Top 10 beste E3 2018 games om dit jaar van te genieten

  Deze E3 zijn er flink wat games voorbijgekomen die dit jaar nog op de planning staan. Pak de controllers er binnenkort maar bij. Dit zijn de top 10 beste E3 2018 games om dit jaar nog van te kunnen genieten.

  10. Hitman 2

  Toen Hitman 2 werd aangekondigd kwam dit wel even als een verrassing. Eerder kon je al als huurmoordenaar rondlopen in de verschillende andere Hitman games. Nu word je opnieuw op pad gestuurd om mensen om te leggen.

  Eerder zagen we al een trailer die ons één van de settings van Hitman 2 laat zien. De makers beloven dat we weer een flinke hoeveelheid nieuwe settings en slachtoffers voorgeschoteld krijgen. Binnen de spelwereld is het aan jou om als agent 47 uit te vinden hoe je jou doelwitten zo effectief mogelijk van deze aardbol te helpen.

  Hitman 2 komt 14 november naar de PS4, Xbox One en PC.

  9. Forza Horizon 4

  Ook is het binnenkort weer racen geblazen. Nadat eerder al via de Walmart lekte dat een hoop E3 games op de agenda stonden, werd Forza Horizon ook daadwerkelijk deze E3 bevestigd. Zorg er dus maar voor dat die autobanden goed zitten om door de verschillende circuits te kunnen scheuren. In dit nieuwe deel scheur je in Engeland rond.

  De Forza Horizon 4 was één van de belangrijkste Microsoft E3 2018. De aankondiging ging gepaard met een trailer waarin we de nodige auto's voorbij zagen komen. Elk jaar komt er wel een Forza Horizon uit. Deze nieuwe game komt 2 oktober naar Xbox One en PC.

  De verwachtingen voor Foza Horizon 4 liggen hoog. De vorige game kreeg maar liefst een 9.0 in de Forza Horizon review. Deze game bracht je naar het prachtige Australië.

  8. CoD Black Ops IIII

  Ook de nieuwe Call of Duty mag niet ontbreken aan dit lijstje. Pak de wapens er maar bij, want deze keer kun jij het weer opnemen tegen andere spelers. De game zal zich voornamelijk op de multiplayer richten door onder andere voort te borduren op het succes van het Battle Royale genre. Eerder wist dit genre al veel populaireit te werven binnen Fortnite.

  De nieuwe Call of Duty Black Ops IIII zal geen singleplayer campaign hebben. Hierdoor wordt deze game voornamelijk interessant voor mensen die graag met vrienden, familie of online tegen wildvreemden spelen. Activision belooft een uitgebreide multiplayer modus.

  Wil jij je vast op deze game voorbereiden? Activision publiceerde tijdens de E3 een wel erg vette advertentie, die we dan ook hebben opgenomen tussen de beste E3 2018 advertenties.

  7. Battlefield 5

  Als je niet zoveel hebt met Call of Duty, dan kun je dit jaar voor Battlefield V kiezen. Het belooft weer een groot slachtveld te worden in Battlefield 5. Deze keer word je meegenomen naar de Tweede Wereldoorlog, dus zul je constant op je hoede moeten zijn in deze strijd tussen de Geallieerden en Nazi's.

  De nieuwe Battlefield lijkt zich ook meer op de multiplayer te gaan focussen Zo worden de nieuwe Grand Operations geïntroduceert. Hierbij probeer je in teams te vechten terrein te winnen van het andere team. Grand Operations details maakten bekend dat het slachtveld in verschillende secties wordt opgebroken waarbij elk onderdeel effect heeft op de volgende verovering.

  19 oktober gaat het slachtveld open. Vanaf dan kun je de wapens oppakken.

  6. Shadow of the Tomb Raider

  Ook deze titel mag niet ontbreken aan de lijst beste E3 2018 games. Opnieuw mag je op avontuur met Lara Croft. Dit keer probeer je samen met dit karakter één te worden met de wilde jungle. Deze game probeer je deze volledig in je voordeel te gebruiken.

  Tijdens de E3 is getoond dat we flink wat stealth elementen kunnen verwachten tijdens deze game. Zo kun jij tussen de bomen doorspringen om een verrassingsaanval op vijanden te plannen. Ook kun je sluipen om ze vannachter aan te vallen, of vijanden hun aandacht toch trekken doormiddel van je pijl en boog juist één van de anderen neer te schieten.

  14 september begint het avontuur op PS4, Xbox One en PC.

