Eerste seizoen Halo Infinite brengt Samurai Spartan-kostuum

News
vrijdag, 18 juni 2021 om 14:30
halo infinite mpf1624009099
Hoewel Halo Infinite officieel nog geen releasedatum heeft, is wel al duidelijk dat het eerste seizoen van de game toffe content krijgt. Het eerste seizoen brengt namelijk een kostuum van de Samurai Spartan. Deze kan je personage in de multiplayer uiteraard dragen.
Het Samurai Spartan-kostuum dat in de Halo Infinite multiplayer reveal trailer te zien was tijdens de Xbox & Bethesda E3 2021 Showcase wordt in het eerste seizoen van Halo Infinite beschikbaar gemaakt. Het kostuum wordt gratis, want deze is simpelweg vrij te spelen door in de multiplayer goed je best te doen. Zo maakt Tom French duidelijk in de Xbox Games Extended Showcase.
Het kostuum is vervolgens ook nog verder aanpasbaar. Asssociate creative director Tom French vertelt in de showcase: "Spelers kunnen de outfit dragen en meer onderdelen en aanpassingsopties voor vrijspelen tijdens het seizoen."
halo infinite multiplayerf1642348001

Halo Infinite multiplayer wordt free-to-play

Eerder werd al bekendgemaakt dat Halo Infinite's multiplayer free-to-play zou worden. Iedereen kan dus vanaf de release van de game direct de multiplayer spelen. Voor de campagne moet uiteraard wel betaald worden. Uiteraard kan dit door de game te bestellen of via Xbox Game Pass de game te spelen.
Wanneer Halo Infinite verschijnt is alleen nog wel de vraag. Een releasedatum is namelijk nog steeds niet bekendgemaakt. Voor nu moeten we het doen met een vage Holiday 2021 releasewindow.