Disney werkt aan een Hercules live-action remake!

News
vrijdag, 01 mei 2020 om 12:15
Disney fans opgelet! Naast Aladdin en Beauty and the Beast krijgt ook klassieker Hercules een live-action film! Niemand minder dan de Russo Brothers zullen als producenten voor de live-action film aan de slag gaan!

Live-action Hercules

De voorgaande Disney live-action remake films bleken in de afgelopen jaren ontzettend succesvol te zijn. Dit betekent natuurlijk dat Disney nog lang niet eraan denkt om te stoppen met het uitbrengen van deze films! Naast Mulan en The Little Mermaid staat nu ook Hercules op de planning. Disney werkt momenteel aan de live-action remake van deze geliefde animatiefilm. Volgens The Hollywood Reporter zou Dave Callaham zijn aangenomen om aan een script te werken. Joe en Anthony Russo, die Avengers Infinity War en Endgame hebben geregisseerd, zijn als producenten van de live-action film aangenomen. Het is momenteel nog niet bekend wie de film zal regisseren.
Over de inhoud van de film is nog niet veel bekend, dit geldt ook voor de casting. In de originele animatiefilm sprak Tate Donovan de stem in van Hercules. Andere grote sterren zoals Danny DeVito en James Woods leenden hun stem aan de Disney film. Of de live-action film dezelfde populaire hits zoals 'Zero to Hero' en 'Go the Distance' zal bevatten is nog niet helemaal zeker. Wel zal hetzelfde plot van de animatiefilm worden gebruikt. In Hercules volgen we het verhaal van de zoon van twee goden die zich zal moeten bewijzen voor hij onsterfelijk kan worden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties