De beste E3 2018 Switch games om naar uit te kijken

  Met de Nintendo E3 persconferentie achter de rug, kunnen we kijken naar een jaar waarin nog redelijk wat games zullen uitkomen. Fortnite Switch is al speelbaar en er zijn nog flink wat andere beste E3 2018 Switch games om naar uit te kijken.

  5. Super Mario Party

  We starten de lijst beste E3 2018 Switch games met Mario Party.

  Tijdens de Nintendo E3 persconferentie werden we verrast met een compleet nieuwe game. Eerder was deze nog niet aangekondigd en zo was dit dan ook één van de grotere verrassingen van de nieuwe conferentie. We mogen weer aan de slag met nieuwe minigames en speelborden. Nintendo brengt Mario Party naar de Switch.

  Eerder wist Mario Party al plezier voor het hele gezin te leveren. De spellen zijn erg makkelijk om in te stappen en met de vrolijke Mario karakters kun jij uren vertoeven in het spelen van minigames en maffe bordspellen. De Nintendo Switch had nog geen Mario Party-game, maar nu kun je overal deze knotsgekke ervaring met je meenemen.

  5 oktober verschijnt Super Mario Party in de schappen.

  4. Overcooked 2 ook onder de beste E3 2018 Switch games

  Dit spel lijkt weer net zo tof te worden als het eerste spel. Wederom zorgt het spel voor knotsgekke couch co-op humor waarbij je samen maaltijden moet bereiden om de klanten tevreden te houden. Terwijl de één het vlees bakt, is de ander de sla aan het snijden. Ondertussen moet het allemaal zo snel mogelijk want je speelt met vuur en op den duur kan heel die keuken voor je er ook maar erg in hebt in de hens vliegen.

  Overcoocked 2 is een vervolg op het eerste spel. Het eerste deel van Overcoocked kreeg maar liefst een 8.5 in de Overcoocked review. Vooralsnog komt dit vervolg enkel naar de Nintendo Switch. Dit is opvallend omdat het eerste deel je juist uitnodigde om op zowel de Switch, PS4, Xbox One als PC zo goed mogelijk samen te werken.

  Vanaf 7 augustus kun je de meesterkok uithangen.

  3. Octopath Traveler

  Ook Octopath Traveler is één van de beste E3 2018 Switch games. De game lijkt interessant te worden, zelfs voor spelers die helemaal niet zoveel van dit soort games spelen. Zodoende kent het spel de gelaagdheid van een RPG, maar ziet het er door haar 1.5D helemaal niet overweldigend uit. Hierdoor stap je er makkelijker in.

  Octopath Traveler zal 14 juni worden voorzien van een demo. Op die manier kun jij zelf ook van deze nieuwe Japanse RPG genieten. De demo laat je met acht nieuwe personages spelen en de save data van de demo kun je bewaren. Op die manier kun je de voortgang van de demo meenemen naar de volledige game die op 13 juli uitkomt.

  Eerder waren wij al in de gelegenheid om enkele delen uit dit spel te spelen. Onze ervaringen hebben we neergezet in de Octopath Traveler preview. Vooralsnog lijkt dit een tof spel te worden met een hoop diversiteit in de gevechten en spelwereld. Dit lijkt dan ook één van de beste E3 2018 games te worden om echt naar uit te kijken.

  Bovenaan deze pagina vind je een trailer waarmee jij ook vast een indruk krijgt van alles personages. Er zijn acht personages en acht avonturen om te voltooien.

  2. Pokémon: Let's Go Eevee en Pokémon: Let's Go Pikachu

  Tijdens de E3 Nintendo persconferentie is weinig nieuws van het spel getoond, maar het spel was speelbaar op de E3 beursvloer. Ook ieder geval is er in aanloop naar de E3 en tijdens de Treehouse presentatie nog de nodige gameplay van deze game getoond. Hierdoor zijn er al een hoop Pokémon Let's Go details bekend.

  Pokémon Let's Go Eevee en Pokémon Let's Go Pikachu zullen invloeden overnemen uit de populaire core games, maar ook de mobiele game Pokémon Go. Wilde Pokémon zullen je niet willekeurig bespringen en je vangt ze door zelf naar Pokémon op de map te lopen en vervolgens een Pokéball naar ze toe te werpen met je Joy Cons. Verder lopen Pokémon achter je aan, zoals dit ook al in Pokémon Yellow het geval was.

  16 november komen beide Pokémon games naar de Switch.

  1. Super Smash Bros. Ultimate

  Maar de absolute topper van de E3 Switch games is toch wel Super Smash Bros. Ultimate. De gehele persconferentie van Nintendo stond bijna in het teken van deze game. Zo kan de Nintendo E3 persconferentie eigenlijk beter een Smash E3 persconferentie worden genoemd, want echt alle personages uit de game hebben de nodige aandacht gekregen.

  Uiteindelijk lijkt Super Smash Bros. Ultimate een waar feest voor de nieuwe Smash-spelers, maar al helemaal voor de fans van het allereerste uur. Het karakter roster is uitgebreider dan ooit want alle personages die ooit in een Smash game zaten, keren wederom terug.

  Maar daar eindigt het niet mee want Ridley is ook nog onthuld als één van de nieuwe veteranen tussen de Super Smash Bros. speelbare personages. Het lijkt erop dat deze E3 maar een klein punt van de gehele Super Smash Bros. Ultimate taart is getoond.

  7 december kun je al die Nintendo personages tegen elkaar laten vechten.

  Super Mario Party

  Verkijgbaar vanaf 5 october 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.