DC Titans seizoen 3 teaser toont The Joker

News
vrijdag, 18 juni 2021 om 15:30
titans s1 unit 002f1574157102
Het nieuwe seizoen van DC Titans is onderweg en daar hoort natuurlijk een DC Titans seizoen 3 teaser bij. Uit de teaser wordt duidelijk dat we een verschijning van niemand minder dan The Joker mogen verwachten.
In DC Titans seizoen 3 gaan de jonge superhelden terug naar Gotham en als je Gotham zegt, dan komt er eigenlijk maar één schurk gelijk in je hoofd. Dan heb je het natuurlijk over The Joker, waarschijnlijk de meest iconische, en populaire, schurk die DC in de stal heeft zitten. In de DC Titans seizoen 3 teaser wordt ook duidelijk dat de superschurk zal verschijnen in het derde seizoen van de populaire superheldenserie.
Hoewel de DC Titans seizoen 3 teaser maar een kleine 40 seconden in beslag neemt horen we wel al de iconische lach van The Joker en zien we een silhouette van de grote schurk met een koevoet Robin, het hulpje van Batman, in elkaar slaan. Veel fans kijken al uit naar de scène, want in de stripboeken is het een belangrijk keerpunt voor Jason Todd, die op dat moment Robin is. Naast The Joker zien we ook nog Red Hood verschijnen en de superhelden die we al kennen uit de eerdere twee seizoenen.

DC Titans seizoen 3 misschien niet op Netflix

De eerste twee seizoenen van DC Titans zijn gewoon op Netflix te zien, maar het is de vraag of dit ook het geval zal zijn voor DC Titans seizoen 3. Warner Bros. plaatst tegenwoordig alle content die de studio maakt op HBO Max en hoewel wij die streamingdienst niet in Nederland hebben, gaat het in de toekomst misschien wel gebeuren. Tot die tijd kunnen we alleen maar hopen dat het derde seizoen gewoon verschijnt op Netflix. Op 12 augustus komt de eerste aflevering uit op HBO Max, met iedere week een nieuwe aflevering tot en met 21 oktober.