Deze Assassin’s Creed Valhalla edities zijn er allemaal beschikbaar

  Ubisoft heeft Assassin’s Creed Valhalla uit de doeken gedaan. Het toffe is dat de game nu al in pre order te zetten is. Je hebt daarbij de keuze tussen verschillende versies. Dit zijn Assassin's Valhalla edities waar je tussen kan kiezen.

  Assassin’s Creed Valhalla is deze week onthuld en zal dit jaar nog uitkomen voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Daarnaast komt de game ook naar de aankomende consoles van Sony en Microsoft. Zoals bij vorige Assassin’s Creed games ook het geval was, krijgt ook deze titel een aantal toffe edities. Deze kun je nu al in pre order zetten!

  Assassins’s Creed Valhalla – Gold Edition

  In de Assassin’s Creed Valhalla Gold Edition krijgt je de game zodra deze uitkomt. Daarnaast krijg je toegang tot de season pass die je toegang geeft tot extra content zodra deze uitkomt. De extra content zal in ieder geval bestaan uit extra uitrusting, nieuwe landen om je Viking-rooftocht voort te zetten en zoals Ubisoft het noemt ‘nieuwe epische content’.

  Daarnaast krijg je direct bij de release van de game een extra verhaalmissie cadeau. Hierdoor kun je nog net even langer genieten van je Viking avontuur. De definitieve inhoud van de season pass is nog niet bekendgemaakt.

  De Assassin’s Creed Gold Edition is te koop voor 99,99 euro in de Ubisoft Store.

  Assassin’s Creed Valhalla – Ultimate Edition

  Als je de Assassin’s Creed Ultimate Edition in pre order zet, krijg je naast de game en de season pass ook het Ultimate Pack. Hierin zit allerlei extra digitale content om je te ondersteunen tijdens je rooftochten. Zo krijg je het Berserker Gear Pack met daarin de Bearded Axe, de Ursine Guard Light Shield en een nieuwe skin voor je raaf. Daarnaast krijg je de Hati Wolf en de Berserker-set voor Eivor cadeau.

  In de Ultimate Edition krijg je ook een drakar met een uniek boegbeeld en een set nieuwe zeilen meegeleverd en een set runen om je wapens en uitrusting te verbeteren. Als kers op de taart krijg je het Berserker Settlement Pack in de Assassin’s Creed Valhalla Ultimate Edition. Hiermee kun je je nederzetting in Engeland op nieuwe manieren aanpassen.

  De Assassin’s Creed Valhalla Ultimate Edition is te koop in de Ubisoft Store voor 119,99 euro. Momenteel is er een actie gaande waarbij je ook nog eens 10 euro korting krijgt.

  Ubisoft

  Assassin’s Creed Valhalla – Collector’s Edition

  Voor de echte fans is er de Assassin’s Creed Valhalla Collector’s Edition. In deze versie van de game krijg je alle content uit de Ultimate Edition van de game. Los van alle digitale content krijg je bij deze versie een hele berg fysieke content.

  De game wordt geleverd in een speciale case met unieke artwork en je krijgt er een steelbook bij met een ontwerp dat geïnspireerd is op in-game emblemen. In de verpakking zit naast de game en een steelbook de soundtrack, een drietal litho’s met concept art, een Vikingbeeldje van 5centimeter van Eivor met zijn raaf en een Ubicollectible replica van Eivor en haar Drakkar van 30 centimeter hoog.

  Om de Collector’s Edition af te maken krijg je een echtheidscertificaat met het nummer van je Collector’s Edition.

  De Assassin’s Creed Valhalla Collector’s Edition is exclusief in de Ubisoft Store te pre orderen voor 199,99 euro.

  Assassin's Creed Valhalla Collector's Editions pre order prijzen

  Dit zijn de verschillende versies van Assassin’s Creed Valhalla die je kunt bestellen. De prijzen van de versies variëren flink, maar je krijgt er dan ook behoorlijk wat voor terug. De game is los van deze versies met alle extra’s ook in een normale editie te koop als deze uitkomt. De game verschijnt dit jaar nog voor PC, Xbox One en PlayStation 4.

  Kan je niet wachten op de releasedag van Assassin’s Creed Valhalla en wil je alles over de game te weten komen? Check dan zeker ons artikel waarin we je alles over de nieuwe game van Ubisoft vertellen!

  Dit artikel is op 14 juli 2020 bijgewerkt.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.