PS5 kopen kan weer door nieuwe voorraad op Black Friday

News
vrijdag, 25 november 2022 om 9:00
pexels kerde severin 5961216f1633603917
Een PS5 kopen is weer mogelijk dankzij nieuwe voorraad die is opgedoken bij Gameshop Twente. De bekende gamewinkel heeft een aantal bundels die compleet nieuw zijn en gelijk gekocht kunnen worden. Black Friday schotelt dus een mooie ochtend voor!
Bij Gameshop Twente zijn drie verschillende PlayStation 5 bundels opgedoken. Het betreft de bundels met Horizon Forbidden West, FIFA 23 of God of War Ragnarok. Je zal wel diep in de buidel moeten tasten voor de bundels, want je betaalt er 800 euro voor. Vervolgens krijg je wel een gratis oplaadstation voor de DualSense controller.
Hoeveel voorraad de winkel online heeft is onduidelijk. Daarom is het aan te raden de console te bestellen als je nog op zoek bent, tenzij je heel graag op een goedkopere prijs wacht. De bundel is namelijk wel 150 euro duurder dan wanneer je de console zonder games en accessoires zou kopen.
ps5 controllerf1592919068

PS5 kopen tijdens Black Friday

Dat de PS5 precies op tijd op voorraad is voor Black Friday brengt anderzijds wel een mooi voordeel. Tal van PlayStation 5-games zijn nu in de aanbieding, net als een abonnement op PlayStation Plus waardoor je tal van games voor de console gelijk gratis kunt spelen. Daarom hebben we de beste PS5 deals van Black Friday al voor je op een rijtje gezet.
Natuurlijk zijn er buiten de PS5 om nog veel meer deals met Black Friday te vinden. We hebben daarom een compleet overzicht met deals voor je om uit te kiezen. Check het complete overzicht via de link hieronder.