Beste Black Friday Tech Deals - Flinke korting op TV's en gadgets

Article
vrijdag, 23 november 2018 om 17:15
beste black friday tech deals flinke korting op tvs en gadgets 142509
Black Friday is ondertussen naar de hoogste versnelling gegaan en we worden overrompeld door deals voor games, films, series en gadgets. Om een weg te vinden tussen alle deals hebben we de beste kortingen voor televisies en gadgets voor je op een rijtje gezet in onze lijst van beste Black Friday tech deals.

10. Samsung SSD Portable T5 500GB

Opslagcapaciteit wordt vandaag de dag steeds belangrijker, want hoewel games, films en series steeds mooier worden met hogere resoluties, gaat ook de bestandgrootte omhoog. Zo vergt een game als Red Dead Redemption 2 al 105GB van je harde schijven. Gelukkig kan je tijdens Black Friday een goedkope SSD scoren om dat probleem op te lossen.
Zo heeft MediaMarkt een externe SSD van Samsung online staan voor 99 euro. Op de SSD kan je niet alleen veel games opslaan, maar het zorgt er ook nog eens voor dat games stukken sneller worden opgestart, dankzij de hogere schrijf- en leessnelheden van een SSD ten opzichte van een HDD. Sla dus snel je slag voordat Black Friday voorbij is.
142510 3

9. Huawei P20 Pro met abonnement

De smartphone is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven met de hoeveelheid functies die de telefoons verrichten, van fototoestel, agenda, draagbare encyclopedie en ga zo maar door. En oh ja, je kan er ook nog mee bellen. Als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon, dan is nu het perfecte moment met de Black Friday tech deals.
MediaMarkt biedt bijvoorbeeld samen met T-Mobile een mooie deal aan voor de Huawei P20 Pro. Deze krachtpatser is eerder dit jaar uitgebracht door het Chinese telecombedrijf en je kan bij MediaMarkt en een abonnement voor afsluiten voor 35 euro per maand. Daarmee krijg je niet alleen de Huawei P20 Pro, maar kan je er ook onbeperkt mee bellen en SMS’en en heb je 10GB aan internet.
142511 1

8. Bose QuietComfort 25

Het wordt steeds drukker in de trein, de wagons zitten overvol en een zitplek in de spits in een zeldzaamheid. En dankzij al het rumoer om je heen kan je vaak ook niet even rustig genieten van je eigen muziek. Overvolle treinen kunnen we helaas niet voor je oplossen met een gadget, maar genieten van je persoonlijke playlist wel. En tijdens de Black Friday tech deals kan je je slag slaan voor een mooie prijs.
BBC verkoopt tijdens Black Friday de Bose QuietComfort 25 voor 179 euro, in plaats van de gebruikelijke 299 euro. De koptelefoon van Bose sluit je dankzij de active noise-cancellation af van de wereld en laat je hoofd genieten van de zachte oorschelpen. En dankzij de stembediening hoef je niet eens je handen vuil te maken.
142512

7. Sony 4K TV KD55XF9005

De introductie van de PlayStation 4 Pro en Xbox One X hebben gezorgd voor nog mooiere beelden op de consoles, maar voor de optimale ervaring heb je wel een 4K TV nodig. De grote televisies dragen over het algemeen een flink prijskaartje, dus als je een 4K TV wil aanschaffen is nu je beste kans tijdens de Black Friday tech deals.
De 4K TV van Sony, type KD55XF9005, is bij BCC tijdens Black Friday in de aanbieding voor 1099 euro. Maar daar houdt het niet bij op, want je krijgt ook nog eens 100 euro retour of een gratis Blu-Ray 4K HDR-speler ter waarde van 199 euro en Jumanji: Welcome to the Jungle.
142513 2

6. Google Home Mini

De thuisassistenten van de techgiganten uit Silicon Valley worden steeds populairder. Denk aan Amazon Echo met Alexa, de Sonos One van Sonos en de HomePod van Apple. Uiteraard is Google ook middenin de strijd gesprongen met de Google Home en sinds kort de Google Home Mini. Als je hier je oog op hebt, dan is nu de perfecte tijd om toe te slaan.
De Google Home Mini is momenteel voor de laagste prijs te halen bij Albert Heijn voor 29 euro en bij inlevering van 250 Airmiles is de Home Mini maar 24 euro. Heb je eenmaal de Google Home Mini is huis, dan kan hoef je niet meer om te kijken naar je agenda, kan je met een simpele uitspraak muziek aanzetten of kan Google je inspiratie bieden in de keuken.
142514 2

