Er is weer genoeg E3 nieuws bekendgemaakt zondag. Dit is niet verwonderlijk want zowel Microsoft als Bethesda hielden een persconferentie. Dit is het belangrijkste E3 nieuws van zondag 10 juni.

10. Microsoft pakt uit

Microsoft trapte zondag af met haar persconferentie en het was duidelijk dat de studio een doel had. Microsoft moet een scala aan exclusieve games krijgen en om de gamer te bedienen werden er studio overnames aangekondigd. Ninja Theory, Playground Studios, Compulsion Games en Undead Labs zijn overgenomen. De studios kun je kennen van Hellblade: Senua’s Sacrifice, verschillende Forza games, We Happy Few en State of Decay 2.

Maar daar bleef het niet bij, want Microsoft is serieus over de Xbox Game Pass. De grote exclusieve games van Microsoft zullen namelijk gewoon naar de service komen op de dag dat de games uitkomen. Daarnaast werd bekendgemaakt dat Fallout 4, The Division en The Elder Scrolls Online naar de service komen. De games zijn vanaf vandaag beschikbaar en daarom is het ook onderdeel van het belangrijkste E3 nieuws van zondag 10 juni.