Koop alle Valve games nu voor een extreem lage prijs!

News
maandag, 28 november 2022 om 9:00
valve schrijver verlaat het bedrijf 110678f1669440036
De Steam herfst sale is gestart en een van de aanbiedingen betreft alle games die Valve ooit gemaakt heeft in een wel heel bijzonder scherp geprijsde bundel.
Wie aan Valve denkt, denkt waarschijnlijk meteen aan games als Portal, Half-Life, Day of Defeat en Counter-Strike. Naast al deze illustere games is Valve ook de maker van 's werelds meest gebruikte gameportal: Steam. Dit weekeinde komen beide op een heel prettige manier samen. Valve houdt nu namelijk de Autumn sale, waarin heel veel games voor bijzonder lage prijzen te koop zijn. Valve doet zelf ook een flinke duit in het zakje: alle games die Valve zelf ooit gemaakt heeft (Half Live Alyx uitgezonderd) zijn enorm afgeprijsd.
Maar, daar blijft het niet bij: Valve heeft alle games ook gebundeld in een speciale Valve Complete Pack, waarbij gamers nog eens 55% extra korting krijgen! Hierdoor kan je alle meer dan twintig afzonderlijke games uit de rijke historie van Valve nu voor net iets meer dan 5 euro aanschaffen!
43424 homebrew ontwikkelaar port portal naar nintendo dsf1669441407

Wat zit er in de bundel?

Hoewel Valve zich inmiddels al een tijdje meer op Steam richt dan op het ontwikkelen van games, zitten er een hoop grote namen uit de PC gaming historie in deze bundel. Deze games zijn opgenomen:
De Valve Complete pack bestaat al langer, maar nog nooit eerder waren al deze games voor deze bizar lage prijs te koop. Sommige van de games zijn multiplayer en zijn al wat ouder, maar hebben veelal nog een fanatieke aanhang waardoor het toch goed mogelijk is om een online team te vinden. Bovendien zijn de sinlge player ervaringen van Half-Life, Portal en Left for Dead alleen al zeer de moeite waard. Mocht je dus (een deel van) deze collectie nog niet aangeschaft hebben, dan is nu je kans!