laat jij liever aan de kant liggen? Laat het ons weten in de comments.

Populair Nieuws