Spider-Man

Ontwikkelaar Insomniac slaat na de dagen van Spyro the Dragon, Resistance en Ratchet & Clank een compleet nieuwe weg in met deze game gebaseerd op de friendly neighbourhood Spider-Man. Het is de eerste Spider-Man game in jaren die niet is gebaseerd op een eerdere comic of film. In plaats daarvan vertelt de game een compleet origineel verhaal met de bekende superheld. De game volgt de strijd van Spider-Man met onder andere Wilson Fisk, de bende Inner Demons en hun leider Mister Negative.

Zoals altijd conflicteert zijn gevecht tegen de schurken met zijn persoonlijke leven. Spider-Man heeft allerlei gadgets tot zijn beschikking waaronder een Spider-Drone die rondvliegt en vijanden kan afleiden, of een Web Bomb waar je een grote groep vijanden in één keer in web kan verstrikken. Uiteraard kan je Peter Parker ook in verschillende outfits kleden zoals Noir Spider-Man, Spider-Punk, de nieuwe Advanced Suit en zelfs het Iron Spider pak uit Avengers: Infinity War.

Als de beelden die we tot nu toe gezien hebben een indicatie zijn, zal Spider-Man één van de tofste PlayStation 4 exclusives 2018 worden. We zullen zien of dit klopt als Spider-Man op 7 september de winkelrekken in slingert.