10 beste E3 2018 celebrities - Bekende gezichten op E3

Article
vrijdag, 15 juni 2018 om 12:13
xgn google image
Ook tijdens de E3 zijn veel celebrities aanwezig. Vaak vormen ze onderdeel van een aankondiging of zijn ze daar omdat ze hun naam op een andere manier aan een game hebben verbonden. Dit zijn de topt 5 beste E3 2018 celebrities.
In onze special vol Foto's van E3 2018 dag 3 zie je al dat Charles Martinet weer aanwezig was op E3. Ook waren er flink wat celebrities aanwezig omdat ze al deelnamen aan het Fortnite Party Royale evenement dat deze E3 2018 werd gehouden.

Elijah Wood

We beginnen deze keer met ringdrager Frodo uit The Lord of the Rings. Of nou ja, daar is deze beroemdheid voornamelijk van bekend. Elijah Wood, de acteur die deze kleine Hobbit met veel te grote harige poten speelde, was ook aanwezig op E3 2018.
Elijah Wood verscheen op de persconferentie van Ubisoft. In het blokje waar hij het podium opkwam werd TransferenceVR getoond. Bovenaan deze pagina vind je zijn korte optreden terug. De game moet de verhaalvertelling van film met die van een game mixen.
Bovenaan deze pagina vind je de presentatie die Elijah Wood gaf.
133909 1

Volgende van beste E3 2018 celebrities: Marshmallow

De volgende van de beste E3 2018 celebrities is Marshmallow.
Tijdens de Epic Games show is er een heleboel getoond aan Fortnite gameplay. Niet alleen kwam Fortnite Switch uit, ook zijn 50 beroemdheden en 50 streamers in duo's de Fortnitestrijd aangegaan tijdens Fortnite Party Royale.
Marshmallow was één van de deelnemers tijdens deze stream. Hij vormde een team met Ninja. Het Ninja & Marshmallow Play Duo was uiteindelijk zo goed tijdens deze Fortnite Party Royale dat ze als winnaars uit de bus kwamen.
Bovenaan de pagina kun je wat van hun Fortnite gameplay terugvinden. Het is opvallend om te zien dat deze dance music DJ zich ook al aan dit spel waagt.
133922

Léa Seydoux en Lindsay Wagner

Ook Léa Seydoux en Lindsay Wagner waren te zien tijdens de E3. Niet gek, want ze zijn onderdeel geworden van de Death Stranding cast. De actrices hebben beiden een rol in deze nieuwe game die exclusief naar de PlayStation 4 komt.
Ze verschijnen in dezelfde games als de bekende Walking Dead-acteur Norman Reedus en Hannibal-acteur Mads Mikkelsen. Het is nog niet bekend welke rollen de acteurs en actrices precies zullen vertolken, maar het lijkt erop dat Norman in de huid van de protagonist kruipt en Mads een echte antagonist wordt in dit nog onbekende plot.
Ook Norman Reedus was aanwezig, na ja een soort van....
Onze redacteuren gingen voor de Foto's E3 2018 dag 1 special op de foto met een wassenbeeld van Norman Reedus.
Bovenaan de pagina vind je de trailer waarin hun rollen voorbijkomen.
133924 1

Echo Kellum

De volgende in de lijst beste E3 2018 celebrities is misschien wel het meest bekend onder Netflix kijkers. Zo speelde hij in de bekende superheldenserie Arrow.
Ook Echo Kellum is tijdens E3 2018 gespot. Evenals Marshmallowwas hij daar om deel te nemen aan het Fortnite Party Royale. Hij werd als één van de laatste eSporters aangekondigd in een duo samen met de Twitch streamer Trymacs.
Deze acteur is voornamelijk bekend om zijn Arrow rol Curtis Holt. Deze superheldenserie is gebaseerd op de gelijknamige superheld van DC. Heb jij de serie nog niet gezien, maar wil jij graag een indruk krijgen wat deze serie te bieden heeft? Eerder publiceerden wij een review van het derde Arrow seizoen, wat werd beschreven als een te gek seizoen.
133925 2