  5. Pokémon Let’s Go en Pokémon: Let's Go Pikachu

  Deze keer zetten we twee titels op dezelfde plek. Dit komt omdat beide titels ongeveer hetzelfde zijn, maar toch op een paar kleine details verschillen. Zoals elke Pokémon game heb je bijvoorbeeld verschillen in welke Pokémon je kunt vangen.

  Al vooraf aan de E3 waren er flink wat Pokémon Let's Go details bekend. Tijdens E3 werd voornamelijk van het moment gebruik gemaakt om een flinke hoeveelheid gameplay te tonen tijdens Nintendo's Treehouse. Beide Pokémon games combineren de core Pokémon games met de mobiele casual game Pokémon Go om de eerste generatie naar de Switch te brengen.

  16 november kunnen we op Pokémon jacht. Vang jij ze allemaal?

  4. Assassin’s Creed Odyssey

  Ook de nieuwe Assassin's Creed lekte al voordat de E3 echt begon. Zodoende was het niet echt een verrassing dat deze nieuwe game van Ubisoft uit zou gaan komen. Toch was het één van de betere aankondigingen van de E3 en heel veel mensen kijken ondertussen naar de game uit.

  Het spel leent heel veel van origins. We schreven hier al eerder over in de Assassin's Creed Odyssey Hands On. De game lijkt een heleboel toffe Assassin's Creed Odyssey features te gaan tonen waarmee je weer uren kunt vertoeven. Dit keer ga je als huurling naar het oude Griekenland met een held naar keuze: de jongen Alexios – of de vrouwelijke Kassandra.

  Dit Griekse avontuur start 5 oktober op PS4, Xbox One en PC.

  3. Marvel’s Spider-Man

  Ook Spider-Man was van de partij tijdens de E3. Dit jaar nog gaan we zien hoe onze spinnenvriend zijn webben gebruikt om de straten van New York (on)veilig te maken. Terwijl hij van gebouw naar gebouw zwaait en muren beklimt, moet hij ook regelmatig op de grond landen om de nodige schurken een kopje kleiner te maken.

  Marvel's Spider-Man lijkt één van de meest interessante PlayStation 4 exclusive titels van 2018 te worden. De game volgt de strijd van Spider-Man met onder andere Wilson Fisk, de bende Inner Demons en hun leider Mister Negative. We gaan het ook opnemen tegen schurken als Scorpion en Rhino. Het belooft dus een gevaarlijk boeltje te worden voor de superheld.

  Vanaf 7 september kan jij je superheldenkrachten uitproberen in deze PlayStation 4 exclusive.

  2. Super Smash Bros. Ultimate

  Ook Super Smash Bros. Ultimate is hoog geëindigd op onze lijst met beste E3 2018 games. Hij had bijna de top bereikt, maar werd door één titel toch overtroffen. Super Smash Bros. Ultimate komt naar de Nintendo Switch en is daardoor toch een stuk minder toegankelijker dan de multiplatformer die hierna zal verschijnen.

  Toch lijkt Super Smash Bros. Ultimate een bijzondere game te worden waarbij jij je uren kunt vermaken. Niet alleen is er een bijzonder uitgebreid karakter roster, ook kun je weer met 8 spelers couch co-op in totale chaos tegen elkaar vechten. De reeks is leuk om met vrienden en familie op partijen te spelen. Ook leent dit spel zich perfect om online mensen dik in te maken, of natuurlijk vet hard te verliezen met toch een grijns op je gezicht.

  Het is 7 december dat je kunt beginnen Nintendo karakters in elkaar te smashen!

  1. Fallout 76 sluit beste E3 2018 games af

  Maar uiteindelijk scoort Fallout 76 het hoogst op deze lijst met beste 10 beste E3 2018 games. De game komt uit op PS4, Xbox One en PC en is daardoor voor bijna iedereen wel speelbaar.

  Fallout 76 neemt ons mee naar het verhaal van Vault 76. Eerder werd hierover al het één en ander uit de doeken gedaan in eerdere Fallout games. De vault is net geopend en jij gaat samen met anderen op één grote ontdekkingstocht om een hoop nieuwe geheimen te ontrafelen. Dit keer hoef je dit avontuur niet in je eentje te doorlopen, want in de multiplayerstand zijn er andere overlevenden die jij dwars kunt zitten of juist helpen.

  Je kunt vanaf 14 november Vault 76 ontsnappen en alle geheimen ontdekken.

  Hitman 2

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.