5. JBL Charge 3 Bluetooth-speaker

Je kan tegenwoordig bijna overal wel een feestje vieren, maar één probleem: het is niet zo makkelijk om een hele muziekinstallatie mee te slepen om het feestje op gang te helpen. Gelukkig hebben audio-fabrikanten daar een oplossing voor gevonden met Bluetooth-speakers. Combineer het met een streamingdienst voor muziek, zoals Spotify, en het feestje kan beginnen.
Tijdens Black Friday kan je de JBL Charge 3 Bluetooth-speaker voor 99 euro kopen bij MediaMarkt. De Charge 3 kan je makkelijk overal mee naar toe nemen, dankzij het lichte ontwerp, waterdichtheid en een accuduur van twintig uur. En als je nog langer dan twintig uur achter elkaar muziek wil afspelen, dan kan je er ook nog een Powerbank op aansluiten.
142515 1

4. Lenovo Yoga 530-14IKB 81EK00TDMH

Niet alleen de hoeveelheid Black Friday deals is lastig om je een weg doorheen te vinden, ook de wereld van laptops en tablets is er eentje waar je door de bomen het bos niet meer ziet. Maar voor mensen die op zoek zijn naar een laptop en een tablet is er nu een andere optie: de 2-in-1 laptop. Deze laptops kunnen aan beide kanten dichtgeklapt worden, zodat je er in een handomdraai een tablet van kan maken.
De Lenovo Yoga 530 valt ook onder deze categorie en is deze Black Friday lekker scherp geprijsd op Bol.com. Voor 599 euro is de 2-in-1 laptop te koop en kan je makkelijk wisselen tussen werken op je laptop en een film of serie kijken. Voor een gaming laptop moet je naar andere opties kijken, want de Yoga 530 heeft alleen een interne videokaart, geen dedicated videokaart.
142516 1

3. Samsung 4K TV QE55Q9F

Sony is niet de enige die televisiefabrikant die staat in onze lijst van beste Black Friday tech deals, want Samsung heeft ook een 4K TV die voor een mooie prijs in de aanbieding is. Bij Coolblue is de televisie afgeprijsd van 2399 euro naar 1999 euro, maar daar houdt de pret niet bij op. Er loopt namelijk ook een andere actie waardoor je 400 euro terugkrijgt bij de aankoop van een Samsung 4K TV, waardoor de prijs omlaag gaat naar ‘maar’ 1599 euro.
Dat is natuurlijk nog steeds een flink prijskaartje, maar je krijgt er wel een toptelevisie voor terug. Het 55” QLED-scherm ziet er beeldschoon uit, heeft HDR om de kleuren zo natuurgetrouw mogelijk te weergeven en als je de televisie niet gebruikt doet hij ook dienst al kunstwerk. Met Ambient Mode ziet de QE55Q9F er namelijk uit als een schilderij.
142517 1

2. PlayStation VR Worlds-pakket met camera

In 2016 werd de wereld eindelijk geïntroduceerd aan de Virtual Reality-brillen van Oculus, HTC en PlayStation. De technologie heeft nu de tijd gehad om een voet tussen de deur te krijgen bij ontwikkelaars en er zijn ondertussen al flink wat games de revue gepasseerd die gebruikmaken van VR-mogelijkheden. Paar dat met mooie Black Friday tech deals en het is het perfecte moment om in te stappen.
Zo heeft Bol.com een flinke korting op de de PlayStation VR, in plaats van 299 euro is de bril met accessoires te koop voor 190 euro. Het PS VR Worlds-pakket maakt je helemaal gereed voor de VR-ervaring, met de PS VR-bril, de PlayStation Camera V2 om je bewegingen te volgen en VR Worlds. Laatstgenoemde is een game, waarmee je reist naar verschillende locaties om daar bepaalde VR-ervaringen te beleven.
142518 1

1. Xbox One S 1TB met 3 maanden Game Pass en Xbox Live Gold

De feestdagen komen eraan en wat is nou leuker dan één van je familieleden of je geliefde een lekker groot cadeau te geven. Als je nog op tijd bent met deze Black Friday tech deal, dan heb je dat grote cadeau in ieder geval meteen te pakken. Of je trakteert jezelf even lekker uiteraard.
MediaMarkt heeft namelijk een prachtige deal voor de Xbox One S 1TB. Voor 179 euro krijg je namelijk de Xbox One S en ook nog eens drie maanden Xbox Live Gold en Xbox Game Pass. Je kan dus meteen online gamen met de games die je elke maand gratis krijgt bij Xbox Live Gold, maar de Game Pass betekent ook dat je meteen een flinke gamecollectie tot je beschikking hebt. Zo vallen daar bijvoorbeeld State of Decay 2 en Forza Horizon 4 onder. Daar kom je de koude wintermaanden wel mee door.

Beste Black Friday Tech Deals – Prijzencircus tijdens Black Friday

Naast de Black Friday tech deals zijn er ook een hele hoop andere deals te vinden tijdens de Amerikaanse feestdag. Als je een overzicht wil hebben van alle deals die er momenteel te vinden zijn, dan ben je aan het goede adres, want hij hebben een handig overzicht gemaakt van alle Black Friday deals.

Populair Nieuws