Top 10 E3 2018 verwachtingen die niet zijn waargemaakt

Article
vrijdag, 15 juni 2018 om 13:02
top 10 e3 2018 verwachtingen die niet zijn waargemaakt 133893 1
De E3 2018 verwachtingen zijn weken geleden al geuit. De E3 zit erop en dus is het tijd om te reflecteren. Welke E3 2018 verwachtingen niet zijn waargemaakt lees je hier!
E3 2018 zit erop en de persconferenties zijn voorbij. Tijden geleden hebben we de verwachtingen van E3 2018 op een rijtje gezet per persconferentie. Dit zijn de top tien E3 2018 verwachtingen die niet zijn waargemaakt.

10. Left Alive

De eerste van onze E3 2018 verwachtingen die niet zijn waargemaakt is Left Alive. De game viel te verwachten tijdens de PC Gaming Show, maar ook tijdens de Square Enix persconferentie had de game voorbij kunnen komen. Het is helaas bij geen enkele persconferentie gebeurd.
De survival-actie-horror game zou dit jaar nog moeten verschijnen en speelt zich af in Novo Slava in het jaar 2127. Terwijl een oorlog de fictieve stad verscheurt, neem je het op tegen mens en machine. De vraag is of we dat dit jaar nog gaan doen, want de game schitterde dit jaar net zo hard tijdens de E3 als een gedoofde ster. Helemaal niet dus.
133894

9. Recore 2

Realistisch gezien was het misschien wat te veel van het goede om een vervolg van Recore te zien. De game is pas twee jaar geleden uitgekomen, maar dat had geen obstructie moeten zijn. Microsoft kondigde immers doodleuk het vervolg op Gears of War 4 aan en die game kwam zelfs later uit.
Het verschil is misschien wel dat de ene game een stuk beter ontvangen werd dan de andere. Recore werd namelijk niet gebombardeerd met lovende reviews. Toch leek er wel een kans te zijn op basis van Phil Spencer die duidelijk maakte open te staan voor een nieuw deel en Armature Studio die veel vacatures open had staan.
133896

8. WiLD

Je zou bijna vergeten dat WiLD nog in ontwikkeling is, want de game werd inmiddels alweer vier jaar geleden aangekondigd. Dit gebeurde destijds tijdens gamescom 2014, maar sindsdien is het akelig stil geweest rond de game. De laatste keer dat er daadwerkelijk een update kwam, was begin 2017.
Michel Ancel, de game regisseur van WiLD liet toen via Instagram weten dat de game nog ontwikkeld wordt. Het begint er met de dag steeds treuriger uit te zien voor de game. Ancel is nu namelijk ook erg druk bezig met Beyond Good & Evil 2, dus het is nog maar afwachten of we überhaupt ooit nog iets van de game horen.
133906

7. Dragon Age 4

De verwachting van Dragon Age 4 kun je op twee manieren bekijken. Aan de ene kant is het best logisch dat de game er niet was, want ontwikkelaar BioWare heeft het erg druk. Begin volgend jaar brengt EA namelijk een nieuwe game uit in de vorm van Anthem.
Aan de andere kant is het inmiddels wel vier jaar geleden sinds we Dragon Age: Inquisition mochten spelen en dus leek het best logisch dat we een vervolg zouden zien. Zelfs al was het maar een kleine impressie, maar het mocht niet zo zijn. Hopelijk zien we de game volgend jaar.
133907

6. Fable 4

Het mag dan wel zo zijn dat ontwikkelaar Lionhead, de makers van Fable niet meer bestaat, maar dat wil niet zeggen dat Fable dood is. Achter de schermen lijkt het er namelijk op dat Fable terug gaat komen in de vorm van Fable 4. De game zou gemaakt worden door de recentelijk door Microsoft overgenomen ontwikkelaar Playground Games.
Als de geruchten kloppen, wil Microsoft er in ieder geval nu nog niets over onthullen. E3 2018 was namelijk een perfect moment geweest, want de Xbox fabrikant heeft niet zoveel exclusieve games. Het is één van de E3 2018 verwachtingen die niet is uitgekomen die het meest pijn doet, want de free-to-play Fable laten we liever links liggen.
133908

