FIFA 18

FIFA 18

FIFA 18 zal verder gaan waar FIFA 17 is geëindigd en zal een vervolg geven op het verhaal dat we in The Journey hebben gevolgd.

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

Genre
Sport, Voetbal
Releasedatum
29 september 2017
Franchise
FIFA
Publisher
Electronic Arts
Developer
Electronic Arts
Platformen
Switch, PS4, Xbox One, PC, PS3, Xbox 360

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Laatste video's

The Journey Teaser Trailer

Gameplay Trailer

Reveal Trailer

Belangrijke updates

 • Vijf redenen om dit jaar van PES naar FIFA over te stappen

  Elk jaar zijn er weer vurige discussies op het internet. Xbox vs Playstation, Apple vs Samsung, PC vs console en wie ook een plekje heeft verovert in dit rijtje der rijtjes is FIFA vs PES. Wij geven je vijf redenen om dit jaar van PES naar FIFA over te stappen.

  24 september 2017 Lucas Wubben 4 reacties
 • Vijf redenen om dit jaar van FIFA naar PES over te stappen

  Elk jaar zijn er weer vurige discussies op het internet. Xbox vs Playstation, Apple vs Samsung, PC vs console en wie ook een plekje heeft veroverd in dit rijtje der rijtjes is FIFA vs PES. Wij geven je vijf redenen om dit jaar van FIFA naar PES over te stappen.

  24 september 2017 Lucas Wubben
 • Met welke FIFA 18 competitie ga jij beginnen? [poll]

  Waar wij al aan de slag mochten met de nieuwe voetbalgame van EA, moet het grote publiek nog even wachten tot zij los mag. Dat neemt niet weg dat de meeste van jullie ongetwijfeld al voorbereidingen aan het treffen zijn. Onze poll is dan ook: Met welke FIFA 18 competitie ga jij beginnen zodra de game uit is?

  21 september 2017 Richard Verweij
 • De FIFA 18 Web App is live!

  Elk jaar kun je door de Web App alvast een paar dagen van te voren bouwen aan je Ultimate Team. Sinds woensdagavond is de FIFA 18 Web App live en spelers hebben alvast hun eerste pakketjes kunnen openen.

  21 september 2017 Lucas Wubben
 • FIFA 18 Review - Realistischer en mooier dan ooit

  Het is cliché om te zeggen dat FIFA 18 de beste voetbalgame tot dusver is, want je verwacht van een nieuwe game dat hij beter is dan zijn voorganger. Toch kunnen wij weer zeggen dat FIFA 18 mooier en realistischer is dan voorheen. Waarom dat zo is, lees je in de FIFA 18 review!

  21 september 2017 Ramon Hagenbeuk 15 reacties