Robbie Amell

Uiteindelijk was ook Robbie Amell aanwezig op E3. Deze acteur was ook uitgenodigd om deel te nemen aan het Fortnite Party Royale. Hieronder vind je een video hoe hij en zijn duo Lachlan zich klaarmaken voor E3.
Robbie Amell speelde mee in verschillende films en series. Zo speelde hij Eric Kahn in Pretty Little Liars en was hij Fred Jones in Scooby-Doo! The Mystery Begins.
134005 1

Lisa Joy en Jonathan Nolan

De Amerikaanse scenarioschrijfster Lisa Joy was ook aanwezig tijdens E3 2018. Zij had hier samen met de Westworld bedenker Jonathan Nolan. Lisa Joy is met haar achtergrond als scenarist aangesloten bij dit project als co-bedenker en uitvoerend producent. Westworld is een populaire televisieserie op HBO.
Jonathan Nolan heeft voornamelijk naam mogen maken met Memento. Dit is een film van Christopher Nolan waarin we een man volgen wiens vrouw is vermoord en verkracht. De man wil wraak, maar leidt aan amnesia. Als kijker word je in het diepe gegooid doordat de film aan het einde begint en de scenes dus in tegenovergestelde volgorde achter elkaar zijn gezet.
134012 1

Amy Hennig

Ook een andere scenarioschrijfster was aanwezig tijdens de E3 2018. Amy Henning heeft eerder al laten zien passie te hebben voor games doordat ze voor Naughty Dog veel heeft geschreven. Zo werkte ze met populaire series als Jax and Daxter en Uncharted.
Amy Hennig was daar als moderator van de Pioneering Immersive Storytelling Panel. Hier werd discussie gevoerd over het vertellen van verschillende verhalen binnen videogames. Bovenaan deze pagina kun je zelf de discussie terugvinden.
De focus van de discussie ligt voornamelijk op real-time interactive storytelling. De discussie wordt gevoerd met Lucasfilm’s immersive entertainment afdeling.
134014 2

Darren Aronofsky

We blijven wat in de filmhoek hangen. Na al die scenaristen en acteurs is het ook tijd voor iemand die al die geschreven teksten omzet om zelf een film te regisseren of produceren. Eerder werkte hij aan films als Pi, Mother, The Wrestler en Black Swan. We hebben het over Darren Aranofksy.
Aronofsky was aanwezig tijdens de E3 en poseerde voor een foto met drie andere bekende gezichten. Zo ging hij op de foto met The Game Awards producer en presentator Geoff Keighley, Hideo Kojima en Herman Hulst van Guerilla Games. Hierboven vind je de foto terug in een twitterbericht dat Hideo Kojima deelde.
134018 1

Jack Black

De Amerikaanse acteur en muzikant Jack Black is ook opgedoken tijdens E3 2018. Hij speelt in School of Rock, Jumanji: Welcome to the Jungle, King Kong en was hij de stem van Kung Fu-koning Po in Kung Fu Panda. Zijn stem verleende hij ook voor videogames.
Hij was aanwezig bij het E3 Colliseum 2018 om hier deel te nemen aan de discussies. Hier sprak hij over zijn rol in de game Grim Fandango. Dit point and click avonture stamt ondertussen alweer uit 1998 en is op een heleboel consoles en handhelds ondertussen verschenen. Op E3 was een speciale cast reünie.
Bovenaan de pagina vind je een video van de hele discussie.
134024 1

Camilla Luddington

We sluiten deze lijst met beste E3 2018 celebrities af met Camilla Luddington. Deze actrice hielp met de motion capture van Lara Croft in games als Shadow of the Tomb Raider en Rise of the Tomb Raider. Ze werkte buiten games om ook aan films als William & Kate: The Movie en The Pact II. Ook speelde ze Nany in de drama-comedy serie Californication.
Op de E3 2018 was zij aanwezig om te spreken over de Shadow of the Tomb Raider. Deze game komt dit jaar nog naar PS4, Xbox One en PC. Wil jij al een beetje een indruk krijgen van al die moves van van Camilla Luddington's Lara Croft, dan hebben wij voor jou een Shadow of the Tomb Raider preview klaarstaan.
Welke celebrities had jij graag op E3 voorbij zien komen?

Populair Nieuws