5. Titanfall 3

Het leek wel een garantie dat we een derde Titanfall game zouden zien dit jaar, maar het mocht niet zo zijn. Het blijft vreemd, want EA nam de ontwikkelaar vorig jaar officieel onder haar hoede. Tussen de release van het eerste en tweede deel zat immers ook maar twee jaar, dus waarom zou een derde niet twee jaar na Titanfall 2 komen.
Inmiddels weten we waarom er geen Titanfall 3 te zien was, want de studio had een andere belangrijke aankondiging te maken. Star Wars: Jedi Fallen Order werd namelijk onthuld, maar beelden werden niet getoond. Dit doet ons vermoeden dat Titanfall 3 misschien volgend jaar ook niet aanwezig is.
133910

4. Splinter Cell

Onze hartjes huilen nog steeds van de uitgebleven Splinter Cell aankondiging. Vijf jaar geleden konden we voor het laatst lekker rond sluipen met Sam Fisher in Splinter Cell: Blacklist. Sommigen zouden het uitstapje naar Ghost Recon: Wildlands ook meerekenen, maar dat was niet het eigen avontuur van Sam Fisher.
Ubisoft had in het verleden ook al laten weten dat Splinter Cell niet vergeten wordt, maar het uitblijven van een aankondiging doet je het tegenovergestelde geloven. Daarnaast verscheen er een tijdje geleden ook een gamepagina aan bij een grote winkelketen. Een tijdje later lekte Walmart ook het bestaan van een nieuwe Splinter Cell game, maar de game bleef uit.
133911

3. Metroid Prime 4

We kunnen het bijna niet geloven dat Metroid Prime 4 niet verschenen is tijdens E3 2018. De game werd vorig jaar onthuld met een korte teaser, dus je zou zeggen dat de game dit jaar aanwezig zou zijn. Het bleek niet zo te zijn en dat is niet zo vreemd.
Nintendo maakte van te voren al bekend dat de focus zou liggen op 2018 games en niets anders. Dit heeft Nintendo er in het verleden nooit van weerhouden om toch te verrassen. Blijkbaar lag de focus toch echt op Super Smash Bros en dat is niemand ontgaan.
133912

2. Final Fantasy VII Remake

Het lijkt pas enkele minuten geleden te zijn sinds de aankondiging van Final Fantasy VII Remake, maar dat is een grove vergissing. De game werd drie jaar geleden onthuld en iedereen werd toen gek. Sindsdien is het helaas akelig stil geweest rond de game.
Het enige wat we links en rechts nog horen van de game is dat er wat problemen zijn. De ontwikkeling zou eerst samen met Cyberconnect2 plaatsvinden, maar die werkt inmiddels niet meer aan de game. In plaats daarvan heeft Square Enix besloten de game alleen te maken en daarvoor worden nu meer mensen aangenomen. Dit is dan ook waarschijnlijk de reden waarom we de game al jaren niet meer gezien hebben.
133914

1. Yoshi Switch

Yoshi voor de Switch was game waarvan we zeker wisten dat deze aanwezig zou zijn. Toch was de game om mysterieze redenen afwezig tijdens de Nintendo E3 Direct. Een paar dagen later werd bekendgemaakt waarom. De game komt nu pas uit in 2019.
Dit verklaart dan ook een hele hoop, want Nintendo zou de focus leggen op games die in 2018 uitkomen. Yoshi was één van deze games toen we nog uit konden gaan van de aankondiging van Nintendo in 2017. Het mocht helaas niet zo zijn en is dan ook de grootste van de E3 2018 verwachtingen die niet is waargemaakt.

De E3 2018 verwachtingen die uitbleven

Dit zijn de E3 2018 verwachtingen die niet zijn waargemaakt en waar we nog steeds verdrietig over zijn. Wat waren jouw E3 2018 verwachtingen? Laat het ons weten in de reacties!

Populair Nieuws

Laatste Reacties