De beste aankomende Switch games volgens jullie!

  De waslijst aan aankomende Switch titels zorgt ervoor dat menig gamer niet snel genoeg naar de winkel kan rennen om de console te halen. Wij vroegen jullie wat jullie de beste aankomende Switch games waren en dit is de uitslag!

  7. Kirby Star Allies

  Voor gamers die aan de slag willen met een leuke game voor meerdere mensen, is Kirby Star Allies zeker een aanrader. Niet gek dan ook dat veel van jullie niet kunnen wachten om het spel te halen zodra het in 2018 in de schappen ligt.

  Je kan het spel alleen spelen, of samen met maximaal drie vrienden. Het doel is om de levels te doorlopen zonder dood te gaan. Klinkt simpel, maar eerdere games met Kirby leren dat het nooit zo makkelijk is als het lijkt!

  6. LA Noire

  De geruchten deden al de ronde dat de titel van Rockstar een remaster zou krijgen. Toch kwam het redelijk onverwacht dat de studio begin deze maand aankondigde dat LA Noire naar de Switch zou komen. Vergezeld door releases op de PlayStation 4, Xbox One en HTC Vive.

  Als politieagent is het aan jou om tal van misdaden in, je raadt het al, Los Angeles op te lossen. Hoe harder je werkt, hoe meer zaken je oplost en hoe sneller je in rang stijgt. En dat allemaal in een te gekke setting van Los Angeles in de jaren veertig van de vorige eeuw.

  5. The Elder Scrolls 5: Skyrim

  Vechten met draken, inbreken in kastelen en wegrennen van een boze beer. Het vijfde deel in de Elder Scrolls series kende flink wat onvergetelijke momenten en maakte het een van de hoogst scorende games.

  Goed nieuws dan ook dat het spel naar de Nintendo Switch komt. Halverwege november is het eindelijk zover en kunnen Switch eigenaren zich vergapen aan al het moois van Skyrim op hun console. Niet gek dat jullie er massaal op stemden en het spel op de vijfde plaats in de lijst met beste aankomende Switch titels weten te krijgen!

  4. FIFA18

  Zoals je in onze review kan lezen, is FIFA 18 een pareltje. Misschien wel de beste voetbalgame die de serie voort heeft gebracht. Wat nog beter is, is het feit dat de voetbalgame op dezelfde dag als alle andere consoles naar de Switch komt!

  Nog een weekje slapen en het is eindelijk zover. Eindelijk weer kampioen worden met jouw favoriete team! Het mooie aan de Switch is uiteraard dat je ook onderweg los kan gaan. Dan maar hopen dat je tegen je verlies kan en dat niet de hele treincoupé mee hoeft te genieten van je getier en gescheld!

  3. Wolfenstein 2: The New Colossus

  BJ Blaskowicz is terug en hoe! Nazi’s zijn nog nooit zo hard in elkaar geschopt, kapotgeschoten of met messen bewerkt als in de nieuwe Wolfenstein game. Met nog een poosje te gaan tot de release 'ergens in 2018', is het nog wel even wachten totdat Switch eigenaren helemaal los kunnen gaan.

  Wederom mag je als speler in een alternatieve wereld Amerika bevrijden van de Nazi’s. Stuk voor stuk hak je ze in mootjes en knal je ze overhoop. Uiteraard gaat het ook in deze game gepaard met flink wat verwijzingen naar de werkelijke wereld in de jaren zestig (cartoons, merken enzovoorts).

  2. DOOM

  De kerst is een periode van gezelligheid, familie en vrienden. En aliens helemaal kapotknallen. Want met de release van DOOM voor Switch rond het einde van het jaar heeft dat toch echt de voorkeur boven een stukje kalkoen. Toch?

  Ruim een jaar geleden veraste id Software iedereen door met een waardige opvolger te komen van de old-school shooter DOOM. Niet zomaar een goede game, een van de bruutste en bloederigste FPS spellen van het jaar.

  Nintendo fans hebben zeker hun vingers afgelikt na het horen van de DOOM Switch release. Weliswaar is het nog eventjes wachten totdat het zover is, maar dan heb je in ieder geval iets om naar uit te kijken deze kerst!

  1. Super Mario Odyssey

  Het zou een understatement zijn als we zeggen dat deze game ruim heeft gewonnen. Verpletterd is misschien ook nog te netjes. De overgrote meerderheid van jullie kijkt maar naar één game uit voor de Switch. En dat is uiteraard Super Mario Odyssey!

  Als Mario door de echte wereld lopen en dinosaurussen van dichtbij zien. De wereld van Super Mario Odyssey is werkelijk een prachtig stukje programmering. Niet vreemd dan ook dat het spel met kop en schouders boven andere aankomende Switch games uitstijgt.

  Wij zijn niet de enige die zien dat er flink wat mensen staan te springen om deze nummer één in de lijst met beste aankomende Switch games. Ook Nintendo volgt het op de voet. Als voorzorgmaatregel is de productie van de console voor de kerstperiode flink opgeschroefd. Nu maar hopen dat de kerstman genoeg geld heeft voor al die Switch consoles!

  Kirby Star Allies

  Verkijgbaar vanaf 16 march 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.